Autotallin Nosto-ovi asennettuna | JK-Ovet- Nosto-ovet mittatyönä

Autotallin nosto-ovi asennettuna

Autotallin nosto-oviremontit ympäri vuoden

Nosto-oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä. Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme. Asennukset kauttamme kaikille tuotteillemme vaivatta avaimet käteen -palveluna; ennakoivasti lopputulos huomioiden, asiakkaan kiinteistöä kunnioittaen ja siisteyttä painottaen.

Autotallin saneerauskohteen julkisivu päivitettiin nykyaikaan uudella autotallin nosto-ovella Klaukkalassa. Oviremontti toteutettiin avaimet käteen -palveluna vanhan kippioven purkamisesta pielitöihin.
Autotallin saneerauskohteen julkisivu päivitettiin nykyaikaan uudella autotallin nosto-ovella Klaukkalassa.

Autotallin saneerauskohteen julkisivu päivitettiin nykyaikaan uudella autotallin nosto-ovella Klaukkalassa. Oviremontti toteutettiin avaimet käteen -palveluna vanhan kippioven purkamisesta pielitöihin.

Miksi autotallinoven uusiminen kannattaa?

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan. Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.

Autotalli Kotkassa ennen oviremonttia

Vanhoissa pariovissa runko on valmistettu perinteisesti puusta ja eristeenä käytetään villaa. Pariovien ongelmana onkin ollut lämmön vuotaminen huonon tiiveyden sekä heikon eristyksen takia.

Uusi autotallin nosto-ovi sekä rakennuksen pääovi syksyisessä valossa

Nosto-ovi on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa. Nosto-ovet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi.

Nosto-ovimallisto

Luo maamerkki naapurustoosi: Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Leveä vaakaura

Autotallin nosto-ovi sileällä pinnalla sekä peltipielillä Haminassa

Yhtenäinen – Sileä

Yhtenäinen kuvioimaton lamelli antaa ovelle modernin ja jämerän ulkomuodon. Sileä pinta soveltuu erityisen hyvin ikkuna- ja designratkaisujen rungoksi. Erikoisväreillä helmiäissävyistä kupariin luot varmasti uniikin lopputuloksen.

Peilikuvio

Kaunis peilikuvio on tyyliltään ajaton. Kokonaisuus sopii erityisen hyvin perinteisiin sekä maaseutukohteisiin. Saatavana myös viimeisteltynä luonnollisella kulta tammi -pinnalla.

Autotallin oviremontti

Valitse helppo ja huoleton; Avaimet käteen -palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen. Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle.

Autotallin nosto-ovi asennettuna - Kouvola

Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme.

Autotallin nosto-ovi asennettuna - Iitti

Autotallin oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä.

Autotallin oven vaihto avaimet käteen -pakettina

  • Kohteen suunnittelu ja kartoitus
  • Tarvikkeiden toimitus kohteeseen
  • Vanhan oven purku ja jättäiden loppusijoitus
  • Uuden oven asennus ja säätö
  • Pielityöt puusta tai pellistä
  • Automatiikan asennus ja ohjelmointi
  • Loppusiivous ja avaimien luovutus

Vanhan oven purkutyö kiinteistöäsi kunnioittaen

Vanhan oven purkutyö toteutetaan ennakoivasti valmis lopputulos huomioiden, asiakkaan taloa kunnioittaen ja siisteyttä painottaen. Huomioimme kantavat rakenteet ja puramme vain tarvittavan.

Taloyhtiön autotallinoviremontti As Oy Kokkomäenpuisto Imatra 1
Taloyhtiön autotallinoviremontti As Oy Kokkomäenpuisto Imatra 2

Autotallin oven purkutyö tehdään useimmiten purkamalla vanha ovi aukosta karmeineen. Näin saadaan lisää leveyttä oviaukkoon, jolloin esimerkiksi auto on helpompi ajaa talliin. Kippiovien osalta nosto-ovi säästää tilaa oviaukon yläosasta. Purkujätteet siivotaan urakan päätteeksi ja loppusijoitetaan paikalliselle jäteasemalle.

Seinän muutostyöt

Joskus ovea ei sellaisenaan ole mahdollista tai suotavaa asentaa aukkoon, tällöin seinän muutostyöt ovat välttämättömät. Rakennamme kiinnityspinnat autotallin ovelle osana avaimet käteen -palvelua.

Rakennamme kiinnityspinnat autotallin ovelle osana avaimet käteen -palvelua.
Rakennamme kiinnityspinnat autotallin ovelle osana avaimet käteen -palvelua.

