Autotallin ovenavaajat

Sähköisellä ovenavaajalla varustettu autotallin ovi on tätä päivää. Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Hiljainen hihnavetoinen kone on varustettu voimantunnistimella, joten se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä. Asentamistamme autotallin nosto-ovipaketeista yli 75% varustetaan avaajalla.

Avaat ovesi jatkossa nappia painamalla

Sähköisellä oven avaajalla varustettu autotallin ovi on tätä päivää. Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Hiljainen hihnavetoinen kone on varustettu voimantunnistimella, joten se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä. Led-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi ja automaattisen sulkeutumisen ajastus sulkee oven perästä.

Sovellukset kotitalouskäyttöön

Teknologian raju kehitys, pitkä kehitystyö ja kustannustehokkaat komponentit mahdollistavat älykkäät ja helppokäyttöiset automatisointiratkaisut nyt myös kuluttajamarkkinoille. Yhä useampi päätyykin valitsemaan ovensa pariksi kauko-ohjauksella toimivan sähköisen oven avaajan perinteisen lukituksen sijasta. Asentamistamme autotallin nosto-ovipaketeista yli 75% avautuu nappia painamalla.

  • Kauko-ohjaus
  • Käsikäyttö

Motorline ROSSO-EVO

Luotettava, hiljainen ja turvallinen; Laadukkaat komponentit takaavat varmatoimisuuden päivittäisessäkin käytössä. Avaajat soveltuvat hyvin Suomen ankariin oloihin, niin lämpimiin kuin kylmiinkin talleihin.

Tyylikäs, viimeistelty, vankkarakenteinen, turvatoiminnoilla ja LED-valaistuksella varustettu koneisto on huoleton valinta arjen avuksi myös lapsiperheiden käyttöön.

Autotallin oven avaaja ROSSO EVO. Automatisoitu ovi avautuu vaivatta nappia painamalla.

Hiljainen

ROSSO EVO-sarjan moottorit ovat suunniteltu hiljaista käyttöä erityisesti painottaen. Hihnavetoinen kone tekee tehtävänsä pitämättä liikaa meteliä itsestään, eikä esimerkiksi yläkerran asukkaita häiritä ovea käytettäessä.

Turvallinen

Turvatoiminnoilla varustettu automatiikka on käyttäjäystävällinen ja huoleton valinta arjen avuksi myös lapsiperheiden käyttöön. Vakio-ominaisuutena säädettävä voimantunnistus, joka tunnistaa esteet oviaukossa ovea käytettäessä. Lisäksi moottorin pariksi voidaan asentaa myös esteet näkevä optinen peilivalokennopari.

Sähkökatkosten varalle moottorin yhteyteen asennetaan ulkopuolinen vapautin, mikäli talliin ei muuta kulkureittiä autotallin oven lisäksi ole. Vapauttimen avulla sähköinen nosto-oven avaaja saadaan ohitettua ja ovi voidaan avata käsin.

Luotettava

ROSSO EVO-sarjan moottorit ovat vankkarakenteisia ja ne on kasattu laadukkaista komponenteista. Tämä takaa varmatoimisuuden myös päivittäisessä käytössä. Avaajat soveltuvat hyvin Suomen ankariin oloihin, niin lämpimiin kuin kylmiinkin talleihin.

Vahva

Sarjan vahvin vetomoottori automatisoi autotallien ja hallien nosto-ovet aina 18m2 ovikokoon ja 3200mm korkeuteen asti. Pari- ja kippiovien osalta moottori mitoitetaan tapauskohtaisesti. Kolme tehovaihtoehtoa; 600, 1000 ja 1200N.

Pakkaussisältö

Pakkaus sisältää itse moottorin ja oven korkeuden mukaan valitun varren lisäksi kaksi 4-kanavaista kauko-ohjainta. Voit itse valita malleista itsellesi paremmin soveltuvan (Design tai liukuläpällisen mallin). Pakkaus sisältää myös suomenkieliset asennus- ja käyttöohjeet.

  • Oven avaaja
  • Avaajan varsi
  • Kauko-ohjain 2 kpl
  • Asennus- ja käyttöohjeet
Kauko-ohjain autotallin oven avaaja

Lisävarustele tarpeidesi mukaan

Voit räätälöidä avaajan käyttöympäristön esimerkiksi sijoittamalla langattoman koodinäppäimistön oven pieleen tai seinäpainikkeen ulko-ovesi yhteyteen. Puhelinohjauksella varustettua ovenavaajaa voit etäkäyttää Android-pohjaisella puhelinsovelluksella. Monikanavaiset seinäpainikkeet toimivat hyvin myös huoltoavaimina taloyhtiöissä.

Lisäkauko-ohjain – FALK
4-kanavainen lisäkauko-ohjain
4-Kanavainen
Musta tai Valkoinen

Design-seinäpainike – MX93 ja MX 94
2-kanavainen seinapainike pysyy magneetin avulla seinään kiinnitettävässä kehikossa.
2-Kanavainen
Langaton

Koodinäppäimistö – TEC 1
Nosto-oven yhteyteen asennetulla langattomalla koodinäppäimistöllä avaat ovesi kätevästi ilman kauko-ohjainta.
2-Kanavainen
Langaton

Langaton seinäpainike
Voit räätälöidä avaajan käyttöympäristön esimerkiksi sijoittamalla langattoman koodinäppäimistön oven pieleen tai seinäpainikkeen ulko-ovesi yhteyteen. Monikanavaiset seinäpainikkeet toimivat hyvin myös huoltoavaimina taloyhtiöissä.
Ohjaat jopa 15 nosto-ovea
1-15 kanavaiset mallit

Puhelinohjaus – M170 ja 175
Puhelinohjauksella varustettua ovenavaajaa voit etäkäyttää Android-pohjaisella puhelinsovelluksella.
2-kanavainen
Android-sovellus tai soitto

Avaajan asennus ja ohjelmointi

Rosso Evo-sarjan ovenavaajien asennus sujuu helposti, kytkentä sähköverkkoon 230v pistokkeella. Yksinkertainen ohjelmointi ja voimakäyrän säätö.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Sending