Varaston ovet

Varaston ovi Valkealassa - Harmaa

Kotimaiset ovet ankariin oloihin

Päijänne-ovia valmistetaan 25 vuoden ulko-ovi- ja 60 vuoden puunjalostuskokemuksella. Tuotteet on valmistettu kestämään maamme ankaria sääolosuhteita; torjumaan pakkasta, sietämään kosteutta, suodattamaan ääniä ja kestämään tarvittaessa tulipaloakin.

Kaikki ulko-ovet ovat CE-sertifioituja ja ne suunnitellaan ja valmistetaan Päijänteen äärellä, Sysmässä. Ulko-oville on myönnetty kotimaisen korkean valmistusasteen osoittava Avainlippu-merkki.

Tavanomaista jykevämpi

Päijänne-ovi on aina lähtökohtaisesti mahtavan jykevä; 70 mm paksu ja mikä parhainta, tarjoamme sen perusoven hinnalla. Varaston ovet täyttävät rakennusviranomaisten asettamat kiristyneet vaatimukset ovien lämmönläpäisystä jo hinnat alkaen -mallistostamme lähtien.

Tuotetakuu 3 vuotta ja 12 vuoden suoranapysymistakuun.

Tuotteet on valmistettu kestämään maamme ankaria sääolosuhteita; torjumaan pakkasta, sietämään kosteutta, suodattamaan ääniä ja kestämään tarvittaessa tulipaloakin.

Varaston ovet

Muista ulko-ovista poiketen, varaston ovien ovilehti on 70 mm paksu ja karmi vakiona 115 mm syvä. Lisähinnasta varaston ovi voidaan valmistaa myös 130, 170 ja 210 mm karmisyvyydellä.

Talas 70
Talaksen tarkoituksenmukaisen simppeli muotokieli asettuu ovimallistomme konstailemattomimpaan reunaan. Pystyuritettu Talas varastonovi on vilpitön vaihtoehto, joka soveltuu hyvin pääoveksi, mutta malli on suosittu myös teknisen tilan, varaston tai autotallin käyntioveksi. Umpinaisen oven huikean hyvillä lämpöominaisuuksilla varustettu Talas on lämmin ja luotettava.

 

Talas vaaka 70
Konstailematon Talas Vaaka on ajaton valinta. Asennapa vaakauritetun Talaksen molemmille puolille sivuikkunat – kokonaisuus on hillitty, raikas ja tätä päivää. Potkulevyvalinta viimeistelee vaakauritetun Talaksen huolitellun näköiseksi ja suojelee oven alareunaa.

 

Talas sileä 70
Sileässä Talaksessa ei ole mitään ylimääräistä, mutta se on halutessa varsin näyttävä varastonovi. Rohkealla värivalinnalla voit tehdä tämän varastonoven avulla sisäänkäynnistäsi raikkaan ja modernin.

 

Varaston palo-ovet EI15 luokituksella

Varaston ovet on mahdollista valmistaa myös EI15 paloluokitusvaateiden mukaan

Varaston palo-ovi E15
Varaston ovet saatavana E15 paloluokituksella.

 

Värit

Vakioväri kaikille malliston oville on valkoinen. Voit valita lisähinnasta oveesi joko tehdasväriemme (50 € sis Alv) tai minkä tahansa haluamasi värin yleisimmin käytetyistä värikartoista (85 € sis Alv). Huomaathan, että sinun on myös mahdollista rakentaa ovesi kaksivärisenä ja määritellä sisä- ja ulkopuolelle eri värit.

Tehdasvärit

Voit valita oveesi tehdasväriemme sijaan myös minkä tahansa haluamasi värin yleisimmin käytetyistä värikartoista. Huomaathan, että sinun on myös mahdollista rakentaa ovesi kaksivärisenä ja määritellä sisä- ja ulkopuolelle eri värit.

Varaston oviremontti

Yrityshistoriamme aikana olemme toimittaneet useaa eri suomalaisvalmisteista ovea; Pihlaa, Piklasta sekä Kaskipuuta. Vuoden vaihteessa 2019-2020 aloitimme nykyisen yhteistyökumppanimme Päijänne-ovien toimittamisen osana palveluamme. Ohessa muutama referenssitoteutuksemme Kymenlaaksossa.

Ulko-oviremontti Myllykoskella - Harmaa
Oviremontti – Myllykoski

Ulko-ovi mittatilaustyönä - JK-Ovet - Oviremontit avaimet käteen palveluna
Oviremontti – Kouvola

Ulko-ovi jälkeen JK-Ovien - Oviremontit avaimet käteen -palveluna
Oviremontti – Kouvola

Varaston ovien vaihto vaivatta

Varaston ovien vaihto vaivatta kartoituskäynnistä avaimien luovutukseen. Ilmaisen mitoituskäynnin yhteydessä kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja mitoitetaan tuote oviaukkoon sekä valitaan yhdessä kohteeseen sopiva tuote lisävarusteineen.

Asennukset toteutetaan pääsääntöisesti avaimet käteen -periaatteella suomalaisena takuutyönä; työn takuu 3v.

Avaimet käteen -palvelu

  • Ilmainen kartoituskäynti
  • Tarvikkeiden toimitus kohteeseen
  • Vanhan oven purku ja jättäiden loppusijoitus
  • Uuden oven asennus
  • Pielityöt puusta tai pellistä
  • Loppusiivous ja avaimien luovutus
  • Laskutamme vasta työn valmistuttua!

Ota yhteyttä

Sending