Nosto-ovi autotallin oveksi | JK-Ovet - Nosto-ovi päivittää tallisi nykyaikaan

Nosto-ovi autotallin oveksi

Nosto-ovi on tätä päivää

Katunäkymä autotallin ovien osalta koostuu perinteisistä kippi- ja pariovista, sekä nykyaikaisista nosto-ovista. Räjähdysmäisesti suosiotaan kasvattaneet nosto-ovet ovat korvanneet markkinoilla kippiovet lähes täysin ja ne soveltuvatkin lisävarustelun ja ominaisuuksiensa osalta erityisen hyvin Suomen ankariin oloihin. Pariovet ovat kuitenkin edelleenkin vaihtoehtona nykyaikaisenkin kotitalouden autotallin oveksi.

Miksi autotallinoven uusiminen kannattaa?

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan. Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.Autotallin nosto-ovi ja kaskipuu ulko-ovi asennettuna Kotkassa.Uudella nosto-ovella sekä ulko-ovella päivitetty julkisivu Kotkassa. Lamellimalli: Peilikuvio.

Lue lisää oviremontista

Nosto-oven edut

Räätälöitävää mittatyötä

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa. Nosto-ovet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi. Visuaalisesti vaihtoehtoja löytyy lähes yhtä paljon kuin on makujakin aina moderneista kuoseista perinteisempiin lookkeihin. Suunnittele, me toteutamme.

Kotisi ulkonäkö kohenee

Visuaalisesti moderni nosto-ovi päivittää autotallisi nykyaikaan. Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa laajasta mallistosta perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Nosto-ovi päivittää julkisivusi nykyaikaan.Nosto-ovi päivittää julkisivusi nykyaikaan.

Tutustu nosto-ovien lamellimalleihin

Säästät lämpökustannuksissa

Nosto-ovissa käytetään rakennusalan tehokkainta eristettä; polyuretaania. Oven 40 milliä paksu eristys vastaa noin 100mm pari- ja kippiovissa perinteisesti käytettävää mineraalivillaeristystä. Tehokkaan eristyksen ja hyvän tiiveyden ansiosta mallimme soveltuukin erityisen hyvin Suomen ankariin olosuhteisiin lämpimän tallin oveksi.

Nosto-ovi säästää tilaa

Pariovien tilalle asennettu nosto-ovi säästää usein sivutilaa (10-20cm) ja kippiovien osalta myös ylätilaa, jolloin esimerkiksi auto on helpompi ajaa talliin. Nosto-ovi ei vie tilaa myöskään avattaessa oven etuosasta.Nosto-oven kiskot mukautuvat tilaan. Sijainti määritettävissä.Nosto-oven kiskot mukautuvat tilaan. Ne voidaan sijoittaa vapaiden tilojen mukaan joko kiskojen ylä- tai alapuolelle, tarvittaessa myös sivuille tai molemmin puolin erikseen määritettynä edellisten yhdistelmänä.

Turvallinen, kevyt- ja helppokäyttöinen

Vanhat kippi- ja pariovet ovat usein hankalia ja painavia käyttää. Jousikeventeinen nosto-ovi on erittäin kevyt- ja helppokäyttöinen sekä turvallinen myös lapsiperheiden käytössä. Nosto-ovet ovat täysin automatisoitavissa jolloin avaat ovesi helposti nappia painamalla. Nosto-oviin on mahdollista integroida myös käyntiovi joka lisää oven käytännöllisyyttä entisestään ja säästää samalla oven avauksista koituvia lämpöhäviöitä.

Kattava lisävarustelu

Autotallin nosto-ovessa useat yksityiskohdat yhdistyvät osaksi käytännöllistä kokonaisuutta. Haet sitten käytännöllisyyttä, helppoutta tai visuaalista näyttävyyttä, löytyy laajasta valikoimasta juuri sinun makuun ja tarpeisiisi lisävarusteltu kokonaisuus. Nosto-ovi on täysin automatisoitavissa, ikkunoilla tuot luonnonvalon sisään, oveen integroidulla käyntiovella luot lisäkulkureitin helposti ilman muutostöitä ja Abloy-lukituksella sarjoitat sen omille avaimillesi.

Palaa nosto-ovet välilehdelle

Kiinnostuitko oviremontista?

Tutustu tuotteisiin; Laadukas tuote, tyytyväinen asiakas

JK-ovien nykyinen valikoima rakentuu visiomme pohjalta harkitusti valituista tuotteista. Korkeatasoiset tuotteet ja ammattitaitoiset työntekijät johtavat kokonaisvaltaisesti parempaan asiakaskokemukseen.

OP-Rahoitus: Osta nyt, maksa myöhemmin

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaille mahdollisuutta joustaviin rahoitusratkaisuihin, jolloin voit saada rahoituksen tuotteiden ja palveluidemme ostamiseen. Rahoitusratkaisut toteutetaan yksilöllisesti.

Kotitalousvähennys 50% työstä (Maksimivähennys 4800€)!

Kotitalousvähennys on ansio- tai pääomaverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotonaan teetetystä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Kysy, pyydä tarjous tai varaa ilmainen kartoituskäynti

Kysy, pyydä tarjous tai varaa ilmainen kartoituskäynti