Päijänne puuovet

Saarnipaneloidut tai vaakaviilupintaiset ulko-ovemme ovat näyttäviä ja jykeviä. Yli 90%:lla puupohjaisista raaka-aineistamme on raaka-aineen jäljitettävyyteen liittyvä FSC- tai PeFc-sertifikaatti. Tuotteissamme ei käytetä eettisesti tai ekologisesti kestämättömiä materiaaleja, kuten sademetsän puulajeja tai pieniäkään määriä myrkyllisiä kemikaaleja (ns. RoHS ja REACH -direktiiveissä lueteltuja ainesosia). Kaikki mallistomme ovet on saatavilla myös pariovina tietyin mallikohtaisin kokorajoituksin.

Lippulaivamallit kotisi kruunuksi

Puupintainen Päijänne ulko-ovi on näyttävä ja jykevä ja sen kokonaispaksuus 90 mm on pysäyttävä. Ovi valmistetaan osin käsityönä huolella ja pieteetillä. Sen yksityiskohdat listoituksineen on loppuun asti mietittyjä ja millintarkasti mitoitettuja, jotta ovi kestää kaikista kriittisimmänkin tarkastelun. Saarnipintainen ovi on jo tällaisenaan talosi kruunu, lisäämällä sivuikkunat viimeistelet yksilöllisen lopputuloksen.

Ovimallisto

Saarnipaneloidut tai vaakaviilupintaiset ulko-ovemme ovat näyttäviä ja jykeviä. Puupintaiset ulko-ovemme sisältävät paneelipintaisia mallistomme lippulaivamalleja, sekä pelkistetympiä viilupintaisia puuovimalleja. Mallisto huokuu kotoisuutta ja lämpöä – jokaiseen kotiin, sinun näköisesi.

Taimen saarni
Saarnipaneloitu Taimen on kiistaton ja itseoikeutettu lippulaivamallimme. Ovi on näyttävä ja jykevä ja sen kokonaispaksuus 90 mm on pysäyttävä. Ovi valmistetaan osin käsityönä huolella ja pieteetillä. Sen yksityiskohdat listoituksineen on loppuun asti mietittyjä ja millintarkasti mitoitettuja, jotta ovi kestää kaikista kriittisimmänkin tarkastelun. Saarnitaimen on jo tällaisenaan talosi kruunu, lisäämällä sivuikkunat teet siitä timanttisen!

 

Taimen saarni umpi
Saarnipaneloidun ikkunallisen Taimenen sisarmalli on umpinainen. Ovi on näyttävä ja jykevä ja sen kokonaispaksuus 90 mm on pysäyttävä. Ikkunallisen sisarmallinsa tavoin tämäkin ovi valmistetaan käsityönä; huolella ja pieteetillä. Sen yksityiskohdat listoituksineen on loppuun asti mietittyjä ja millintarkasti mitoitettuja, jotta ovi kestää kaikista kriittisimmänkin tarkastelun. Umpinaisesta Taimenesta saa sivuikkunoiden kanssa erittäin tyylikkään kokonaisuuden vaativimpiinkin tarpeisiin.

 

Paatsalo saarni
Vaakaviilupintainen Paatsalo henkii merellistä tunnelmaa. Näyttävällä pyöreällä lasiaukolla varustettuna Paatsalo ulko-oven sopii asentaa kuitenkin myös aivan maallisiin maisemiin, hirsitaloon tai täyskivitaloon ja kaikkeen siltä väliltä. Hento ja hienotunteinen vaakauritus rytmittää oven ulkonäköä mukavalla tavalla. Lasilistakehä on mustaksi maalattua mdf-levyä ja se korostaa tyylikkäästi näyttävää pyöreää ikkunaa.

 

Nuotta saarni
Vaakaviilutettu Nuotta edustaa muotoilultaan skandinaavista minimalismia, mutta kaikista simppeleimmästä päästä tämä ovi kolmella pikkuikkunallaan ei kuitenkaan ole. Saarninuotassa yhdistyy elegantti puumateriaali kivasti rytmitettyihin pieniin ikkunaruutuihin, tehden ovesta raikkaan valinnan pääsisäänkäynniksesi.

 

Ulappa saarni
Vaakaviilupintainen Ulappa on skandinaavisen minimalistinen, eleetön, tyylikäs ja ajaton valinta. Selkeälinjainen Ulappa on turvallinen valinta ja helppo istuttaa monenlaisiin kohteisiin. Lasitusta ja oven sivuosia räätälöimällä voit personoida sisäänkäyntiäsi mielesi mukaan.

 

Talas saarni
Sileässä vaakaviilu-Talaksessa ei ole mitään ylimääräistä. Puukuvio on luonnostaan kaunis katseenvangitsija, eikä ovi aina tarvitsekaan mitään muuta näyttääkseen harkitulta, paikalleen suunnitellulta ja elegantilta. Valitse saarnipintainen Talas ajattomaksi, eleettömäksi sisäänkäynniksi ja nauti sen simppelistä tyylikkyydestä vuodesta toiseen.

 

Huhti saarni
Huhti-mallimme on suunniteltu talon toiseksi sisäänkäynniksi takaterasseille ja parvekkeille. Maalattujen sisarmalliensa tavoin myös saarniviilupintaisen version lasiaukon korkeus on melkein rajattomasti muunneltavissa, mikä auttaa istuttamaan Huhti-ovemme seinään kuin seinään (kuvan ovi Huhti 16M erikoismitta). Meiltä saat kätevästi myös Huhti-ulko-oviin sälekaihtimet valmiiksi käyttökuntoon asennettuna.

 

Ulko-ovien vaihto vaivatta

Ulko-ovien vaihto vaivatta kartoituskäynnistä avaimien luovutukseen. Ilmaisen mitoituskäynnin yhteydessä kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja valitaan kohteeseen sopiva tuote lisävarusteineen. Asennukset toteutetaan pääsääntöisesti avaimet käteen -periaatteella suomalaisena takuutyönä; työn takuu 3v.

Avaimet käteen -palvelu

  • Ilmainen kartoituskäynti
  • Tarvikkeiden toimitus kohteeseen
  • Vanhan oven purku ja jättäiden loppusijoitus
  • Uuden oven asennus
  • Pielityöt puusta tai pellistä
  • Loppusiivous ja avaimien luovutus
  • Laskutamme vasta työn valmistuttua!

Ota yhteyttä

Sending