Autotallin oven avaaja on tätä päivää

Nykyaikaisen ovivarustelun kulmakivi

Automatisointi on helppo ja kustannustehokas tapa lisätä nosto-oven käytännöllisyyttä ja helpottaa arkea. Kattava lisävarustelu yhdistettynä monipuolisiin turvallisuuslaitteisiin mahdollistaa joustavat ja täysin räätälöitävät kokonaisuudet tarpeidesi mukaan.

Ovesi avautuu jatkossa nappia painamalla

Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Led-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi ja automaattisen sulkeutumisen ajastus huolehtii lopusta.

 Sovellukset kotitalouskäyttöön

Teknologian raju kehitys, pitkä kehitystyö ja kustannustehokkaat komponentit mahdollistavat älykkäät ja helppokäyttöiset automatisointiratkaisut nyt myös kuluttajamarkkinoille. Yhä useampi päätyykin valitsemaan ovensa pariksi kauko-ohjauksella toimivan sähköisen oven avaajan perinteisen lukituksen sijasta. Asentamistamme autotallin nosto-ovipaketeista yli 75% avautuukin nappia painamalla.

Autotallin ovien käyttö

  • Kauko-ohjaus
  • Käsikäyttö

Motorline ROSSO EVO-sarja

Autotallin oven avaaja ROSSO EVO. Automatisoitu ovi avautuu vaivatta nappia painamalla.

Autotallin oven avaaja

Luotettava, hiljainen ja turvallinen; Laadukkaat komponentit takaavat varmatoimisuuden päivittäisessäkin käytössä. Avaajat soveltuvat hyvin Suomen ankariin oloihin, niin lämpimiin kuin kylmiinkin talleihin. Tyylikäs, viimeistelty, vankkarakenteinen, turvatoiminnoilla ja LED-valaistuksella varustettu koneisto on huoleton valinta arjen avuksi myös lapsiperheiden käyttöön.

Automatisoi autotallin ovesi

Avaimet käteen -palveluna

Valitse huoleton ja vaivaton avaimet käteen -palvelu. Suunnitellaan yhdessä ja toteutetaan ammattitaidolla. Tarjoamme palvelua kaikille tuotteillemme toimialueellamme.

Toimialue: Tukikohtamme sijaitsee Kymijoen varrella Kouvolassa ja toimimme pääsääntöisesti Kymenlaakson alueella mutta myös kattaen Lappeenrannan, Lahden, Loviisan ja Porvoon seudut.

Lue lisää palveluistamme

Tarviketoimituksena tekijöille

Ympäri Suomen, ympäri vuoden helposti kotiovellesi. Olit sitten itse tekijä tai tunnet ennalta sopivan toteuttajan tuotteellemme, onnistuu alustava hintakartoitus kauttamme vaivatta.

Pakkaus sisältää suomenkieliset asennus- ja käyttöohjeet.

Kysy tai pyydä tarjous

Sending