Ovitehdas täytti 30 vuotta | JK-Ovet - Nosto-ovet avaajalla erikoishinnoin!

Ovitehdas täytti 30v!

Ovitehtaan juhlavuoden kunniaksi meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota autotallin nosto-ovet oman yrityshistoriamme tähänastisesti tuntuvimmin alennuksin. Sesonki tekee vauhdilla tuloaan ja nyt jos koskaan olisi aika siis päivittää autotallisi nykyaikaan.

Kampanjatuotteet

Kampanjamme ajan tarjoamme erikoishinnoin autotallin nosto-ovet sähköisillä ovenavaajilla seuraavina vakiokokoina: 2375 x 2125 mm, 2500 x 2125 mm, 3000 x 2125 mm sekä 5000 x 2125 mm (Oviaukon mitta – leveys x korkeus).

Usein kuitenkin vanhoja ovia vaihdettaessa mitat saattavat hieman poiketa näistä, joten tarjoammekin lisähintaan oven kavennuksen tai madalluksen oviaukkoon sopivaksi.

Mikäli oviaukkosi poikkeaa huomattavasti vakiokokoisista kampanjatuotteista, saa kauttamme ovet kuitenkin myös millitarkkana mittatilaustyönä!

1

Lamellimalli: Yhtenäinen
Väri: Musta – RAL 9004
Pinta: Sileä

Yhtenäinen kuvioimaton lamelli antaa ovelle modernin ja jämerän ulkomuodon. Sileä uraton pinta soveltuu erityisen hyvin ikkuna- ja designratkaisujen rungoksi.

2

Lamellimalli: Leveä vaakaura
Väri: Valkoinen – RAL 9016
Pinta: Puunsyykuvio

Yksinkertainen vaakaurajako tekee kokonaisuudesta modernin. Malli on erittäin suosittu ympäri Eurooppaa ja se soveltuu hyvin niin uusio- kuin saneerauskohteisiinkin.

3

Lamellimalli: Leveä vaakaura
Väri: Harmaa – RAL 7016
Pinta: Puunsyykuvio

Leveässä vaakaurassa urituksen väli 25 cm. Kampanjan ajan mallia saatavana alennetuin hinnoin puunsyy -pinnalla sekä valkoisena, että tumman harmaana.

+

Tarjoushinta sisältää ovenavaajan

Alkaen hinta nosto-ovelle sähköisellä ovenavaajalla ovikoolle 2500x2125mm. Ovenavaajalla varustettu autotallin ovi on tätä päivää. Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa.

Sähköisellä oven avaajalla varustettu autotallin ovi on tätä päivää. Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Hiljainen hihnavetoinen kone on varustettu voimantunnistimella, joten se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä. Led-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi ja automaattisen sulkeutumisen ajastus sulkee oven perästä.

Kampanjaetumme hyödynnät tilaamalla urakkasi 31.8.2023 mennessä!

Toteuttamisen aika on nyt

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan. Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.

1

Ilmainen kartoituskäynti

Kutsu edustajamme kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle. Kartoitus on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

2

Avaimet käteen -palvelu

Valitse helppo ja huoleton; Avaimet käteen -palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen.

3

Joustavat maksutavat

Laskun saat vasta remontin valmistumisen jälkeen. Voit maksaa kätevästi kerralla tai jakaa sen sinulle sopiviin kuukausieriin.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Joonas Vanhatalo
Myyntiedustaja

Kymenlaakso – Uusimaa

.joonas.vanhatalo@jkovet.fi
Puh. 050 4079951

Joonas Rouhiainen
Myyntiedustaja

Päijät-Häme

joonas.rouhiainen@jkovet.fi
Puh. 050 5533261

Sending