Hyödynnä talviasennuksen edut | JK-Ovet - Tutustu tarjouksiimme!

Hyödynnä talviasennuksen edut!

Pitkät kalsarit vedetty jalkaan ja kellot sekä hinnastomme ovat siirtyneet talviaikaan! Nyt onkin oiva aika hyödyntää talviasennusten edut ja päivittää kotisi nykyaikaan.

Hyödynnä talviasennuksen edut ja
kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille!

Puh. 0504079951

Tarjoukset

Kauttamme autotallin ovet sekä Suomessa Suomen oloihin valmistetut ovet ja ikkunat kaikkiin pihapiirin rakennuksiin. Kampanjan ajan autotallin nosto-ovet sekä sähköiset ovenavaajat -20%, ulko-ovet ja ikkunat -10% alennuksin.

Ulko-ovien ja ikkunoiden osalta alennus hyödynnettävissä mikäli tilaat vähintään kaksi yksikköä.

1

Kampanjan ajan autotallin nosto-ovet sekä sähköiset ovenavaajat -20%

Autotallin nosto-ovet mittatyönä makusi ja tarpeidesi mukaan

2

Kampanjan ajan ulko-ovet ja ikkunat -10% alennuksin.

Kotimaiset ovet kaikkiin pihapiirin rakennuksiin

3

Kampanjan ajan ulko-ovet ja ikkunat -10% alennuksin.

Kotimaiset ikkunat valon ja lämmön ystäville

+

Sähköinen ovenavaaja nosto-oven pariksi

Ovenavaajalla varustettu autotallin ovi on tätä päivää. Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa.

Sähköinen ovenavaaja nosto-oven pariksi -20% - Autotallin nosto-ovet

Mittatilausovet

Tarjoamme autotallin nosto-ovet millitarkkana mittatilaustyönä -20% hinnoin kampanjan ajan 6000 x 3000 mm ovikokoon asti.

Luo maamerkki naapurustoosi: Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Monipuolisesta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Tarjoamme autotallin nosto-ovet -20% hinnoin 6000 x 3000 mm ovikokoon asti sisältäen kaikki värisävyt poikkeuksellisesti vuoden 2020 loppuun asti.

Leveä vaakaura

Leveä vaakaura – Puujäljitelmä

Mallin pinta jäljittelee luonnollisia jalopuita tammen sävyistä mahonkiin. Jalopuun ylväs olemus tuo rakennuksen ilmeelle arvokkuutta. Puujäljitelmiä on saatavana kolmeen lamellimalliin.

Leveä vaakaura – Sileä

Autotallin nosto-ovi sileällä pinnalla sekä peltipielillä Haminassa

Kapea vaakaura

Vaakaurakuvionti antaa ovelle klassisen ilmeen. Yksinkertainen panelointia jäljittelevä kuviointi on yhtä rakennuksen kanssa.

Peilikuvio

Kaunis peilikuvio on tyyliltään ajaton. Kokonaisuus sopii erityisen hyvin perinteisiin sekä maaseutukohteisiin. Saatavana myös viimeisteltynä luonnollisella kulta tammi -pinnalla.

Peilikuvio – Puujäljitelmä

Mallin pinta jäljittelee luonnollisia jalopuita tammen sävyistä mahonkiin. Jalopuun ylväs olemus tuo rakennuksen ilmeelle arvokkuutta.

Makroura

Malli saa modernin luonteensa aaltoilevasta pinnasta. Nykyaikaisen ja tyylikkään ulkomuodon omaava ovi sopii hyvin asuinkohteiden lisäksi myös teollisuuteen.

Yhtenäinen – Sileä

Yhtenäinen kuvioimaton lamelli antaa ovelle modernin ja jämerän ulkomuodon. Sileä pinta soveltuu erityisen hyvin ikkuna- ja designratkaisujen rungoksi. Erikoisväreillä helmiäissävyistä kupariin luot varmasti uniikin lopputuloksen.

Retro-koristepanelointi

Vanhoja pariovia jäljittelevä Retro-mallisto tarjoaa vaihtoehdon vanhoihin rakennuksiin. Koristepanelointi ja -metalliosat kruunaavat kokonaisuuden.

Toteuttamisen aika on nyt

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan.

1

Ilmainen kartoituskäynti

Kutsu edustajamme kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle. Kartoitus on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

2

Avaimet käteen -palvelu

Valitse helppo ja huoleton; Avaimet käteen -palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen.

3

Joustavat maksutavat

Laskun saat vasta remontin valmistumisen jälkeen. Voit maksaa kätevästi kerralla tai jakaa sen sinulle sopiviin kuukausieriin.

Ota yhteyttä

Joonas Vanhatalo JK-Ovet

Joonas Vanhatalo
Myyntiedustaja

Kymenlaakso

.joonas.vanhatalo@jkovet.fi
Puh. 0504079951

Myyntiedustaja - Joonas Rouhiainen - Lahti – Autotallin ovet – Ulko-ovet – ikkunat - JK-Ovet

Joonas Rouhiainen
Myyntiedustaja

Päijät-Häme – Uusimaa

joonas.rouhiainen@jkovet.fi
Puh. 0505533261

Jätä tarjouspyyntö

Sending

Tutustu muihin tuotteisiimme

Kauttamme autotallin nosto-ovien lisäksi myös Suomessa Suomen oloihin valmistetut autotallin pariovet, ulko-ovet sekä ikkunat kaikkiin pihapiirin rakennuksiin.

Ulko-ovet

Ulko-ovi ikkunoilla ja levikkeellä Valkealassa - Harmaa

Ikkunat

Sisään avautuva Piklas-ikkuna eristää hyvin ääntä, on helposti pestävissä ylemmissäkin kerroksissa ja toimii tarvittaessa hätäpoistumistienä. Valitse ikkunan ulkopinnan väritys ja ikkunamalli talosi arkkitehtuuriin sopivaksi. Sisäpuolen värivalinnoissa voit päästää sisustusmakusi valloilleen ja hyödyntää puupintojen huikeaa kuultosävy- ja maalivärivalikoimaa.

Autotallin pariovet

Nykyaikainen pariovi yhdistelee sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa. Rakennusalalla huomattavasti kehittyneet eristemateriaalit ja nosto-ovien kasvanut suosio pakottaa myös pariovet uudistumaan. Pariovi on hyvä ratkaisu talleihin joissa hieman enemmän ylätilaa vaativa nosto-ovi ei ole vaihtoehto.