Remontti rahoituksella

OP:n rahoitus on kodin ja vapaa-ajan asunnon hankintoihin ja remontointiin tarkoitettu maksutapa, jolla voit joustavasti maksaa niin pienet kuin suuretkin hankinnat. Saat aina vähintään kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Et tarvitse luottoon takaajia etkä vakuuksia ja voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan luoton kokonaan pois.

Suunnitelmien toteuttamisen aika on nyt

OP:n rahoitus on kodin ja vapaa-ajan asunnon hankintoihin ja remontointiin tarkoitettu maksutapa, jolla voit joustavasti maksaa niin pienet kuin suuretkin hankinnat. Et tarvitse luottoon takaajia etkä vakuuksia ja voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan luoton kokonaan pois.

  • Rahoitus 2 500-50 000 €
  • Ei käsirahaa, vakuuksia tai takaajia
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Edullinen korko OP-prime + 6,95%
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Voit maksaa luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

Esimerkkejä lainasummista ja kuukausieristä

Taulukossa olevat maksuajat ovat suuntaa antavia, tarkemmat maksuajat saadaan hakemusta tehtäessä. Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 euron luotolle on 9,26 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,70 % 09/22). Laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 13183,89 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Taulukossa olevat maksuajat ovat suuntaa antavia, tarkemmat maksuajat saadaan hakemusta tehtäessä. Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 9,22 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (8,45 % 02/23). Laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 10 378 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 87 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Näin haet rahoitusta remontillesi

1

Rahoitushakemus

Täytä rahoitushakemus, saat päätöksen saman tien. Hakemus ei sido luoton nostamiseen.

2

Kaupanteko

Kun sopimukseen on päästy, kerro meille, että maksat rahoituksella ja näytä henkilöllisyystodistuksesi.

3

Takaisinmaksu

Saat laskun suoraan OP:sta kerran kuukaudessa. Voit lyhentää luottoa joustavasti maksamalla minimisumman, isomman määrän, tai vaikka koko luoton kerralla pois.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Kutsu edustajamme ilmaiselle kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle.

Joonas Vanhatalo
Myyntiedustaja

joonas.vanhatalo@jkovet.fi
Puh. 050 4079951

Alueet:

Kouvola, Kotka, Hamina, Loviisa, Pyhtää, Porvoo, Virolahti, Miehikkälä, Luumäki ja Lappeenranta

Joonas Rouhiainen
Myyntiedustaja

joonas.rouhiainen@jkovet.fi
Puh. 050 5533261

Alueet:

Lahti, Hämeenlinna, Hollola, Heinola, Asikkala, Orimattila, Myrskylä, Kärkölä, Hausjärvi, Riihimäki, Hyvinkää, Mäntsälä, Järvenpää ja Nurmijärvi

  • Yhteydenottopyyntö

Sending