Autotallin Nosto-ovet

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa. Nosto-ovet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi.

Nosto-ovet kotitalouksiin ja taloyhtiöihin

Yhä useampi kotitalous ja taloyhtiö valitsee tänä päivänä autotallinsa oveksi nosto-oven.  Nosto-ovi on käytännöllinen, varmatoiminen ja pitkäikäinen sekä turvallinen myös lapsiperheiden käytössä. Kohteen rajoitteiden ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity nosto-ovi soveltuu hyvin niin uusio- kuin saneerauskohteisiinkin.

Nosto-ovi autotalliin

Autotallin nosto-ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla, joita tarpeesi vaatii. Autamme sinua rakentamaan autotallin oven sinun ehdoillasi pala palalta, makusi ja tarpeidesi mukaan. Energiatehokas ovi soveltuu hyvin lämpimän autotallin oveksi.

Varma, helppo ja ekologinen

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas ja avautuu kevyesti käsin tai kauko-ohjaimen nappia painamalla.  Hyvän tiiveyden ja tehokkaan eristyksen ansiosta nosto-ovi soveltuu erityisen hyvin lämpimän ja puolilämpimän autotallin oveksi. Nosto-ovet valmistetaan mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi.

Päivitä autotallisi nykyaikaan

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostaa samalla kotisi arvoa. Pariovien tilalle asennetulla nosto-ovella saadaan myös usein lisää sivutilaa (10-20cm) ja kippiovien osalta myös ylätilaa, jolloin esimerkiksi auto on helpompi ajaa talliin. Nosto-ovi ei vie tilaa myöskään avattaessa oven etuosasta.

Nosto-ovimallisto

Luo maamerkki naapurustoosi: Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Leveä vaakaura

Autotallin nosto-ovi sileällä pinnalla sekä peltipielillä Haminassa

Leveä vaakaura – Puujäljitelmä

Mallin pinta jäljittelee luonnollisia jalopuita tammen sävyistä mahonkiin. Jalopuun ylväs olemus tuo rakennuksen ilmeelle arvokkuutta. Puujäljitelmiä on saatavana kolmeen lamellimalliin.

Kapea vaakaura

Vaakaurakuvionti antaa ovelle klassisen ilmeen. Yksinkertainen panelointia jäljittelevä kuviointi on yhtä rakennuksen kanssa.

Yhtenäinen – Sileä

Yhtenäinen kuvioimaton lamelli antaa ovelle modernin ja jämerän ulkomuodon. Sileä pinta soveltuu erityisen hyvin ikkuna- ja designratkaisujen rungoksi. Erikoisväreillä helmiäissävyistä kupariin luot varmasti uniikin lopputuloksen.

Yhtenäinen 3D

Uutuusmallina Yhtenäinen-plus jossa vakioväreinä helmiäisvärien lisäksi harjattu teräs, kupari, antrasiitti sekä 3d erikoisväritys valkoisena ja tummanharmaana.

Slimline

Sileiden lamellien ja lasitettujen alumiinisektioiden yhdistelmä kulkee nimellä Slimline. Ikkunoihin upotettava ledivalaistus tukee huippumodernia muotoilua.

Peilikuvio

Kaunis peilikuvio on tyyliltään ajaton. Kokonaisuus sopii erityisen hyvin perinteisiin sekä maaseutukohteisiin. Saatavana myös viimeisteltynä luonnollisella kulta tammi -pinnalla.

Peilikuvio – Puujäljitelmä

Mallin pinta jäljittelee luonnollisia jalopuita tammen sävyistä mahonkiin. Jalopuun ylväs olemus tuo rakennuksen ilmeelle arvokkuutta.

Mikro- ja makroura

Malli saa modernin luonteensa aaltoilevasta pinnasta. Nykyaikaisen ja tyylikkään ulkomuodon omaava ovi sopii hyvin asuinkohteiden lisäksi myös teollisuuteen.

Okumepuu

Okume-puu; yksi kestävimmistä jalopuulajeista ulko-olosuhteisiin. Ammattitaitoinen pintakäsittely takaa puun pitkäikäisyyden. Yksilölliset muotoilut sekä useat väri- ja lakkasävyvaihtoehdot.

Retro-koristepanelointi

Vanhoja pariovia jäljittelevä Retro-mallisto tarjoaa vaihtoehdon vanhoihin rakennuksiin. Koristepanelointi ja -metalliosat kruunaavat kokonaisuuden.

