Autotallin oven avaajat

Vahvempi, nopeampi ja hiljaisempi

Sähköisellä ovenavaajalla varustettu autotallin ovi on tätä päivää. Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Hiljainen hihnavetoinen kone on varustettu voimantunnistimella, joten se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä.

  • Kauko-ohjaus vakiona
  • Hiljainen hihnaveto
  • Turvallinen myös lapsiperheiden käytössä
  • LED-valaistus ovea käytettäessä
  • Asennus- ja käyttöohjeet

Oven avaaja on tätä päivää

Autotallin oven avaaja on nykyaikaisen varustelun kulmakivi. Automatisointi on helppo ja kustannustehokas tapa lisätä nosto-oven käytännöllisyyttä ja helpottaa arkea. Kattava lisävarustelu yhdistettynä monipuolisiin turvallisuuslaitteisiin mahdollistaa joustavat ja täysin räätälöitävät kokonaisuudet tarpeidesi mukaan.

Ovesi avautuu jatkossa nappia painamalla

Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Led-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi ja automaattisen sulkeutumisen ajastus huolehtii lopusta.

Sovellukset kotitalouskäyttöön

Teknologian raju kehitys, pitkä kehitystyö ja kustannustehokkaat komponentit mahdollistavat älykkäät ja helppokäyttöiset automatisointiratkaisut nyt myös kuluttajamarkkinoille. Yhä useampi päätyykin valitsemaan ovensa pariksi kauko-ohjauksella toimivan sähköisen oven avaajan perinteisen lukituksen sijasta.

Autotallin ovien käyttö

  • Kauko-ohjaus
  • Käsikäyttö

Asentamistamme autotallin nosto-ovipaketeista yli 75% avautuu nappia painamalla.

Sähköisellä ovenavaajalla varustettu nosto-ovi avautuu seinäpainikkeesta tai kauko-ohjauksella, jolloin esimerkiksi autosta ei tarvitse nousta talliin ajettaessa.

Motorline ROSSO-EVO

Luotettava, hiljainen ja turvallinen; Laadukkaat komponentit takaavat varmatoimisuuden päivittäisessäkin käytössä. Avaajat soveltuvat hyvin Suomen ankariin oloihin, niin lämpimiin kuin kylmiinkin talleihin.

Tyylikäs, viimeistelty, vankkarakenteinen, turvatoiminnoilla ja LED-valaistuksella varustettu koneisto on huoleton valinta arjen avuksi myös lapsiperheiden käyttöön.

Automatisoi autotallin ovesi

Avaimet käteen -palveluna

Valitse huoleton ja vaivaton avaimet käteen -palvelu. Suunnitellaan yhdessä ja toteutetaan ammattitaidolla. Tarjoamme palvelua kaikille tuotteillemme toimialueellamme.

Toimialue: Tukikohtamme sijaitsee Kymijoen varrella Kouvolassa ja toimimme pääsääntöisesti Kymenlaakson alueella mutta myös kattaen Lappeenrannan, Lahden, Loviisan ja Porvoon seudut.

Lue lisää palveluistamme

Tarviketoimituksena tekijöille

Ympäri Suomen, ympäri vuoden helposti kotiovellesi. Olit sitten itse tekijä tai tunnet ennalta sopivan toteuttajan tuotteellemme, onnistuu alustava hintakartoitus kauttamme vaivatta.

Pakkaus sisältää suomenkieliset asennus- ja käyttöohjeet.

Kysy tai pyydä tarjous

Sending

Kiinnostuitko?Tilaa ilmainen mitoituskäynti!

Sending