Piklas puuovet

Kotimaiset ovet Pyhännän tehtaalta

Piklaksen ulko-ovet ovat kotimaista laatutyötä. Ne valmistetaan Pyhännän tehtaalla aina mittatilaustyönä ja käsitellään asiakkaan toiveiden mukaan. Ulko-ovien suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota muotoiluun.

Elävän puupinnan ystäville

Piklaksen kotimaiset massiivipuuovet tuovat arvokkuutta niin moderniin kuin perinteisen talon sisäänkäyntiin. Neljän malliston ovien tyyli muuntautuu moneksi värivalinnoilla – persoonallisia sävyjä on tarjolla peittomaaleissa ja puun luonnollista kauneutta korostavissa kuultosävyissä.

Elävän puupinnan ystäville on tarjolla upeat kuultosävyt, joiden ansiosta puun luonnollinen kauneus pääsee esille.

Polku-ovet

Millainen Polku vie sinun kotiisi? Valitse pääovesi seitsemästä versiosta. Massiivipuisten Polku-ovien pystylinjat tuovat ryhtiä julkisivuun – värivalinnalla nostat esiin haluamaasi tyyliä.

Pääovi 1

Pääovi 2

Pääovi 3

Pääovi 4

Pääovi 5

Pääovi 6

Pääovi 7

Umpiovi

Pinkka-ovet

Raamikkaat Pinkka-puuovet tuovat arvokkuutta sisäänkäyntiin ja oven lasitukset valoa eteiseen. Väriä elämääsi saat juuri sen verran kuin haluat – kuultosävyisenä tai peittomaalattuna.

Pääovi 1

Pääovi 2

Pääovi 3

Pääovi 4

Pääovi 5

Umpiovi

Uoma-ovet

Kuultosävyisenä Uoma-massiivipuuovet ja niiden klassinen kalanruotokuvio maastoutuvat upeasti hirsiseinän tunnelmaan. Uoma-ovet ovat parhaimmillaan rapattujen tai puupintojen rinnalla.

Pääovi 1

Umpiovi

Kiila-ovet

Massiivipuusta tehty ovi modernisoituu uudella muotokielellä ja rohkeilla värivalinnoilla. Kiila-oven musta kuultosävy sopii niin vaaleaan kivitaloon kuin harmaantuneen hirren pariksi.

Pääovi 1

Pääovi 2

Pääovi 3

Umpiovi

Ota yhteyttä

Sending