Puupintaiset ulko-ovet

Saarnipaneloidut tai vaakaviilupintaiset ulko-ovemme ovat näyttäviä ja jykeviä. Yli 90%:lla puupohjaisista raaka-aineistamme on raaka-aineen jäljitettävyyteen liittyvä FSC- tai PeFc-sertifikaatti. Tuotteissamme ei käytetä eettisesti tai ekologisesti kestämättömiä materiaaleja, kuten sademetsän puulajeja tai pieniäkään määriä myrkyllisiä kemikaaleja (ns. RoHS ja REACH -direktiiveissä lueteltuja ainesosia). Kaikki mallistomme ovet on saatavilla myös pariovina tietyin mallikohtaisin kokorajoituksin.

Puupintainen ulko-ovi on näyttävä ja jykevä ja sen kokonaispaksuus 90 mm on pysäyttävä. Ovi valmistetaan osin käsityönä huolella ja pieteetillä. Sen yksityiskohdat listoituksineen on loppuun asti mietittyjä ja millintarkasti mitoitettuja, jotta ovi kestää kaikista kriittisimmänkin tarkastelun. Saarnipintainen ovi on jo tällaisenaan talosi kruunu, lisäämällä sivuikkunat viimeistelet yksilöllisen lopputuloksen.

Kotimaiset ovet ankariin oloihin

Päijänne-ovia valmistetaan 25 vuoden ulko-ovi- ja 60 vuoden puunjalostuskokemuksella. Tuotteet on valmistettu kestämään maamme ankaria sääolosuhteita; torjumaan pakkasta, sietämään kosteutta, suodattamaan ääniä ja kestämään tarvittaessa tulipaloakin.

Kaikki ulko-ovet ovat CE-sertifioituja ja ne suunnitellaan ja valmistetaan Päijänteen äärellä, Sysmässä. Ulko-oville on myönnetty kotimaisen korkean valmistusasteen osoittava Avainlippu-merkki.

Tavanomaista jykevämpi

Päijänne-ovi on aina lähtökohtaisesti mahtavan jykevä; 90 mm paksu ja mikä parhainta, tarjoamme sen perusoven hinnalla. Ulko-ovet täyttävät rakennusviranomaisten asettamat kiristyneet vaatimukset ovien lämmönläpäisystä jo hinnat alkaen -mallistostamme lähtien.

Tuotetakuu 3 vuotta ja 12 vuoden suoranapysymistakuun.

Päijänne-ovet on perinteikäs puualan teollinen toimija, paikkakuntansa suurin teollinen työllistäjä ja jo toisessa sukupolvessa toimiva perheyritys. Tehtaamme sijaitsee Sysmässä, tehtaalta on linnuntietä pitkin matkaa Suomen toiseksi suurimman järven, Päijänteen, vesirajaan vain alle kilometri, joten Päijänne-ovet voivat aidosti seisoa nimensä takana.
Ovi on näyttävä ja jykevä ja sen kokonaispaksuus 90 mm on pysäyttävä. Ovi valmistetaan osin käsityönä huolella ja pieteetillä. Sen yksityiskohdat listoituksineen on loppuun asti mietittyjä ja millintarkasti mitoitettuja, jotta ovi kestää kaikista kriittisimmänkin tarkastelun.

Ovimallisto

Saarnipaneloidut tai vaakaviilupintaiset ulko-ovemme ovat näyttäviä ja jykeviä. Yli 90%:lla puupohjaisista raaka-aineistamme on raaka-aineen jäljitettävyyteen liittyvä FSC- tai PeFc-sertifikaatti. Tuotteissamme ei käytetä eettisesti tai ekologisesti kestämättömiä materiaaleja, kuten sademetsän puulajeja tai pieniäkään määriä myrkyllisiä kemikaaleja (ns. RoHS ja REACH -direktiiveissä lueteltuja ainesosia). Kaikki mallistomme ovet on saatavilla myös pariovina tietyin mallikohtaisin kokorajoituksin.

Taimen saarni
Saarnipaneloitu Taimen on kiistaton ja itseoikeutettu lippulaivamallimme. Ovi on näyttävä ja jykevä ja sen kokonaispaksuus 90 mm on pysäyttävä. Ovi valmistetaan osin käsityönä huolella ja pieteetillä. Sen yksityiskohdat listoituksineen on loppuun asti mietittyjä ja millintarkasti mitoitettuja, jotta ovi kestää kaikista kriittisimmänkin tarkastelun. Saarnitaimen on jo tällaisenaan talosi kruunu, lisäämällä sivuikkunat teet siitä timanttisen!

