TARJOUS: Autotallin nosto-ovet -20% | JK-Ovet - Ilmainen kartoituskäynti!

Autotallin nosto-ovet -20%

Toimintamme koronavirusepidemian ajan

Koronavirusepidemialla ei ole vaikutusta tuotteiden tai asennusten saatavuuteen. Toimitusaika 4-6 viikkoa tilauksesta.

Teemme kartoituskäyntejä epidemian ajan normaaliin tapaan varovaisuutta harjoittaen. Edustajamme käyttävät aina kasvomaskeja kotikäynneillä.

Turvallisuussyistä on kuitenkin mahdollista toteuttaa nosto-oven mitoitus kohteessa ns. lähikontaktittomana mallina; edustajallamme on vapaa pääsy mitoitettavaan tilaan sovittuna ajankohtana.

Autotallin oviremontti - Iitti

Autotallin nosto-ovien toimitusaika 4-6 viikkoa tilauksesta.

Ulko-ovi ikkunoilla ja levikkeellä Valkealassa - Harmaa

Ulko-ovien toimitusaika 5-6 viikkoa tilauksesta

Miksi tilata oviremontti nyt?

      • Autotallin nosto-ovet -20%
      • Tarjous voimassa 28.2.2021 asti.
      • Hyödynnä poikkeukselliset hinnat, mutta maksa vasta kun oviremontti on toteutettu!

Nosto-ovimallisto

Luo maamerkki naapurustoosi: Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Tarjoamme autotallin nosto-ovet -20% hinnoin poikkeustilan ajan 6000 x 3000 mm ovikokoon asti sisältäen kaikki värisävyt.

Tarjoamme autotallin nosto-ovet -20% hinnoin 6000 x 3000 mm ovikokoon asti sisältäen kaikki värisävyt poikkeuksellisesti vuoden 2020 loppuun asti.

Leveä vaakaura

Autotallin nosto-ovi sileällä pinnalla sekä peltipielillä Haminassa

TARJOUS -20%: 824 € 
1030 € Ovh
Lue lisää »

Leveä vaakaura – Puujäljitelmä

Mallin pinta jäljittelee luonnollisia jalopuita tammen sävyistä mahonkiin. Jalopuun ylväs olemus tuo rakennuksen ilmeelle arvokkuutta. Puujäljitelmiä on saatavana kolmeen lamellimalliin.

TARJOUS -20%: 928 € 
1160 € Ovh
Lue lisää »

Kapea vaakaura

Vaakaurakuvionti antaa ovelle klassisen ilmeen. Yksinkertainen panelointia jäljittelevä kuviointi on yhtä rakennuksen kanssa.

TARJOUS -20%: 824 € 
1030 € Ovh
Lue lisää »

Yhtenäinen

Yhtenäinen kuvioimaton lamelli antaa ovelle modernin ja jämerän ulkomuodon. Sileä pinta soveltuu erityisen hyvin ikkuna- ja designratkaisujen rungoksi. Erikoisväreillä helmiäissävyistä kupariin luot varmasti uniikin lopputuloksen.

TARJOUS -20%: 912 € 
1140 € Ovh
Lue lisää »

Yhtenäinen 3D

Uutuusmallina Yhtenäinen-plus jossa vakioväreinä helmiäisvärien lisäksi harjattu teräs, kupari, antrasiitti sekä 3d erikoisväritys valkoisena ja tummanharmaana.

TARJOUS -20%: 1104 € 
1380 € Ovh
Lue lisää »

Slimline

Sileiden lamellien ja lasitettujen alumiinisektioiden yhdistelmä kulkee nimellä Slimline. Ikkunoihin upotettava ledivalaistus tukee huippumodernia muotoilua.

TARJOUS -20%: 1552 € 
1940 € Ovh
Lue lisää »

Peilikuvio

Kaunis peilikuvio on tyyliltään ajaton. Kokonaisuus sopii erityisen hyvin perinteisiin sekä maaseutukohteisiin. Saatavana myös viimeisteltynä luonnollisella kulta tammi -pinnalla.

TARJOUS -20%: 912 € 
1140 € Ovh
Lue lisää »

Peilikuvio – Puujäljitelmä

Mallin pinta jäljittelee luonnollisia jalopuita tammen sävyistä mahonkiin. Jalopuun ylväs olemus tuo rakennuksen ilmeelle arvokkuutta.

TARJOUS -20%: 1056 €
1320 € Ovh
Lue lisää »

Mikro- ja makroura

Malli saa modernin luonteensa aaltoilevasta pinnasta. Nykyaikaisen ja tyylikkään ulkomuodon omaava ovi sopii hyvin asuinkohteiden lisäksi myös teollisuuteen.

TARJOUS -20%: 824 €
1030
€ Ovh
Lue lisää »

Okumepuu

Okume-puu; yksi kestävimmistä jalopuulajeista ulko-olosuhteisiin. Ammattitaitoinen pintakäsittely takaa puun pitkäikäisyyden. Yksilölliset muotoilut sekä useat väri- ja lakkasävyvaihtoehdot.

TARJOUS -10%: 2495 € 
2772 € Ovh
Lue lisää »

Retro-koristepanelointi

Vanhoja pariovia jäljittelevä Retro-mallisto tarjoaa vaihtoehdon vanhoihin rakennuksiin. Koristepanelointi ja -metalliosat kruunaavat kokonaisuuden.

TARJOUS -10%: + 360 € 
400 € Ovh
Lue lisää »

Miksi autotallinoven uusiminen kannattaa?

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan. Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.

Kotisi ulkonäkö kohenee

Visuaalisesti moderni nosto-ovi päivittää autotallisi nykyaikaan. Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa laajasta mallistosta perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Katukuvaa siistittiin yhden autotallin verran Porvoossa. Taannoin valmistuneessa saneerauskohteessa vanha kippiovi oli parhaat päivänsä nähnyt ja tilalle kaivattiinkin kipeästi uutta. Eipähän jatkossa tarvi kaikin voimin ovea ylös enää riuhtoa.

Autotallin ovi Porvoossa ennen JK-Ovia. Vanha kippiovi oli parhaat päivänsä nähnyt ja tilalle kaivattiinkin kipeästi uutta.

Autotallin ovi asennettuna avaimet käteen -palveluna Porvoossa. Puujäljitelmäpinta

Katukuvaa siistittiin yhden autotallin verran uudella puujäljitelmäpintaisella nosto-ovella.

Autotallin saneerauskohde ennen JK-ovia Klaukkalassa
Autotallin saneerauskohteen julkisivu päivitettiin nykyaikaan uudella autotallin nosto-ovella Klaukkalassa.

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on ansio- tai pääomaverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotonaan teetetystä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Kotitalousvähennys 40% työstä (Maksimivähennys 4800€)!

Ota yhteyttä, kysy tai pyydä tarjous

Joonas Vanhatalo JK-Ovet

Joonas Vanhatalo
Kotitalousmyynti

Puhelin
050 407 9951
Atso Mallat JK-Ovet Myyntiedustaja Teollisuus

Atso Mallat
Teollisuusmyynti

Puhelin
040 765 2920
Sending