Autotallin nosto-ovi JK-40T

Paikallisen taksiyrittäjän nosto-ovi Kouvolassa – Ruskea RAL8017 - Puunsyy

Nosto-ovi JK-40

Mallin kaikki osat ovat kehitetty ja testattu vaativimmat teollisuusolosuhteet huomioiden. Usean vuosikymmenen kehityksen tuloksena syntyi laadukas kotitalouskäyttöön jalostettu nosto-ovi.

Nosto-ovi kaikilla mausteilla

JK-40 mallista poiketen T-malli on varustettu vetojousien sijasta vääntöjousilla. Malli valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi aina 6000×3000 mm kokoon asti. Nosto-ovea on saatavana myös integroidulla käyntiovella, jolla luot helposti lisäkulkureitin autotalliisi.

Kevyt, kestävä ja turvallinen

Tasapainotettu vääntöjousikeventeinen nosto-ovi on kevyt ja helppo käyttää ja se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä. Sähköisellä ovenavaajalla varustettuna ovesi avautuu jatkossa helposti seinäpainikkeesta tai kauko-ohjauksella, jolloin esimerkiksi autosta ei tarvitse nousta talliin ajettaessa.

  • Valmistetaan mittatyönä 6000×3000 mm ovikokoon asti
  • Käyntiovi saatavana
  •  Pitkät takuuajat; Lamellit 10v ja kulutusosat 5v
  •  ISO 9001 laatujärjestelmä ja CE-sertifioidut tuotteet
Autotallin nosto-ovi käyntiovella - Kouvola
Markkinoiden järeimmät kiskot ovat tukevat, kestävät ja täyttä terästä, ei muoviosia. TL-malli varustettu tuplakierrejousilla, jotka mukautuvat tilaan vaatien vain vähän ylä- ja sivutilaa. Vääntöjousilla varustettu ovi on kevyt käyttää. Kahden jousen järjestelmä takaa pitkän eliniän. Vääntöjousiin voidaan asentaa jousenkatkeamissuoja vikatilojen varalle. Erikoisvahvuisilla jousilla jopa 100 000 käyttökerran pitkäikäiset ratkaisut, mikä vastaa 27 avausta ja sulkemista päivässä joka päivä kymmenen vuoden ajan.

Rullat ja saranat

Nylon-pinnoitetut ja kuulalaakeroidut rullat takaavat oven hiljaisen ja sulavan liikkeen kiskoilla. Saranoiden säädettävillä rullarungoilla varustettu ovi tiivistyy seinää vasten ja pysyy tukevasti kiskoilla, tehden ovesta varmatoimisen.

Lamellit

Lamellit on valmistettu markkinoiden paksuimmasta nosto-ovissa käytettävästä teräspellistä (Mallista riippuen 0,7 tai 1 millin paksuinen teräspelti molemmin puolin eristystä). Sinkkipinnoite suojaa terästä korroosiolta. Korkealaatuinen pintakäsittely takaa maalipinnalle 10 vuoden takuun.

Kumitiiviste estää kosteuden pääsyn lamellien väliin, joka voi muutoin aiheuttaa rakennevaurioita pakkasella.

Vääntöjousien ansiosta nosto-ovi on kevyt myös käsikäyttöisenä. Matalanostokiskoilla ylätilan tarve vain 12cm.

Matalanostona ylätilan tarve vain 12cm.

Kuulalaakeroitujen nylonrullien ansiosta nosto-ovi liikkuu kiskoilla sulavasti ja lähes äänettömästi.

Nylon-rullat takaavat oven hiljaisen ja sulavan liikkeen kiskoilla.

Lamellien muotoilu estää sormien jäämisen niiden väliin oven sulkeutuessa. Teräslevyjen pintakäsittelynä sinkitys, pohjamaalaus, värjäys ja pinnoitus.

Nosto-ovi on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä.

Kiskot ja vääntöjouset

Markkinoiden järeimmät kiskot ovat tukevat, kestävät ja täyttä terästä, ei muoviosia. TL-malli varustettu tuplakierrejousilla, jotka mukautuvat tilaan vaatien vain vähän ylä- ja sivutilaa. Vääntöjousilla varustettu ovi on kevyt käyttää. Kahden jousen järjestelmä takaa pitkän eliniän. Vääntöjousiin voidaan asentaa jousenkatkeamissuoja vikatilojen varalle. Erikoisvahvuisilla jousilla jopa 100 000 käyttökerran pitkäikäiset ratkaisut, mikä vastaa 27 avausta ja sulkemista päivässä joka päivä kymmenen vuoden ajan.

Vakionosto

JK-40T Nosto-oven - STD -kiskot-min

Matalanosto

JK-40T Nosto-oven - LHR-FM -kiskot-min

Matalanosto – Takaveto

JK-40T Nosto-oven - LHR-RM -kiskot-min

Viistonosto

JK-40T Nosto-oven - STD-PR -kiskot-min

Matalaviistonosto

JK-40T Nosto-oven - FM-PR -kiskot-min

Viistonosto – Takaveto

JK-40T Nosto-oven - RM-PR -kiskot-min

Energiatehokkuus

Lamellin 40mm paksu laadukas PU-eristys tekee kokonaisuudesta energiatehokkaan. Polyuretaani on markkinoiden tehokkain yleiseriste. 40 milliä paksu eristys vastaakin noin 100mm pari- ja kippiovissa perinteisesti käytettävää mineraalivillaeristystä.

Hyvin muotoiltujen lamellien välinen kumitiiviste estää kosteuden pääsyn lamellien väliin. Kosteus voisi muutoin aiheuttaa rakennevaurioita pakkasella.

Ylä- ja sivutiivisteet suojaavat pölyltä ja säältä rankoissakin olosuhteissa. Sivutiivisteen tuplahuullos takaa tiiveyden ja toimii samalla sormisuojana.

Hyvän muotoilunsa ansiosta alatiiviste tiivistää oven tiukasti lattiaa vasten epätasaisillakin pinnoilla sekä toimii samalla iskunvaimentimena.

Nosto-oven lamellin tekniset tiedot
Nosto-ovissa yleisimmin käytettävien 500 tai 610 mm  korkeiden lamellien tekniset tiedot.

Energiatehokas autotallin nosto-ovi - 40 mm PU-eristys

Turvallisuus

Sormisuojaus: Lamellien muotoilu estää sormien väliin jäämisen. Sivutiivisteet toimivat myös sormisuojana. Vaijerit suojattu turvallisuuden takia.

Vetojouset: Koteloitu neljän jousen järjestelmä (kaksi per pakka) takaa pitkän eliniän, sekä turvaa oven käytön myös yhden jousen katketessa.

Automatiikka: Voimatunnistin estää oven sulkeutumisen vastuksen kasvaessa, estää oven alle jäämisen. Saatavilla myös optiset sensorit. Ulkopuolinen vapautin sähkökatkosten varalle. Vapautin vaihtaa oven käsikäytölle

Ota yhteyttä, kysy tai pyydä tarjous

Sending