 

Taimen saarni umpi
Saarnipaneloidun ikkunallisen Taimenen sisarmalli on umpinainen. Ovi on näyttävä ja jykevä ja sen kokonaispaksuus 90 mm on pysäyttävä. Ikkunallisen sisarmallinsa tavoin tämäkin ovi valmistetaan käsityönä; huolella ja pieteetillä. Sen yksityiskohdat listoituksineen on loppuun asti mietittyjä ja millintarkasti mitoitettuja, jotta ovi kestää kaikista kriittisimmänkin tarkastelun. Umpinaisesta Taimenesta saa sivuikkunoiden kanssa erittäin tyylikkään kokonaisuuden vaativimpiinkin tarpeisiin.

 

Paatsalo saarni
Vaakaviilupintainen Paatsalo henkii merellistä tunnelmaa. Näyttävällä pyöreällä lasiaukolla varustettuna Paatsalo ulko-oven sopii asentaa kuitenkin myös aivan maallisiin maisemiin, hirsitaloon tai täyskivitaloon ja kaikkeen siltä väliltä. Hento ja hienotunteinen vaakauritus rytmittää oven ulkonäköä mukavalla tavalla. Lasilistakehä on mustaksi maalattua mdf-levyä ja se korostaa tyylikkäästi näyttävää pyöreää ikkunaa.

 

Nuotta saarni
Vaakaviilutettu Nuotta edustaa muotoilultaan skandinaavista minimalismia, mutta kaikista simppeleimmästä päästä tämä ovi kolmella pikkuikkunallaan ei kuitenkaan ole. Saarninuotassa yhdistyy elegantti puumateriaali kivasti rytmitettyihin pieniin ikkunaruutuihin, tehden ovesta raikkaan valinnan pääsisäänkäynniksesi.

 

Ulappa saarni
Vaakaviilupintainen Ulappa on skandinaavisen minimalistinen, eleetön, tyylikäs ja ajaton valinta. Selkeälinjainen Ulappa on turvallinen valinta ja helppo istuttaa monenlaisiin kohteisiin. Lasitusta ja oven sivuosia räätälöimällä voit personoida sisäänkäyntiäsi mielesi mukaan.

 

Talas saarni
Sileässä vaakaviilu-Talaksessa ei ole mitään ylimääräistä. Puukuvio on luonnostaan kaunis katseenvangitsija, eikä ovi aina tarvitsekaan mitään muuta näyttääkseen harkitulta, paikalleen suunnitellulta ja elegantilta. Valitse saarnipintainen Talas ajattomaksi, eleettömäksi sisäänkäynniksi ja nauti sen simppelistä tyylikkyydestä vuodesta toiseen.

 

Huhti saarni
Huhti-mallimme on suunniteltu talon toiseksi sisäänkäynniksi takaterasseille ja parvekkeille. Maalattujen sisarmalliensa tavoin myös saarniviilupintaisen version lasiaukon korkeus on melkein rajattomasti muunneltavissa, mikä auttaa istuttamaan Huhti-ovemme seinään kuin seinään (kuvan ovi Huhti 16M erikoismitta). Meiltä saat kätevästi myös Huhti-ulko-oviin sälekaihtimet valmiiksi käyttökuntoon asennettuna.

 

Ulko-ovien vaihto vaivatta

Ulko-ovien vaihto vaivatta kartoituskäynnistä avaimien luovutukseen. Ilmaisen mitoituskäynnin yhteydessä kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja valitaan kohteeseen sopiva tuote lisävarusteineen. Asennukset toteutetaan pääsääntöisesti avaimet käteen -periaatteella suomalaisena takuutyönä; työn takuu 3v.

Avaimet käteen -palvelu

  • Ilmainen kartoituskäynti
  • Tarvikkeiden toimitus kohteeseen
  • Vanhan oven purku ja jättäiden loppusijoitus
  • Uuden oven asennus
  • Pielityöt puusta tai pellistä
  • Loppusiivous ja avaimien luovutus
  • Laskutamme vasta työn valmistuttua!

Ota yhteyttä

Sending