Piklas ulko-ovet

Kotimaiset ovet Pyhännän tehtaalta

Piklaksen ulko-ovet ovat kotimaista laatutyötä. Ne valmistetaan Pyhännän tehtaalla aina mittatilaustyönä ja käsitellään asiakkaan toiveiden mukaan. Ulko-ovien suunnittelussa on erityisesti kiinnitetty huomiota muotoiluun.

Piklas-ovimallistot

Piklas tekee nyt valinnan helpoksi: Neljä erihenkistä mallistoa, jotka sopivat niin kivitaloihin, kuin hirsi- ja puutaloihin. Mallistoja ei ole sidottu rakennuksen ikään tai aikakauteen vaan ovien suunnittelussa on ajateltu talon arkkitehtuuria ja tunnelmaa, jota asukkaat haluavat kodissaan tai loma-asunnossaan korostaa. Ovimallien suositusvärien lisäksi värivaihtoehtoja on yli 200 ja oviin voit valita eri värin sisä- ja ulkopuolelle. Hyödynnä ainutlaatuinen mahdollisuus ja hanki yhtenäiset ovet koko taloon.

Retro-ovimallisto

Perinteitä kunnioittava

Retro-ovien koti on asukkailleen rakas, kenties elämää nähnyt remontoijan unelma. Tunnelmaan sopii myös uudenkarhea, mutta perinteitä kunnioittava talokomistus – maalla tai kaupungissa, lähiössä tai omassa rauhassa. Retro-mallistosta löydät uusvanhoja ovimalleja, jotka sopivat etenkin 50–70-luvun talon modernisointiin.

Lue lisää »

Idylli-ovimallisto

Kodikasta tunnelmaa

Kodikasta tunnelmaa, lasikuisteja, korkeita kattoja, valon välkähdyksiä ruutuikkunoissa ja klassisen kauniita puutaloja. Niitä kaikkia siinsi mielessämme Idylli-mallistoa suunniteltaessa. Tästä mallistosta löydät ovet omaan idylliisi, olipa se sitten uudisrakennus tai hartaudella remontoitu perinnetalo.

Lue lisää »

Mahti-ovimallisto

Puupintoja ja luonnonläheisyyttä

Näyttävät pinnat, suuret linjat ja maanläheinen tyyli yhdistyvät Mahti-malliston ulko-ovissa. Kotitalo tai huvila voi olla kiveä, hirttä tai puuta, mutta todennäköisesti asukkaiden sydänalassa sykkii rakkaus rouheisiin puupintoihin ja luontoon. Mahti-malliston pintakuvioinneissa ei sievistellä, vaan tarjolla on näyttäviä ovia elämäsi tärkeimpään paikkaan.

Lue lisää »

Ryhti-ovimallisto

Moderni ja minimalistinen

Moderniin ja minimalistiseen taloon suunnitellut Ryhti-malliston ovet sopivat sinulle, joka rakastat selkeitä linjoja, raitoja, ruutuja tai tehostevärejä. Olipa talosi kiveä tai puuta, hillitty tai hulppea, sopivalla ovella korostat haluamaasi tunnelmaa. Leikittele väreillä, jos siltä tuntuu, Ryhti-malliston ulko-ovista löydät joka tapauksessa upean ja erottuvan yksityiskohdan kotiisi tai loma-asunnolle.

Lue lisää »