Autotallin ovet

Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.

Autotallin ovi sinun ehdoillasi

Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii. Autamme sinua rakentamaan autotallin oven sinun ehdoillasi pala palalta, makusi ja tarpeidesi mukaan, visiostasi toteutukseen. Energiatehokkaat ovet soveltuvat hyvin Suomen ankariin oloihin.

ISO 9001 laatujärjestelmä ja CE-sertifioidut tuotteet

Miksi päivittää autotallin ovi?

Päivitä autotallisi nykyaikaan

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, avautuu tarvittaessa nappia painamalla sekä päivittää tallisi visuaalisesti nykyaikaan.

Autotallin oviremontti

Avaimet käteen -palveluna

Valitse helppo ja huoleton;  palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen. Autotallin oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä. Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme.

Lue lisää autotallin oviremontista

Nosto-ovet

Uuden sukupolven autotallinovi

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen sekä täysin automatisoitavissa. Se ei vie avautuessaan tilaa oven edestä, eikä yläasennossa oviaukon yläosasta. Nosto-oveen integroidulla käyntiovella luot talliisi helposti lisäkulkureitin. Visuaalisesti vaihtoehtoja löytyy lähes yhtä paljon kuin on makujakin aina moderneista kuoseista perinteisempiin lookkeihin. Suunnittele, me toteutamme.

  • Täysin automatisoitavissa
  • Käyntiovi saatavilla
  • Kattava lisävarustelu
  • Ulkonäkö räätälöitävissä
Lue lisää »

Pariovet

Päivitetty, tuttu ja turvallinen

Nykyaikainen pariovi yhdistelee sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa. Rakennusalalla huomattavasti kehittyneet eristemateriaalit ja nosto-ovien kasvanut suosio pakottaa myös pariovet uudistumaan. Pariovi on hyvä ratkaisu talleihin joissa hieman enemmän ylätilaa vaativa nosto-ovi ei ole vaihtoehto.

Lue lisää »

Käyntiovi

Säästät avatessa

Sivuovi ei aina talliin mahdu ja sen osalta seinän muutostyöt voivat myös jossain tapauksissa nostaa urakan hintaa huomattavasti. Nosto-oveen integroidulla käyntiovella luot helposti lisäkulkureitin autotalliisi ilman muutostöitä. Ratkaisu parantaa nosto-oven käytännöllisyyttä entisestään pienentäen samalla sen avauksista koituvia lämpöhäviöitä.

  • Paksu polyuretaanieristys ja hyvä tiiveys
  • Alumiiniprofiili ja kumitiivistys kauttaaltaan
  • Toimitetaan sulkijalla, lukolla ja kahvalla
  • Abloy lukkorunko saatavilla
  • Matalakynnys saatavilla
  • Valmistetaan mittatyönä
Lue lisää »

Sivuovet

Käytännöllistä kulkua

Autotallin sivuovi helpottaa ja nopeuttaa kulkua talliisi. Nosto-oven sijaan sivuovesta kulkiessa lämpövuodot minimoidaan. Sivuovia valikoimassamme on kahta eri mallia, joko nosto-oveen täsmäävällä kuosilla tai pihapiirin muiden ovien lookilla. Sivuovet soveltuvat hyvin myös hallien ja varastojen oviksi. Sivuovi on kulkua helpottava ja lämmityskuluissa säästävä ratkaisu vuosikausiksi.

Lue lisää »