Ovet

Tarjoamme Suomessa Suomen oloihin mittatilaustyönä valmistetut Pihla-ovet kaikkiin pihapiirin rakennuksiin

Kaikkiin pihapiirin rakennuksiin

Tarjoamme Suomessa Suomen oloihin mittatilaustyönä valmistetut ovet kaikkiin pihapiirin rakennuksiin. Valikoimamme rakentuu harkitusti valituista korkeatasoisista tuotteista. Laaja ovivalikoimamme sisältää Pihlan tuoteperheet, joihin kuuluu ulko-ovet, parvekeovet, varaston ovet ja palo-ovet. Asennuspalvelut kaikille tuotteillemme suomalaisena takuutyönä.

Pihla – Varmasti hyvä

Pihla on yksi Suomen suurimmista ovi- ja ikkunatoimittajista 20 vuoden kokemuksella alalta. Laatu on erityisen arvostettua ovien ja ikkunoiden kaltaisissa tuotteissa, joiden elinkaari on pitkä. Pitkäjänteinen ja perusteellinen tuotetestaus onkin yksi keskeisimmistä askelista kohti yhä laadukkaampia tuotteita.

Kotimaiset ovet mittatilaustyönä

Mittatilaustyönä valmistetut ovet räätälöit toiveidesi mukaan: Määritä ovesi ulkonäkö, väri, kätisyys sekä lasi useista vaihtoehdoista makusi ja tarpeidesi mukaan. Myös ovien lisävarustelu levikkeistä Abloy-lukituksiin valittavissa; suunnittele, me toteutamme.

Ulko-ovet

Tavanomaista vahvempi

Pihla ulko-ovi on varma valinta kotisi pääoveksi. Ulko-ovien korkealuokkainen tavanomaista vahvempi ovilehti toimii varmasti, pysyy suorana ja on turvallinen. Vahva ovilehti ja ensiluokkaiset eristemateriaalit takaavat erinomaisen lämmöneristävyyden. Pihlan ulko-ovimallistosta on valittavissa kymmeniä erilaisia ulko-ovivaihtoehtoja levikkeineen, kullekin rakennukselle ilmeensä mukainen. Ulko-ovet saatavana myös pariovina.

Lue lisää »

Parvekeovet

Ovet moneen käyttöön

Pihlan vahvat ja säänkestävät parvekeovet valmistetaan mittatilaustyönä kohteeseen kuin kohteeseen. Valittavana on viisi alumiiniverhoiltua parvekeovimallia; Parvekeovi U, Parveke SS, Parveke SU ja energiatehokkaat Varma sekä Termo -Patio. Hankkimalla ikkunoiden ohella Pihlan parvekeovet varmistat kokonaisuuden yhtenäisen ilmeen. Mallien eroavien ominaisuuksien takia oviin kannattaa tutustua huolella.

Lue lisää »

Varastonovet

Tyylikkäät ratkaisut pihapiiriin

Varastonoven ei aina tarvitse näyttää varastonovelta. Pihlalla onkin poikkeuksellisen laaja varastonovimallisto, sillä kaikkia umpiovia valmistetaan myös varastonovina. Kevytversio ulko-ovesta tarjoaa tyylikkäät ratkaisut päärakennuksen lisäksi myös muihin pihapiirin rakennuksiin. Varastonovea saatavilla myös lasituksella ja se muodostaakin yhdessä ulko-oven kanssa tyylikkään ja yhteensopivan kokonaisuuden kotiisi.

Lue lisää »

Liukuovet

Valoa ja avaruutta kotiisi

Pihlan liukuovi tuo valoa ja avaruutta kotiisi. Liukuovi tarjoaa mahdollisuuden yhdistää monipuolisemmin luonnon ja arkkitehtuurin vuorovaikutusta. Suuren lasiseinän muodostava ulkoliukuovi tuo maisema-arvon lisäksi myös käytettävyyttä. Liukuovi tuo lisää käyttöneliöitä esimerkiksi keittiö- ja terassitilojen yhdistettävyyden kautta.

Lue lisää »

Palo-ovet

Tyyppihyväksyttyä turvallisuutta

Pihla palo-ovet ovat varma valinta rakennusmääräysten täyttämiseksi. Tyyppihyväksytyt ja turvalliset palo-ovet sopivat kohteisiin, joissa vaaditaan paloluokan EI30 täyttymistä. Palo-ovi on paitsi paloturvallinen, myös erittäin hyvä lämmöneristäjä ja takuuvarma ovi jokapäiväisessä käytössä. Mittatilaustyönä valmistettavia palo-ovia on saatavilla myös lasiaukollisina malleina.

Lue lisää »