Ulko-ovet asennettuna | JK-Ovet - Kotimaiset ulko-ovet mittatyönä

Ulko-ovet asennettuna

Kotimaiset ulko-ovet kaikkiin pihapiirin rakennuksiin

Tarjoamme Suomessa Suomen oloihin mittatilaustyönä valmistetut ovet kaikkiin pihapiirin rakennuksiin. Valikoimamme rakentuu harkitusti valittujen toimittajien korkeatasoisista tuotteista. Laaja ovivalikoimamme sisältää Pihlan tuoteperheet, joihin kuuluu ulko-ovet, parvekeovet, varaston ovet ja palo-ovet. Asennuspalvelut kaikille tuotteillemme suomalaisena takuutyönä.

Pihla – Varmasti hyvä

Toimimme Pihla-ovien valtuutettuna jälleenmyyjänä. Pihla on yksi Suomen suurimmista ovi- ja ikkunatoimittajista. Laadukkaat ja energiatehokkaat ovet on valmistettu Suomen ankariin oloihin ja niille myönnetäänkin 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Ulko-ovi on käyntikortti kotiisi

Hyvä ulko-ovi on kaunis, käytännöllinen ja kestävä. Se täydentää talon arkkitehtuuria antaen samalla julkisivulle luonnetta. Ulko-oven valinta kannattaa tehdä harkiten ja sen laatuun panostaa, sillä se on päivittäisessä käytössä vuosikymmenien ajan. Pihla Ulko-ovetLaajasta valikoimasta ulko-ovet tyylitellyistä saaristolaismalleista aina perinteisempiin kuvioituihin umpioviin.

Tutustu ovimallistoon

Ulko-ovien vaihto vaivatta

Ulko-ovien vaihto vaivatta kartoituskäynnistä avaimien luovutukseen. Ulko-ovien asennukset tehdään avaimet käteen -periaatteella suomalaisena takuutyönä, työn takuu 2v. Avaimet käteen -paketti kattaa asennustyön kokonaisuudessaan vanhan oven purkamisesta uuden ulko-oven asentamiseen. Kokonaisuuden viimeistelee pielityöt, jotka ovat ulko-ovelle kuin karmit taululle.

Ulko-ovi asennettuna avaimet käteen -pakettina

  • Kohteen suunnittelu ja kartoitus
  • Tarvikkeiden toimitus kohteeseen
  • Vanhan oven purku ja jättäiden loppusijoitus
  • Uuden oven asennus
  • Pielityöt puusta tai pellistä
  • Loppusiivous ja avaimien luovutus

Oviremontti suunnittelusta toteutukseen

Lähtökohtana asiakkaan tarpeet

Kohteen suunnittelun lähtökohtana asiakkaan tarpeet. Mitoituskäynnin yhteydessä käymme asiakkaan kanssa läpi kohteen vaatimukset tuotteelle, kartoitamme mahdolliset ongelmakohdat ja löydämme toimivan ratkaisun; Lähtökohtana asiakkaan tarpeet, päämääränä paras mahdollinen lopputulos.

Vanhan oven purku ja jättäiden loppusijoitus

Ulko-oven puretaan aukosta karmeineen, purkujätteet siivotaan urakan päätteeksi ja loppusijoitetaan paikalliselle jäteasemalle.

Uuden ulko-oven asennus

Oikeaoppinen asennustyö takaa uuden oven tiiveyden, varmatoimisuuden ja pitkäikäisyyden. Asennukset tehdään suomalaisena takuutyönä ympäri vuoden, työn takuu 2v.Autotallin nosto-ovi ja kaskipuu ulko-ovi asennettuna Kotkassa.Ulko-ovien vaihto vaivatta. Asennukset avaimet käteen -periaatteella suomalaisena takuutyönä.

Kiinnostuitko oviremontista?

Tutustu tuotteisiin; Laadukas tuote, tyytyväinen asiakas

JK-ovien nykyinen valikoima rakentuu visiomme pohjalta harkitusti valituista tuotteista. Korkeatasoiset tuotteet ja ammattitaitoiset työntekijät johtavat kokonaisvaltaisesti parempaan asiakaskokemukseen.

OP-Rahoitus: Osta nyt, maksa myöhemmin

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaille mahdollisuutta joustaviin rahoitusratkaisuihin, jolloin voit saada rahoituksen tuotteiden ja palveluidemme ostamiseen. Rahoitusratkaisut toteutetaan yksilöllisesti.

Kotitalousvähennys 50% työstä (Maksimivähennys 4800€)!

Kotitalousvähennys on ansio- tai pääomaverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotonaan teetetystä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Kysy, pyydä tarjous tai kutsu edustajamme ilmaiselle kartoituskäynnille!

Sending