Ulko-ovet

Tavanomaista vahvempi

Pihla ulko-ovi on varma valinta kotisi pääoveksi. Ulko-ovien korkealuokkainen tavanomaista vahvempi ovilehti toimii varmasti, pysyy suorana ja on turvallinen. Vahva ovilehti ja ensiluokkaiset eristemateriaalit takaavat erinomaisen lämmöneristävyyden. Pihlan ulko-ovimallistosta on valittavissa kymmeniä erilaisia ulko-ovivaihtoehtoja levikkeineen, kullekin rakennukselle ilmeensä mukainen. Ulko-ovet saatavana myös pariovina.

Ulko-ovi on käyntikortti kotiisi

Hyvä ulko-ovi on kaunis, käytännöllinen ja kestävä. Se täydentää talon arkkitehtuuria antaen samalla julkisivulle luonnetta. Ulko-oven valinta kannattaa tehdä harkiten ja sen laatuun panostaa, sillä se on päivittäisessä käytössä vuosikymmenien ajan. Laajasta valikoimasta ulko-ovet tyylitellyistä saaristolaismalleista aina perinteisempiin kuvioituihin umpioviin.Pihla ulko-ovet kaikkiin pihapiirin rakennuksiin

Pihla Ulko-ovi – Varmasti hyvä

Kotimaiset ulko-ovet Suomen ankariin oloihin

Tarjoamme Suomessa valmistetut Pihlan ja Kaskipuun korkeatasoiset ja energiatehokkaat ulko-ovet asennuspalveluineen. Ovivalmistajien vankan kokemuksen ja vahvan asiakastuntemuksen ansiosta ovet soveltuvat erittäin hyvin suomalaisiin kotitalouksiin. Laadukas ovi kestää ja palvelee kaikkina vuodenaikoina, satoi tai paistoi.

Tavanomaista vahvempi ulko-ovi

Ulko-ovet on jäykistetty molemmin puolin alumiinilevyllä sekä HDF-pintalevyllä. Ovilehden paksuus 60-76mm, kaksinkertainen tiivistys sekä eristeenä mallista riippuen joko polyuretaania (PUR) tai polystyreeniä (EPS). Lasitusratkaisuna ulko-ovissa käytetään moninkertaista eristyslasielementtiä; selektiivilasi ja argon-kaasu. Hyvällä suunnittelulla ja laadukkailla materiaaleilla saavutetaan kokonaisuudelle erittäin hyvä U-arvo, jopa 0,64.

Pihla Ulko-ovimallit

Varma Ulko-ovi – Varma valinta kotisi pääoveksi

Paksummalla ovilehdellä ja kolminkertaisella eristylasielementillä varustettu energiatehokas kokonaisuus ekologisiin kotitalouksiin. Vahva ovilehti takaa erinomaisen lämmöneristävyyden myös lasillisissa malleissa. Lasielementtinä on aina kolminkertainen selektiivinen eristyslasi. Umpioven U-arvo on 0,73 W/m2K, lasiaukollisen oven U-arvo on alle 1,0 W/m2K lasiaukon koosta riippuen.

Varma ulko-oven vankka ovilehti on jäykistetty molemmin puolin alumiinilevyllä sekä HDF-pintalevyllä. Ovilehden ulkopinnassa on syvyydeltään ja muodoltaan mallikohtainen urakuviointi. Mallista riippuen kuvioinnin saa myös sisäpuolelle.

Pihla Varma Ulko-ovimallisto
Lue lisää Varma ulko-ovista kuvaa klikkaamalla.

Oiva Ulko-ovi – Edullista laatua

Hinta-laatusuhteeltaan oiva valinta kotitalouksista taloyhtiöihin. Ulko-ovimalliston edullisin tuote kevyellä 60 milliä paksulla ovilehdellä. Oiva ulko-ovi on kevytrakenteinen ja käytännöllinen lämpöovi. Lämmöneristävyys täyttää rakennussäädösten vaatimukset, sillä U-arvo on 1,0 W/ m2K.

