Urakkahinnoittelu | JK-Ovet - Tarjous tai Ilmainen mitoituskäynti

Urakan hinnoittelu ja kartoitus

Kokonaisuus vastaamaan tarpeitasi

Parhaimman ratkaisun löytämiseksi kannattaa vaihtoehtoihimme perehtyä tarkasti tai kysyä neuvoa suoraan asiantuntijaltamme. Kohteen rajoitteiden ja vaatimusten mukaan oikein kartoitettu sekä toiveidesi mukaan lisävarusteltu kokonaisuus vastaa tarpeitasi mahdollisimman hyvin. Hintatiedot urakallesi saat joko tarjouspyynnöllä tai kutsumalla edustajamme ilmaiselle kartoituskäynnille.

Tarjouspyyntö alustavien tietojen pohjalta

Urakalle voidaan tehdä alustava hinnoittelu nopeasti ja vaivatta sähköpostitse tai puhelimitse. Alustavaan tarjoukseen riittää kohteen noin mitat, toivottu lisävarustelu ja halutut asennusvaiheet. Jätä tarjouspyyntö täyttämällä lomake sivun alalaidasta ja saat sähköpostiisi tarjouksen tietojen pohjalta. Mikäli tarjottu hinta ja tuotteet vaikuttavat sopivilta, on myöhemmin syytä kutsua edustajamme paikan päälle.

Kohteen kartoitus ja pitävä tarjous

Vaikka alustava tarjous voidaan tehdä asiakkaan toimittamien mittojen pohjalta, vaatii pitävä tarjous kuitenkin aina kohteen tarkan kartoituksen. Kartoituksen jälkeen vastuu urakasta siirtyy kokonaisuudessaa toimittajalle. Ilmaisen mitoituskäynnin yhteydessä edustajamme tekee tarkastusmittauksen ja käy asiakkaan kanssa läpi tuotteen visuaalisuuden, lisävarustelun, asennusvaiheet ja muut yksityiskohdat.

Rahoitus ja kotitalousvähennys

Osta nyt, maksa myöhemmin. Joustavilla OP-rahoituksilla maksat urakkasi kätevästi itsellesi sopivissa kuukausierissä. Lisäksi voit vähentää osan urakkakuluista verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Maksimivähennys työn osuudesta henkilöä kohden vuodessa on 2400€, joten pariskunta voi saada vähennyksiä 4800€ asti.

Yhteydenottopyyntö

Täytä alla oleva yhteyslomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Sending