Autotallin nosto-ovi JK-40

Suosittu lamellinosto-ovi yhtä suositulla leveällä vaakauralla.

Nosto-ovi JK-40

Mittatilaustyönä makusi mukaan

Visuaalisesti moderni JK-40 päivittää autotallisi nykyaikaan. Se avautuu kevyesti käsin tai kauko-ohjaimen nappia painamalla. Kohteen rajoitteiden ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity JK-40 nosto-ovi soveltuu hyvin niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin.

Energiatehokas

Nosto-ovissa käytetään rakennusalan tehokkainta eristettä; polyuretaania. Oven 40 milliä paksu eristys vastaa noin 100mm pari- ja kippiovissa perinteisesti käytettävää mineraalivillaeristystä. Ovi on kauttaaltaan eristetty kumitiivistein. Hyvän tiiveyden ja tehokkaan 40 milliä paksun eristyksen ansiosta malli soveltuu hyvin Suomen ankariin oloihin niin lämpimän kuin puolilämpimänkin tallin oveksi.

  •  Vaatii vain vähän sivu- ja ylätilaa (80mm/90mm)
  •  Kevyt- ja helppokäyttöinen sekä täysin automatisoitavissa
  •  Pitkät takuuajat; Lamellit 10v ja kulutusosat 5v
  •  ISO 9001 laatujärjestelmä ja CE-sertifioidut tuotteet
  •  Valmistetaan mittatyönä 3500×2500 mm kokoon asti
  •  Oven erinomaisen rakenteen ansiosta Kokonaisuus saavuttaa jopa Uarvon 1,0 [W/m2K]. Lamellin U-arvo 0,5 [W/m2K]
Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.
Markkinoiden järeimmät kiskot ovat tukevat, kestävät ja täyttä terästä, ei muoviosia. Kompaktien vetojousien sijainti määritetään kohteen rajoitteiden mukaan, mikä mahdollistaa hankalampienkin kohteiden toteutuksen. Koteloitu neljän jousen järjestelmä (kaksi per pakka) takaa pitkän eliniän, sekä turvaa oven käytön myös yhden jousen katketessa. Tehtaalla esikasatut jousipakat tekevät oven asennustyöstä helpon ja nopean.

Rullat ja saranat

Nylon-pinnoitetut ja kuulalaakeroidut rullat takaavat oven hiljaisen ja sulavan liikkeen kiskoilla. Saranoiden säädettävillä rullarungoilla varustettu ovi tiivistyy seinää vasten ja pysyy tukevasti kiskoilla, tehden ovesta varmatoimisen.

Lamellit

Lamellit on valmistettu markkinoiden paksuimmasta nosto-ovissa käytettävästä teräspellistä (Mallista riippuen 0,7 tai 1 millin paksuinen teräspelti molemmin puolin eristystä). Sinkkipinnoite suojaa terästä korroosiolta. Korkealaatuinen pintakäsittely takaa maalipinnalle 10 vuoden takuun.

Kumitiiviste estää kosteuden pääsyn lamellien väliin, joka voi muutoin aiheuttaa rakennevaurioita pakkasella.

Kompaktien vetojousien sijainti määritetään kohteen rajoitteiden, mikä mahdollistaa hankalampienkin kohteiden toteutuksen.

Matalanostona ylätilan tarve vain 9cm.

Kuulalaakeroitujen nylonrullien ansiosta nosto-ovi liikkuu kiskoilla sulavasti ja lähes äänettömästi.

Nylon-rullat takaavat oven hiljaisen ja sulavan liikkeen kiskoilla.

Lamellien muotoilu estää sormien jäämisen niiden väliin oven sulkeutuessa. Teräslevyjen pintakäsittelynä sinkitys, pohjamaalaus, värjäys ja pinnoitus.

Nosto-ovi on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä.

Kiskot ja jouset

Markkinoiden järeimmät kiskot ovat tukevat, kestävät ja täyttä terästä, ei muoviosia. Kompaktien vetojousien sijainti määritetään kohteen rajoitteiden mukaan, mikä mahdollistaa hankalampienkin kohteiden toteutuksen.

Koteloitu neljän jousen järjestelmä (kaksi per pakka) takaa pitkän eliniän, sekä turvaa oven käytön myös yhden jousen katketessa. Tehtaalla esikasatut jousipakat tekevät oven asennustyöstä helpon ja nopean.

Nosto-oven kiskot mukautuvat tilaan. Ne voidaan sijoittaa vapaiden tilojen mukaan joko kiskojen ylä- tai alapuolelle, tarvittaessa myös sivuille tai molemmin puolin erikseen määritettynä edellisten yhdistelmänä.

Jousipakat kiskojen alapuolella

Autotallin nosto-ovi JK-40 - UM-kiskot-min

Jousipakat kiskojen yläpuolella

Autotallin nosto-ovi JK-40 - TM-kiskot-min

Jousipakat kiskojen sivuilla

Autotallin nosto-ovi JK-40 - SM-kiskot-min

Energiatehokkuus

Lamellin 40mm paksu laadukas PU-eristys tekee kokonaisuudesta energiatehokkaan. Polyuretaani on markkinoiden tehokkain yleiseriste. 40 milliä paksu eristys vastaakin noin 100mm pari- ja kippiovissa perinteisesti käytettävää mineraalivillaeristystä.

Hyvin muotoiltujen lamellien välinen kumitiiviste estää kosteuden pääsyn lamellien väliin. Kosteus voisi muutoin aiheuttaa rakennevaurioita pakkasella.

Ylä- ja sivutiivisteet suojaavat pölyltä ja säältä rankoissakin olosuhteissa. Sivutiivisteen tuplahuullos takaa tiiveyden ja toimii samalla sormisuojana.

Hyvän muotoilunsa ansiosta alatiiviste tiivistää oven tiukasti lattiaa vasten epätasaisillakin pinnoilla sekä toimii samalla iskunvaimentimena.

Nosto-oven lamellin tekniset tiedot
Nosto-ovissa yleisimmin käytettävien 500 tai 610 mm  korkeiden lamellien tekniset tiedot.

Energiatehokas autotallin nosto-ovi - 40 mm PU-eristys

Turvallisuus

Sormisuojaus: Lamellien muotoilu estää sormien väliin jäämisen. Sivutiivisteet toimivat myös sormisuojana. Vaijerit suojattu turvallisuuden takia.

Vetojouset: Koteloitu neljän jousen järjestelmä (kaksi per pakka) takaa pitkän eliniän, sekä turvaa oven käytön myös yhden jousen katketessa.

Automatiikka: Voimatunnistin estää oven sulkeutumisen vastuksen kasvaessa, estää oven alle jäämisen. Saatavilla myös optiset sensorit. Ulkopuolinen vapautin sähkökatkosten varalle. Vapautin vaihtaa oven käsikäytölle

Ota yhteyttä, kysy tai pyydä tarjous

Sending