Motorline ROSSO EVO-sarja

Sähköinen ovenavaaja on tätä päivää

Avaat ovesi nappia painamalla

Sähköisellä oven avaajalla varustettu autotallin ovi on tätä päivää. Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Hiljainen hihnavetoinen kone on varustettu voimantunnistimella, joten se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä.

Oven avaaja -ROSSO EVO

Oviautomatiikat lamellinosto-ovien, kippiovien ja pariovien automatisointiin.

Luotettava, hiljainen ja turvallinen; Laadukkaat komponentit takaavat varmatoimisuuden päivittäisessäkin käytössä. Avaajat soveltuvat hyvin Suomen ankariin oloihin, niin lämpimiin kuin kylmiinkin talleihin. Tyylikäs, viimeistelty, vankkarakenteinen, turvatoiminnoilla ja LED-valaistuksella varustettu koneisto on huoleton valinta arjen avuksi myös lapsiperheiden käyttöön.

Autotallin oven avaaja ROSSO EVO. Automatisoitu ovi avautuu vaivatta nappia painamalla.

Kaikenkattava avaaja

Hiljainen

ROSSO EVO-sarjan moottorit ovat suunniteltu hiljaista käyttöä erityisesti painottaen. Hihnavetoinen kone tekee tehtävänsä pitämättä liikaa meteliä itsestään, eikä esimerkiksi yläkerran asukkaita häiritä ovea käytettäessä.

Turvallinen

Turvatoiminnoilla varustettu automatiikka on käyttäjäystävällinen ja huoleton valinta arjen avuksi myös lapsiperheiden käyttöön. Vakio-ominaisuutena säädettävä voimantunnistus, joka tunnistaa esteet oviaukossa ovea käytettäessä. Lisäksi moottorin pariksi voidaan asentaa myös esteet näkevä optinen peilivalokennopari.

Käytännöllinen

Automatisoidun oven avaat jatkossa helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse enää nousta talliin ajettaessa. Oven avaajaan integroitu LED-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi oven avautuessa ja automaattinen sulkeutumisen ajastus hoitaa loput.

Sähkökatkosten varalle moottorin yhteyteen asennetaan ulkopuolinen vapautin, mikäli talliin ei muuta kulkureittiä autotallin oven lisäksi ole. Vapauttimen avulla sähköinen nosto-oven avaaja saadaan ohitettua ja ovi voidaan avata käsin.

Luotettava

ROSSO EVO-sarjan moottorit ovat vankkarakenteisia ja ne on kasattu laadukkaista komponenteista. Tämä takaa varmatoimisuuden myös päivittäisessä käytössä. Avaajat soveltuvat hyvin Suomen ankariin oloihin, niin lämpimiin kuin kylmiinkin talleihin.

Vahva

Sarjan vahvin vetomoottori automatisoi autotallien ja hallien nosto-ovet aina 18m2 ovikokoon ja 3200mm korkeuteen asti. Pari- ja kippiovien osalta moottori mitoitetaan tapauskohtaisesti.

Kolme tehovaihtoehtoa; 600, 1000 ja 1200N.

Pakkaussisältö

Valitse kauko-ohjain

Pakkaus sisältää itse moottorin ja oven korkeuden mukaan valitun varren lisäksi kaksi 4-kanavaista kauko-ohjainta. Voit itse valita malleista itsellesi paremmin soveltuvan (Design tai liukuläpällisen mallin). Pakkaus sisältää myös suomenkieliset asennus- ja käyttöohjeet.

  • Oven avaaja
  • Jatkovarsi
  • kauko-ohjain 2 kpl
  • Asennus- ja käyttöohjeet

Tekniset tiedot

Avaajan asennus ja ohjelmointi

Rosso Evo-sarjan ovenavaajien asennus sujuu helposti, kytkentä sähköverkkoon 230v pistokkeella. Yksinkertainen ohjelmointi ja voimakäyrän säätö. Pakkaus sisältää suomenkieliset asennus- ja käyttöohjeet.

Asennus ja ohjelmointi

Lisävarustele tarpeidesi mukaan

Voit räätälöidä avaajan käyttöympäristön ja käyttäjien mukaan esimerkiksi sijoittamalla langattoman koodinäppäimistön oven pieleen tai langattoman seinäpainikkeen ulko-ovesi yhteyteen.

Automatisoi autotallin ovesi

Avaimet käteen -palveluna

Valitse huoleton ja vaivaton avaimet käteen -palvelu. Suunnitellaan yhdessä ja toteutetaan ammattitaidolla. Tarjoamme palvelua kaikille tuotteillemme toimialueellamme.

Toimialue: Tukikohtamme sijaitsee Kymijoen varrella Kouvolassa ja toimimme pääsääntöisesti Kymenlaakson alueella mutta myös kattaen Lappeenrannan, Lahden, Loviisan ja Porvoon seudut.

Lue lisää palveluistamme

Tarviketoimituksena tekijöille

Ympäri Suomen, ympäri vuoden helposti kotiovellesi. Olit sitten itse tekijä tai tunnet ennalta sopivan toteuttajan tuotteellemme, onnistuu alustava hintakartoitus kauttamme vaivatta.

Pakkaus sisältää suomenkieliset asennus- ja käyttöohjeet.

Kysy tai pyydä tarjous

Sending