Kampanja: Autotallin nosto-ovet -20% | JK-Ovet

Syyskampanja käynnissä!

Autotallin nosto-ovet -20%

Autotallin nosto-ovia saa taas alennetuin hinnoin. Tarjoamme autotallin nosto-ovet -20% hinnoin 6000 x 3000 mm ovikokoon asti mittatilaustyönä sisältäen kaikki värisävyt.

Nyt onkin oiva aika hyödyntää sesonkihintamme ja päivittää kotisi nykyaikaan. Kysy tarjous tai kutsu edustajamme ilmaiselle kartoituskäynnille!

  • Ilmainen suunnittelu- ja kartoituspalvelu
  • Tuotteet valmistetaan millitarkkana mittatilaustyönä
  • Asennus avaimet käteen -palveluna
  • Maksa vasta kun urakka on toteutettu hyväksytysti
  • Joustavat rahoitusratkaisut

Kampanjaetumme hyödynnät tilaamalla urakkasi 30.11.2022 mennessä!

Autotallin oviremontti - Iitti

Autotallin nosto-ovien toimitus 5-6 viikkoa tilauksesta.

Ulko-ovi ikkunoilla ja levikkeellä Valkealassa - Harmaa

Ovien ja ikkunoiden toimitus 6-7 viikkoa tilauksesta.

Nosto-ovimallisto

Luo maamerkki naapurustoosi: Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun

Leveä vaakaura

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa. Nosto-ovet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi.

Kapea vaakaura

Vaakaurakuvionti antaa ovelle klassisen ilmeen. Yksinkertainen panelointia jäljittelevä kuviointi on yhtä rakennuksen kanssa.

Yhtenäinen

Yhtenäinen kuvioimaton lamelli antaa ovelle modernin ja jämerän ulkomuodon. Sileä pinta soveltuu erityisen hyvin ikkuna- ja designratkaisujen rungoksi. Erikoisväreillä helmiäissävyistä kupariin luot varmasti uniikin lopputuloksen.

Peilikuvio

Kaunis peilikuvio on tyyliltään ajaton. Kokonaisuus sopii erityisen hyvin perinteisiin sekä maaseutukohteisiin. Saatavana myös viimeisteltynä luonnollisella kulta tammi -pinnalla.

Puujäljitelmä

Mallin pinta jäljittelee luonnollisia jalopuita tammen sävyistä mahonkiin. Jalopuun ylväs olemus tuo rakennuksen ilmeelle arvokkuutta.

Retro

Vanhoja pariovia jäljittelevä Retro-mallisto tarjoaa vaihtoehdon vanhoihin rakennuksiin. Koristepanelointi ja -metalliosat kruunaavat kokonaisuuden.

Nosto-ovi päivittää tallisi nykyaikaan

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan.

Autotallin saneerauskohteen julkisivu päivitettiin nykyaikaan uudella autotallin nosto-ovella Klaukkalassa. Oviremontti toteutettiin avaimet käteen -palveluna vanhan kippioven purkamisesta pielitöihin.
Autotallin saneerauskohteen julkisivu päivitettiin nykyaikaan uudella autotallin nosto-ovella Klaukkalassa.

Autotallin saneerauskohteen julkisivu päivitettiin nykyaikaan uudella autotallin nosto-ovella Klaukkalassa. Oviremontti toteutettiin avaimet käteen -palveluna vanhan kippioven purkamisesta pielitöihin.

As Oy Sakunkulma Inkeroinen toteutti neljän autotallin saneerauksen avaimet käteen -palveluna.

As Oy Sakunkulmalle Inkeroisissa toteutettu neljän autotallin remontti peltipielillä ja turkkipeltikynnyksillä.

Taloyhtiön oviremontti Kouvolassa. Julkisivupanelointi sisällytettiin osaksi avaimet käteen -toimitusta.

As Oy Vaskirinne Kouvolassa uusilla nosto-ovilla. Julkisivupanelointi sisällytettiin osaksi avaimet käteen -palvelua.

Kauttamme myös ulko-ovet ja ikkunat

Hyvä ulko-ovi on kaunis, käytännöllinen ja kestävä. Se täydentää talon arkkitehtuuria antaen samalla julkisivulle luonnetta. Ulko-ovet täyttävät rakennusviranomaisten asettamat kiristyneet vaatimukset ovien lämmönläpäisystä jo hinnat alkaen -mallistostamme lähtien.

Ulko-ovi levikkeellä ennen JK-Ovia Loviisassa
Ulko-ovi levikkeellä jälkeen JK-Ovien Loviisassa

Remontti rahoituksella

OP:n rahoitus on kodin ja vapaa-ajan asunnon hankintoihin ja remontointiin tarkoitettu maksutapa, jolla voit joustavasti maksaa niin pienet kuin suuretkin hankinnat. Saat aina vähintään kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Et tarvitse luottoon takaajia etkä vakuuksia ja voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan luoton kokonaan pois.

Suunnitelmien toteuttamisen aika on nyt, maksamisen vain kerran kuussa

OP:n rahoitus on kodin ja vapaa-ajan asunnon hankintoihin ja remontointiin tarkoitettu maksutapa, jolla voit joustavasti maksaa niin pienet kuin suuretkin hankinnat. Saat aina vähintään kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

Lue lisää »

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on ansio- tai pääomaverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotonaan teetetystä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Kotitalousvähennys 40% työstä (Maksimivähennys 4800€)!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Joonas Vanhatalo
Myyntiedustaja

Kouvola, Kotka, Hamina, Loviisa, Pyhtää, Porvoo, Virolahti, Miehikkälä, Luumäki ja Lappeenranta
.

joonas.vanhatalo@jkovet.fi
Puh. 050 4079951

Joonas Rouhiainen
Myyntiedustaja

Lahti, Hämeenlinna, Hollola, Heinola, Asikkala, Orimattila, Myrskylä, Kärkölä, Hausjärvi, Riihimäki, Hyvinkää, Mäntsälä, Järvenpää ja Nurmijärvi

joonas.rouhiainen@jkovet.fi
Puh. 050 5533261

Sending