Käyntiovi

Autotallin ovi käyntiovella Nurmijärvellä

Nosto-oveen integroitu käyntiovi

Sivuovi ei aina talliin mahdu ja sen osalta seinän muutostyöt voivat myös jossain tapauksissa nostaa urakan hintaa huomattavasti. Nosto-oveen integroidulla käyntiovella luot helposti lisäkulkureitin tekemättä muutostöitä rakenteisiin. Ratkaisu parantaa nosto-oven käytännöllisyyttä entisestään pienentäen samalla oven käytöstä koituvia lämpöhäviöitä. Koko nosto-ovea ei enää tarvitse kulkiessa aina avata.

 • 40mm paksu polyuretaanieristys
 • Kevyt alumiiniprofiili
 • Kumitiivistys kauttaaltaan
 • Saatavana myös matalakynnysmallina
 • Toimitetaan sulkijalla, lukolla ja kahvalla
 • Lisähinnasta Abloy-lukkorunko sarjoitettuna
 • Valmistetaan mittatyönä jopa 1200x2350mm kokoon asti
 • Magneettikytkin estää nosto-oven sähkökäytön käyntioven ollessa auki
Nosto-ovi käyntiovella - autotallin saneeraus Kouvolassa

Käyntiovet valmistetaan 40 milliä paksuista energiatehokkaista polyuretaanieristetyistä paneeleista. Kokonaisuuden viimeistelee kevyt alumiiniprofiili ja kumitiivistys kauttaaltaan.

Sähkökäyttöisen nosto-oven käyntioveen asennetaan lisäksi magneettikytkin, joka estää nosto-oven käytön käyntioven ollessa auki; näin vältytään mahdollisilta rakennevaurioilta.

Valmistetaan mittatilaustyönä

Käyntiovet valmistetaan tehtaalla toiveidesi mukaan mittatilaustyönä. Käyntiovi räätälöidään toiveidesi mukaan ja sen sijainti nosto-ovessa, kynnysmalli, lukitusjärjestelmä, avautumissuunta sekä kätisyys ovat valittavissa.

Käyntioven lamellimalli ja väri määräytyvät vakiona nosto-oven mukaan, mutta sekä karmin, että lamellin väri on kuitenkin erikseen valittavissa tarvittaessa.

Käyntiovet valmistetaan 40 milliä paksuista energiatehokkaista polyuretaanieristetyistä paneeleista. Kokonaisuuden viimeistelee kevyt alumiiniprofiili ja laadukas kumitiivistys kauttaaltaan.
Autotallin ovi käyntiovella Kouvolassa – Matalakynnys – Abloy lukitus

Autotallin-ovi-käyntiovella-Vaakaura-Kultainen-tammi-min
Nosto-ovi käyntiovella – Karmiväri oven värissä

Teollisuuden nosto-ovet käyntiovilla-min
Teollisuusovet käyntiovilla ja ikkunariveillä  – Karmiväri: Alumiini

Kynnys

Vakiokynnyksen lisäksi käyntioven voi tilata erikseen matalakynnyksellä; ratkaisu on erityisen kätevä polkupyörällä tai pyörätuolilla kuljettaessa.

Matalakynnys on erityisen kätevä polkupyörällä tai pyörätuolilla kuljettaessa.
Käyntioven vakiokynnys.

Lukitus

Käyntioveen asennetaan vakiona lukkopesä kahvalla (kolme avainta). Saatavilla myös Abloy-lukitusratkaisut sarjoitettuna asiakkaan avaimelle. Vanhoista nosto-ovista on myös mahdollista siirtää vanhat avainpesät uuteen oveen.

Käyntioven voi myös tilata pelkällä Abloy-lukkorungolla ilman avainpesää tai työstettynä asiakkaan itse hankkimalle lukkorungolle. Tällöin tulevan lukkorungon porauskaavio lähetetään oven tilauksen yhteydessä tehtaalle.

Käyntiovi Abloy-lukituksella asiakkaan avaimelle sarjoitettuna

Käyntiovi Abloy-lukituksella asiakkaan avaimelle sarjoitettuna

Käyntioven tehdaslukitus viidellä avaimella

Tehtaan vakiolukitus viidellä avaimella. Vakiovärit: Musta, valkoinen ja alumiini

Asennukset kauttamme kaikille tuotteillemme vaivatta avaimet käteen -palveluna ennakoivasti lopputulos huomioiden, asiakkaan kiinteistöä kunnioittaen ja siisteyttä painottaen.

Taloyhtiökohde lahdessa. Nosto-ovet varustettiin ikkunoilla, käyntiovilla ja turkkipeltikynnyksillä.

Nosto-ovi JK-40T

Käyntiovet valmistetaan 40 milliä paksuista energiatehokkaista polyuretaanieristetyistä paneeleista. Kokonaisuuden viimeistelee kevyt alumiiniprofiili ja kumitiivistys kauttaaltaan.

Autotallin nosto-ovi käyntiovella

Vääntöjousilla varustettua nosto-ovea on kevyt käyttää. Sähköisellä ovenavaajalla varustettuna ovesi avautuu jatkossa helposti seinäpainikkeesta tai kauko-ohjauksella, jolloin esimerkiksi autosta ei tarvitse nousta talliin ajettaessa.

 •  Erityisen hyvä lämmöneristys
 •  Kevyt ja helppo käyttää
 •  Mittatyönä kokoon 6000mm x 3000mm asti

Teollisuuden nosto-ovi

Teollisuuden nosto-ovet käyntiovilla ja ikkunariveillä.

Nosto-ovi ammattikäyttöön

Mittatilaustyönä valmistettava lämpöeristetty lamellinosto-ovi ammattikäyttöön. Nosto-ovesi avautuu jatkossa kevyesti käsin, tai kauko-ohjaimen nappia painamalla. Kattavasti turva- ja lisävarusteltu kokonaisuus vastaa tarpeitasi ja on turvallinen käyttää.

Ota yhteyttä, kysy tai pyydä tarjous

Markku Hämäläinen JK-Ovet

Markku Hämäläinen
Myyntiedustaja

Puhelin
040 055 6773
Joonas Vanhatalo JK-Ovet

Joonas Vanhatalo
Myyntiedustaja

Puhelin
050 407 9951

Sending