Puhtila säätiön jäsenedut 2024

Kauttamme autotallin ovet sekä Suomessa Suomen oloihin valmistetut ovet ja ikkunat kaikkiin pihapiirin rakennuksiin ympäri vuoden. Säätiön jäsenetuina autotallin nosto-ovet sekä sähköiset ovenavaajat -20%, ulko-ovet ja ikkunat -10% alennuksin.

1

Kampanjan ajan autotallin nosto-ovet sekä sähköiset ovenavaajat -20%

Autotallin nosto-ovet mittatyönä makusi ja tarpeidesi mukaan

2

Kampanjan ajan ulko-ovet ja ikkunat -10% alennuksin.

Kotimaiset ovet kaikkiin pihapiirin rakennuksiin

3

Kampanjan ajan ulko-ovet ja ikkunat -10% alennuksin.

Kotimaiset ikkunat valon ja lämmön ystäville

+

Sähköinen ovenavaaja nosto-oven pariksi

Ovenavaajalla varustettu autotallin ovi on tätä päivää. Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa.

Sähköinen ovenavaaja nosto-oven pariksi -20% - Autotallin nosto-ovet

Ehdot:
Ulko-ovien ja ikkunoiden osalta alennus hyödynnettävissä mikäli tilaat vähintään kaksi yksikköä. Olet oikeutettu kyseisiin tuotekohtaisiin alennuksiin myös yhdistämällä saman urakan alle esimerkiksi ulko- sekä autotallin oviurakan.

Osaksi suomalaista katukuvaa

Tarjoamme kokonaisuuden johon kuuluu laadukas tuote, ammattitaitoinen ja oikeasti asiakaslähtöinen palvelu. Lähtökohtana asiakkaan tarpeet, päämääränä paras mahdollinen lopputulos.

Nosto-ovet

Avaimet käteen palveluna asennettu Autotallin nosto-oven uudiskohteeseen Kouvolassa - Yhtenäinen sileä harmaa

Autotallin nosto-ovet mittatyönä makusi ja tarpeidesi mukaan

Pariovet

Autotallin oviremontti - Punainen autotallin pariovi - asennettuna - Viistoura -Järvenpää - JK-1484 - Kork-min

Nykyaikaiset energiatehokkaat autotallin pariovet lämpimiin talleihin

Ulko-ovet

Ulko-oviremontti - Kuha ulko-ovi ikkunalla - vaalean sininen - Kotka - #544084 - Päijänne-ovet

Kotimaiset ovet kaikkiin pihapiirin rakennuksiin avaimet käteen -palveluna

Ikkunat

Ulko-ovi ja ikkunaremontti - Taimen - Kouvola - #330162 - Päijänne-ovet - kork-min

Kotimaiset ikkunat valon ja lämmön ystäville asennettuna

Nosto-ovi päivittää autotallisi nykyaikaan

Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa laajasta mallistosta perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Nosto-ovet käyntiovella

Sivuovi ei aina talliin mahdu ja sen osalta seinän muutostyöt voivat myös jossain tapauksissa nostaa urakan hintaa huomattavasti. Nosto-oveen integroidulla käyntiovella luot helposti lisäkulkureitin tekemättä muutostöitä rakenteisiin.

Autotallin pariovet

Talas autotallin ovet sopivat hyvin autotalleihin, harrastetiloihin, lämpimiin varastoihin ja muihin kohteisiin, joissa kaksiosainen käyntiovi on käytännössä tarpeen. Ostamalla talon muiden sisäänkäyntien kanssa samaa sarjaa olevilla Talas-autotallinovilla tuet kotisi arkkitehtonista yhdenmukaisuutta ja harmoniaa.

Taloyhtiökohteeseen asennettu pariovi ja nosto-ovi vieretysten. Julkisivun panelointi sisältyi avaimet käteen -palveluun.

Ulko-ovi ja autotallin pariovi ikkunoilla peltipielin. Ulko-ovi varustettiin lisäksi Yale doorman älylukolla.

Ulko-ovet

Hyvä ulko-ovi on kaunis, käytännöllinen ja kestävä. Se täydentää talon arkkitehtuuria antaen samalla julkisivulle luonnetta. Ulko-oven valinta kannattaa tehdä harkiten ja sen laatuun panostaa, sillä se on päivittäisessä käytössä vuosikymmenien ajan. Laajasta valikoimasta ulko-ovet tyylitellyistä saaristolaismalleista aina perinteisempiin kuvioituihin umpioviin.

Toteuttamisen aika on nyt

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan.

1

Ilmainen kartoituskäynti

Kutsu edustajamme kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle. Kartoitus on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

2

Avaimet käteen -palvelu

Valitse helppo ja huoleton; Avaimet käteen -palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen.

3

Joustavat maksutavat

Laskun saat vasta remontin valmistumisen jälkeen. Voit maksaa kätevästi kerralla tai jakaa sen sinulle sopiviin kuukausieriin.

Jätä yhteydenottopyyntö ja hyödynnä edut

Sending

Tutustu tuotteisiimme tarkemmin

Kauttamme autotallin nosto-ovien lisäksi myös Suomessa Suomen oloihin valmistetut autotallin pariovet, ulko-ovet sekä ikkunat kaikkiin pihapiirin rakennuksiin.

Ulko-ovet

Ulko-ovi ikkunoilla ja levikkeellä Valkealassa - Harmaa

Ikkunat

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit päästää sisustusmakusi valloilleen ja hyödyntää puupintojen huikeaa kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Autotallin pariovet

Nykyaikainen pariovi yhdistelee sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa. Rakennusalalla huomattavasti kehittyneet eristemateriaalit ja nosto-ovien kasvanut suosio pakottaa myös pariovet uudistumaan. Pariovi on hyvä ratkaisu talleihin joissa hieman enemmän ylätilaa vaativa nosto-ovi ei ole vaihtoehto.