Autotallin oviremontti

Autotallin oviremontti Iitti - Leve vaakaura RAL 7016 tummanharmaa

Nosto-oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä. Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme. Asennukset kauttamme kaikille tuotteillemme vaivatta avaimet käteen -palveluna; ennakoivasti lopputulos huomioiden, asiakkaan kiinteistöä kunnioittaen ja siisteyttä painottaen.

Kotisi ulkonäkö kohenee

Visuaalisesti moderni nosto-ovi päivittää autotallisi nykyaikaan. Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa laajasta mallistosta perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Autotallin saneerauskohteen julkisivu päivitettiin nykyaikaan uudella autotallin nosto-ovella Klaukkalassa. Oviremontti toteutettiin avaimet käteen -palveluna vanhan kippioven purkamisesta pielitöihin.
Autotallin saneerauskohteen julkisivu päivitettiin nykyaikaan uudella autotallin nosto-ovella Klaukkalassa.

Autotallin saneerauskohteen julkisivu päivitettiin nykyaikaan uudella autotallin nosto-ovella Klaukkalassa. Oviremontti toteutettiin avaimet käteen -palveluna vanhan kippioven purkamisesta pielitöihin.

Käyntiovi

Säästät avatessa

Sivuovi ei aina talliin mahdu ja sen osalta seinän muutostyöt voivat myös jossain tapauksissa nostaa urakan hintaa huomattavasti. Nosto-oveen integroidulla käyntiovella luot helposti lisäkulkureitin autotalliisi ilman muutostöitä. Ratkaisu parantaa nosto-oven käytännöllisyyttä entisestään pienentäen samalla sen avauksista koituvia lämpöhäviöitä.

 • Paksu polyuretaanieristys ja hyvä tiiveys
 • Alumiiniprofiili ja kumitiivistys kauttaaltaan
 • Toimitetaan sulkijalla, lukolla ja kahvalla
 • Abloy lukkorunko saatavilla
 • Matalakynnys saatavilla
 • Valmistetaan mittatyönä
Lue lisää »

Autotallin ovenavaajat

Nykyaikaisen ovivarustelun kulmakivi

Sähköisellä ovenavaajalla varustettu autotallin ovi on tätä päivää. Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Hiljainen hihnavetoinen kone on varustettu voimantunnistimella, joten se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä.

 • Kauko-ohjaus vakiona
 • Hiljainen hihnaveto
 • Turvallinen myös lapsiperheiden käytössä
 • LED-valaistus ovea käytettäessä
 • Asennus- ja käyttöohjeet
Lue lisää »

Nosto-ovi JK-40

Varma- helppo ja ekologinen

Visuaalisesti moderni JK-40 päivittää autotallisi nykyaikaan. Nosto-ovesi avautuu jatkossa kevyesti käsin, tai kauko-ohjaimen nappia painamalla. Hyvän tiiveyden ja tehokkaan eristyksen ansiosta malli soveltuu hyvin lämpimän ja puolilämpimän tallin oveksi.

 • Erityisen hyvä lämmöneristys
 • Vaatii vain vähän sivu- ja ylätilaa
 • Valmistetaan mittatilaustyönä
 • Esikasatut jousipakat, helppo asentaa
 • Kevyt ja helppo käyttää
 • Näyttävä ja kustomoitava visuaalinen ilme
 • Valmius automatiikalle
Lue lisää »

Nosto-ovi JK-40T

Kokoa ja käytännöllisyyttä

Vääntöjousilla varustettua nosto-ovea on kevyt käyttää. Nosto-oveen integroidulla käyntiovella luot helposti lisäkulkureitin autotalliisi. Valmistetaan mittatilaustyönä 6000mm leveyteen asti.

 • Käyntiovi saatavilla
 • Maksimikoko 6000mm x 3000mm
 • Erityisen hyvä lämmöneristys
 • Vaatii vain vähän sivu- ja ylätilaa (100mm/120mm)
 • Valmistetaan mittatilaustyönä
 • Kevyt ja helppo käyttää
 • Näyttävä ja kustomoitava visuaalinen ilme
 • Valmius automatiikalle
Lue lisää »

Lamellimallit

Klassikoista nykyaikaan.

Modernien designien monimuotoisuus, värien kirjo ja yksityiskohdat. Yhdistä maltillisesti alueen yleiseen arkkitehtuuriin tai luo maamerkki naapurustoosi.

 • Markkinoiden laajin lamellivalikoima
 • Ajattomat klassiset lookit
 • Modernit simplistiset linjat
 • Jalopuujäljitelmät ja aidot puupinnat
 • Monimuotoiset designratkaisut
Lue lisää »