Ikkunat valon ja lämmön ystäville

Avattavat_Ikkunat_Piklas_ikkunat

Kotimaiset Piklas puualumiini-ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä valitsemillasi kuultosävyillä ja maaliväreillä. Energiatehokkaat ikkunat löydät niin matalaenergiataloon kuin remonttikohteeseen. Toki myös piharakennuksiin ja kesämökillekin löytyy ratkaisut.

Sisusta kotisi Piklas-ikkunoilla

Yksi Piklas-ikkunoiden ja ulko-ovien tärkeimpiä etuja asiakkaalle on värivalikoima. Väreillä on iso merkitys kodin tunnelmalle ja asukkaille, joten niiden käyttö kannattaa suunnitella huolella.

Ota ikkunat osaksi sisustusta

Iloa, harmoniaa ja kontrastia. Mitä kaikkea ikkunoiden ja ovien värivalinnat ja kaksivärisyys saavatkaan aikaan! Ulospäin räväkkä etuovi voi olla eteisen puolelta valkoinen – tai väriyllätys voikin odottaa kodin sisäpuolella. Ikkunoiden sisäpintoihin saa yli 200 RAL-maalisävyä.

Kehystä kotisii maisemataulu

Tummat sävyt ovat tyylikäs ja ajaton värivalinta ikkunapuitteissa. Piklas-ikkunoiden puiset sisäpinnat saa mm. harmaaksi tai mustaksi maalattuna tai kuultosävytettynä. Lopullinen ilme tulee esiin koristelistojen kiinnityksen jälkeen. Mieti miten listan malli, leveys ja väritys vaikuttavat kokonaisuuteen.

Kuultoväri korostaa aidon puun kauneutta

Kuultovärjätty mänty tuo niin modernin kuin perinteisen talon tai vapaa-ajan asunnon sisustukseen luonnollista, maanläheistä tunnelmaa. Piklas-ikkunan sisäpuolen puupintojen kuultovärjäys korostaa massiivipuun kauneutta: puunsyyt, luonnollinen värivaihtelu ja hienostuneet sormijatkokset kertovat aidosta puumateriaalista. Samat kuultosävyt saa Piklaksen massiivipuisiin ulko-oviin.

Piklaksen raikas ja moderni suositusvärivalikoima sisältää 11 kuultoväriä ikkunoiden puuosiin ja massiivipuuovien sisä- ja ulkopintaan. Valitusta kuultosävystä on mahdollista tilata pieni erä omaan käyttöön, esimerkiksi peitelistojen sävyttämiseen.

Uudet värit ikkunoiden maalisävyihin

Piklas-ikkunoiden peittomaalisävyihin lisättiin uusia, pirteitä suositusvärejä. Yhdeksän suositeltua peittomaalisävyä sisältyvät ikkunoiden hintaan, pienellä lisämaksulla ikkunoihin voi valita minkä tahansa 200 RAL-värivaihtoehdosta. Ikkunoiden kanssa samat peittomaalivärit saa tilattua Piklas-ulko-oviin.

Viisi alumiiniväriä ikkunoiden ulkopintoihin

Klassiset värit pitävät pintansa puualumiini-ikkunoiden ulkopinnoissa. Piklas-ikkunoiden hintaan sisältyy viisi alumiinivärivaihtoehtoa: mattamusta, tummanharmaa, vaaleanharmaa, ruskea ja valkoinen. Ulko-oviin saa yhteensopivat värit Piklas-ikkunoiden ulkopintojen kanssa.

Ikkunoissa vakiona kaksi väriä: sisä- ja ulkopinta

Onko intensiivinen väri vai massiivipuun kauneutta korostava kuultosävy sinun juttusi? Ulkopintojen alumiiniväreistä ja sisäpuolen puupintojen sävyistä syntyy monia herkullisia väriyhdistelmiä. Jos käytät arkkitehtia kotisi tai remonttisi suunnitteluun, tutustukaa yhdessä värivalikoimaan.

Kiinnostuitko ikkunaremontista?

1

Ilmainen kartoituskäynti

Kutsu edustajamme kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle. Kartoitus on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

2

Avaimet käteen -palvelu

Valitse helppo ja huoleton; Avaimet käteen -palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen.

3

Joustavat rahoitusratkaisut

OP:n rahoitus on kodin ja vapaa-ajan asunnon hankintoihin ja remontointiin tarkoitettu maksutapa, jolla voit joustavasti maksaa niin pienet kuin suuretkin hankinnat. Saat aina vähintään kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Et tarvitse luottoon takaajia etkä vakuuksia ja voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan luoton kokonaan pois.

Ota yhteyttä

Joonas Vanhatalo JK-Ovet

Joonas Vanhatalo
Myyntiedustaja

Kymenlaakso

.joonas.vanhatalo@jkovet.fi
Puh. 0504079951

Myyntiedustaja - Joonas Rouhiainen - Lahti – Autotallin ovet – Ulko-ovet – ikkunat - JK-Ovet

Joonas Rouhiainen
Myyntiedustaja

Päijät-Häme – Uusimaa

joonas.rouhiainen@jkovet.fi
Puh. 0505533261

Jätä tarjouspyyntö

Sending