Ovet

Ovet kaikkiin pihapiirin rakennuksiin

Tarjoamme Suomessa Suomen oloihin mittatilaustyönä valmistetut ovet kaikkiin pihapiirin rakennuksiin. Valikoimamme rakentuu harkitusti valituista korkeatasoisista tuotteista. Laaja ovivalikoimamme sisältää Pihlan tuoteperheet, joihin kuuluu ulko-ovet, parvekeovet, varaston ovet ja palo-ovet. Asennuspalvelut kaikille tuotteillemme suomalaisena takuutyönä.

Kotimaiset ovet mittatilaustyönä

Pihla – Varmasti hyvä

Pihla on yksi Suomen suurimmista ovi- ja ikkunatoimittajista 20 vuoden kokemuksella alalta. Laatu on erityisen arvostettua ovien ja ikkunoiden kaltaisissa tuotteissa, joiden elinkaari on pitkä. Pitkäjänteinen ja perusteellinen tuotetestaus onkin yksi keskeisimmistä askelista kohti yhä laadukkaampia tuotteita; Pihla – Varmasti hyvä.

Räätälöitu ovi vastaa tarpeitasi

Mittatilaustyönä valmistetut ovet räätälöit toiveidesi mukaan: Määritä ovesi ulkonäkö, väri, kätisyys sekä lasi useista vaihtoehdoista makusi ja tarpeidesi mukaan. Myös ovien lisävarustelu levikkeistä Abloy-lukituksiin valittavissa; suunnittele, me toteutamme.

Ulko-ovet

Tavanomaista vahvempi

Pihla ulko-ovi on varma valinta kotisi pääoveksi. Ulko-ovien korkealuokkainen tavanomaista vahvempi ovilehti toimii varmasti, pysyy suorana ja on turvallinen. Vahva ovilehti ja ensiluokkaiset eristemateriaalit takaavat erinomaisen lämmöneristävyyden. Pihlan ulko-ovimallistosta on valittavissa kymmeniä erilaisia ulko-ovivaihtoehtoja levikkeineen, kullekin rakennukselle ilmeensä mukainen. Ulko-ovet saatavana myös pariovina.

Lue lisää »

Parvekeovet

Ovet moneen käyttöön

Pihlan vahvat ja säänkestävät parvekeovet valmistetaan mittatilaustyönä kohteeseen kuin kohteeseen. Valittavana on viisi alumiiniverhoiltua parvekeovimallia; Parvekeovi U, Parveke SS, Parveke SU ja energiatehokkaat Varma sekä Termo -Patio. Hankkimalla ikkunoiden ohella Pihlan parvekeovet varmistat kokonaisuuden yhtenäisen ilmeen. Mallien eroavien ominaisuuksien takia oviin kannattaa tutustua huolella.

Lue lisää »

Varastonovet

Tyylikkäät ratkaisut pihapiiriin

Varastonoven ei aina tarvitse näyttää varastonovelta. Pihlalla onkin poikkeuksellisen laaja varastonovimallisto, sillä kaikkia umpiovia valmistetaan myös varastonovina. Kevytversio ulko-ovesta tarjoaa tyylikkäät ratkaisut päärakennuksen lisäksi myös muihin pihapiirin rakennuksiin. Varastonovea saatavilla myös lasituksella ja se muodostaakin yhdessä ulko-oven kanssa tyylikkään ja yhteensopivan kokonaisuuden kotiisi.

Lue lisää »

Liukuovet

Valoa ja avaruutta kotiisi

Pihlan liukuovi tuo valoa ja avaruutta kotiisi. Liukuovi tarjoaa mahdollisuuden yhdistää monipuolisemmin luonnon ja arkkitehtuurin vuorovaikutusta. Suuren lasiseinän muodostava ulkoliukuovi tuo maisema-arvon lisäksi myös käytettävyyttä. Liukuovi tuo lisää käyttöneliöitä esimerkiksi keittiö- ja terassitilojen yhdistettävyyden kautta.

Lue lisää »

Palo-ovet

Tyyppihyväksyttyä turvallisuutta

Pihla palo-ovet ovat varma valinta rakennusmääräysten täyttämiseksi. Tyyppihyväksytyt ja turvalliset palo-ovet sopivat kohteisiin, joissa vaaditaan paloluokan EI30 täyttymistä. Palo-ovi on paitsi paloturvallinen, myös erittäin hyvä lämmöneristäjä ja takuuvarma ovi jokapäiväisessä käytössä. Mittatilaustyönä valmistettavia palo-ovia on saatavilla myös lasiaukollisina malleina.

Lue lisää »