Pihla-Ikkunat

Kestää sukupolvelta toiselle

Pihla-ikkunat parantavat kodin asumismukavuutta ja säästävät lämmitysenergiaa. Mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Pihlan ikkunat ovat vankkarakenteisia; massiiviset puuosat ja lujat liitokset. Pihla myöntääkin ikkunoilleen 25 vuoden lahoamattomuustakuun; Suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle.

Kotimaista mittatilaustyötä

Ikkunat valmistetaan aina mittatilaustyönä, mikä mahdollistaa yksilölliset ratkaisut, oli kyseessä sitten uudiskohde tai ikkunaremontti. Ikkunan koon, muodon ja ristikkomallin lisäksi myös karmisyvyys, lasimalli, kätisyys ja lisävarusteet määritettävissä tarpeiden ja toiveidesi mukaan parhaiten kohteeseen sopivaksi. Valikoimamme koostuu kiinteistä, avattavista sekä paloturvallisista ikkunoista.

Avattavat ikkunat

Kotimaista käytännöllisyyttä

Laadukas avattava ikkuna lisää kotisi energiatehokkuuden lisäksi myös äänieristävyyttä ja käytettävyyttä. Pihlan avattavien ikkunoiden mallisto sisältää kolme laadukasta tuotetta; kolmilasiset Oiva ja Varma sekä nelilasinen Termo. Vuosien tuotekehityksen tuloksena syntynyt lopputulos on edistyksellisen tiivis, kuitenkaan avattavalle ikkunalle tärkeästä ominaisuudesta: käytettävyydestä, tinkimättä.

Lue lisää »

Kiinteät ikkunat

Tuovat maiseman kotiisi

Kiinteä ikkuna on kuin kehys maisemalle. Nykyarkkitehtuuri ja uudisrakentaminen suosivatkin suuria maisemaikkunoita ja lattiasta kattoon ulottuvia ikkunaseiniä; näihin Pihlan kiinteät ikkunat soveltuvat erittäin hyvin. Kolminkertaisen energiaa säästävän eristyslasin ansiosta ikkunat yltävät parhaisiin A-energialuokkiin.

Lue lisää »

Paloikkunat

Turvallisuutta tyylistä tinkimättä

Pihlan paloikkunat eivät tuota säröjä kotisi tyylilliseen yhtenäisyyteen. Modernin tyylikäs puu-alumiini paloikkuna saatavana sekä avattavana, että kiinteänä. Ikkunat täyttävät kaikki nykypäivän paloikkunoille asettamat vaatimukset ja standardit. Enää laatu ja tyyli eivät kärsi rakennusmääräysten asettamien vaatimusten takia.

Lue lisää »