Rakenteista pyritään tekemään mahdollisimman kestävät ja energiatehokkaat. Toteutuksessa käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja; mittatarkkaa kertopuu väliseinärankaa, vaneria sekä polyuretaanieristystä.

Uuden nosto-oven asennus

Autotallin oven oikeaoppinen asennustyö takaa uuden oven tiiveyden, varmatoimisuuden ja pitkäikäisyyden. Mahdollisimman energiatehokkaan kokonaisuuden saavuttamiseksi nosto-ovi asennetaan pääsääntöisesti oviaukon sisäpintaan, mutta myös oviaukkoon asentaminen on mahdollista.

Mahdollisimman energiatehokkaan kokonaisuuden saavuttamiseksi nosto-ovi asennetaan pääsääntöisesti oviaukon sisäpintaan, mutta myös oviaukkoon asentaminen on mahdollista.
Autotallin oven oikeaoppinen asennustyö takaa uuden oven tiiveyden, varmatoimisuuden ja pitkäikäisyyden.
Ennen oven käyttöönottoa tiivisteet ja kulutusosat voidellaan asianmukaisesti pitkän eliniän ja luotettavan käytön takaamiseksi.

Ennen oven käyttöönottoa tiivisteet ja kulutusosat voidellaan asianmukaisesti pitkän eliniän ja luotettavan käytön takaamiseksi. Asentajamme opastaa uuden nosto-oven käyttämisen asiakkaalle asennustyön valmistuttua.

Pielityöt puusta tai pellistä

Pielityöt ovat ovelle kuin kehykset taululle. Arkkitehtuurin mukaan valitut puu – tai peltipielet yhdistävät oven osaksi rakennuksen julkisivua. Hyvin viimeistellyt pielityöt tekevät kokonaisuudesta näyttävän.

As Oy Sakunkulma Inkeroinen toteutti neljän autotallin saneerauksen avaimet käteen -palveluna.

Ylimääräinen peltikanttaus huolittelee pellin oven pystykiskojen alle. Peltipielet mitoitetaan vasta oviasennuksen jälkeen, jolloin saavutetaan mittatarkka lopputulos.

Taloyhtiön oviremontti Kouvolassa. Julkisivupanelointi sisällytettiin osaksi avaimet käteen -toimitusta.

Pielityöt ovat ovelle kuin kehykset taululle. Arkkitehtuurin mukaan valitut puupielet yhdistävät oven osaksi rakennuksen julkisivua.

Pielityöt tehdään vain laadukkaimpia materiaaleja käyttäen; Kuivissa oloissa esimaalattua ulkovuoripanelia sekä reunapyöristettyä lautaa. Kiinnityksissä käytämme porakärkiruuvia laudan halkeamisen estämiseksi. Työ toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti puusta tai pellistä. Työ sisältää tarvikkeet ja maalauksen haluttuun väriin sekä se kattaa myös pienimuotoiset rungon rakennus ja muutostyöt.

Turkkipeltikynnys

Näyttävässä autotallin ovessa useat yksityiskohdat yhdistyvät osaksi kokonaisuutta. Kynnyksen uusiminen onkin helppo ja kustannustehokas tapa tehdä uudesta autotallin ovesta visuaalisesti astetta näyttävämpi.

Turkkipeltikynnys viimeistelee autotallin oviremontin

Uuden kynnyksen ansiosta vesi ei valu tallin sisälle ja auton sisään ajaminen sujuu sulavammin. Jämerä 5mm paksu turkkipeltikynnys pitää muotonsa suurenkin painolastin kuormittamana, eikä sen asentaminen vaadikaan erillisiä pohjustustöitä kynnyksen osalta.

Nosto-ovi autotalliin

Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla, joita tarpeesi vaatii. Autamme sinua rakentamaan autotallin oven sinun ehdoillasi pala palalta, makusi ja tarpeidesi mukaan. Energiatehokas ovi soveltuu hyvin lämpimän autotallin oveksi.

Suomen ankariin oloihin

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa. Nosto-ovet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi. Kohteen rajoitteiden ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity nosto-ovi soveltuu hyvin niin uusio- kuin saneerauskohteisiinkin.

Klassikoista nykyaikaan

Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun. Uskalla toteuttaa itseäsi ja luo maamerkki naapurustoosi.

Lue lisää »

Autotallin nosto-ovi käyntiovella - Kouvola

Ota yhteyttä, kysy tai pyydä tarjous

Myyntiedustaja - Joonas Vanhatalo - JK-Ovet

Joonas Vanhatalo

Myyntiedustaja
Kotitaloudet ja taloyhtiöt

Puhelin
050 407 9951

Sending