Ovissa on kaksinkertainen tiivistys; toinen karmissa, toinen ovilehdessä. Oven pinta on lujaa HDF-levyä ja ovilehti on jäykistetty alumiinilla. Ovilehden paksuus on 60 mm. Oven rakenne tekee Oivan asennuksesta ja säädöstä vaivattomampaa. Ovien karmisyvyys on 115 mm. Ovia valmistetaan tilauksesta myös 170 mm:n karmisyvyydellä. Oivan ovimallistoon kuuluu Pihlan yleisimmät ulko-ovimallit.

Pihla Oiva Ulko-ovimallisto

Termo Ulko-ovi – Energiatehokkuutta kotiisi

Malliston lippulaivana erityisesti matalaenergiataloihin suunniteltu Termo ulko-ovi saavuttaa erittäin hyvän U-arvon. Termo ulko-oven vahva ovilehti takaa erinomaisen lämmöneristävyyden. 76 mm paksun ovilehden sisällä on erittäin tehokas eristysmateriaali. Myös lasillisissa ovimalleissa lämmöneristävyys on huippuluokkaa, sillä lasielementtinä on aina kolminkertainen energiatehokas eristyslasi.

Energiatehokkaat Pihla Termo Ulko-ovet

Lisävarustelu ja yksityiskohdat

Lisävarustelulla räätälöit ulko-oven vastaamaan tarpeitasi. Valoa ja käytännöllisyyttä voidaan lisätä ulko-oven levikkeellä sekä sivuille tai päälle asennettavilla kiinteillä ikkunoilla.

Levike Ulko-oven pariksi

Levike ulko-oveen valittavissa oviaukon leveydestä riippuen joko avattavana tai kiinteänä. Jokaiselle ovimallille valittavissa vähintään yksi näköisensä levike. Levikkeiden minimileveys on 270mm.

Abloy-lukitus sarjoitettuna

Abloy-lukitus uusilla tai asiakkaan vanhoille avaimille sarjoitettuna.

Ulko-ovet Abloy-lukituksella. Sarjoitus asiakkaan avaimelle.

Ulko-ovien vaihto vaivatta

Ulko-ovien vaihto vaivatta kartoituskäynnistä avaimien luovutukseen. Ilmaisen mitoituskäynnin yhteydessä kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja valitaan kohteeseen sopiva tuote lisävarusteineen. Ulko-ovien asennukset tehdään avaimet käteen -periaatteella suomalaisena takuutyönä, työn takuu 2v. Avaimet käteen -paketti kattaa asennustyön kokonaisuudessaan vanhan oven purkamisesta uuden ulko-oven asentamiseen. Kokonaisuuden viimeistelee pielityöt, jotka ovat ulko-ovelle kuin karmit taululle. Oikeaoppinen asennustyö takaa uuden oven tiiveyden, varmatoimisuuden ja pitkäikäisyyden.

Ulko-ovi asennettuna avaimet käteen -pakettina

  • Tarvikkeiden toimitus kohteeseen
  • Vanhan oven purku ja jättäiden loppusijoitus
  • Uuden oven asennus
  • Pielityöt puusta tai pellistä
  • Loppusiivous ja avaimien luovutus

Lue lisää ulko-ovien vaihdosta

Kiinnostuitko oviremontista?

Tarjoamme myös Pihla-ikkunat avaimet käteen -palveluna

JK-ovien nykyinen valikoima rakentuu visiomme pohjalta harkitusti valituista tuotteista. Korkeatasoiset tuotteet ja ammattitaitoiset työntekijät johtavat kokonaisvaltaisesti parempaan asiakaskokemukseen.

OP-Rahoitus: Osta nyt, maksa myöhemmin

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaille mahdollisuutta joustaviin rahoitusratkaisuihin, jolloin voit saada rahoituksen tuotteiden ja palveluidemme ostamiseen. Rahoitusratkaisut toteutetaan yksilöllisesti.

Kotitalousvähennys 50% työstä (Maksimivähennys 4800€)!

Kotitalousvähennys on ansio- tai pääomaverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotonaan teetetystä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Kysy, pyydä tarjous tai kutsu edustajamme ilmaiselle kartoituskäynnille!

Sending

Kiinnostuitko?Tilaa ilmainen mitoituskäynti!

Sending