Nosto-ovi JK-40T

Käyntiovellinen nosto-ovi Kuusankoskella – Valkoinen RAL9016 - Puunsyy

Nosto-ovi mittatilaustyönä

JK-40T -nosto-ovi soveltuu hyvin niin uusio- kuin saneerauskohteisiinkin. Hyvän tiiveyden ja laadukkaan eristyksen ansiosta malli soveltuu erityisen hyvin lämpimän ja puolilämpimän tallin oveksi.

Vääntöjousikeventeistä nosto-ovea on kevyt ja helppo käyttää ja se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä. Sähköisellä ovenavaajalla varustettuna ovesi avautuu jatkossa helposti seinäpainikkeesta tai kauko-ohjauksella, jolloin esimerkiksi autosta ei tarvitse nousta talliin ajettaessa.

 • Pitkät takuuajat; Lamellit 10v ja kulutusosat 5v
 • ISO 9001 laatujärjestelmä ja CE-sertifioidut tuotteet
 • Erityisen hyvä lämmöneristys
 • Vaatii vain vähän sivu- ja ylätilaa (100mm/120mm)
 • Kevyt ja helppo käyttää
 • Näyttävä ja kustomoitava visuaalinen ilme
 • Valmistetaan mittatilaustyönä
 • Maksimikoko 6000mm x 3000mm
Autotallin ovi käyntiovella Nurmijärvellä

Käyntiovi autotallin nosto-oveen

Nosto-oveen integroidulla käyntiovella luot helposti lisäkulkureitin autotalliisi ilman muutostöitä. Ratkaisu parantaa nosto-oven käytännöllisyyttä entisestään pienentäen samalla sen avauksista koituvia lämpöhäviöitä. Kokonaisuuden viimeistelee kevyt alumiiniprofiili ja laadukas kumitiivistys kauttaaltaan.

Teollisuuden nosto-ovet Lapinjärvellä. Vanhojen pariovien tilalle uudet nosto-ovet tummennetuilla ikkunoilla. Toiseen oveen käyntiovi ja viimeistelynä valkoiset pielityöt puusta.

Nosto-oven ulkonäkö

Luo maamerkki naapurustoosi: Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Paritallin saneeraus Retro-ovilla Valkealassa
Nosto-ovi designikkunoilla Myllykoskella – Leveävaakaura RAL 9016
Autotallin nosto-ovi ja sivuovi Haminassa - Leveä vaakaura RAL8017

Kattava lisävarustelu

Autotallin ovessa useat yksityiskohdat yhdistyvät osaksi toimivaa kokonaisuutta. Asiakkaan tarpeiden mukaan varustellulla kokonaisuudella saavutetaan käytännöllisyyden näkökulmasta paras mahdollinen lopputulos.

Abloy-lukituksella sarjoitat nosto-oven avaimillesi, ikkunoilla räätälöit sen ulkonäköä tuoden samalla luonnonvalon talliisi, sähköisellä avaajalla avaat sen kätevästi nappia painamalla ja turkkipeltikynnyksellä viimeisteltynä talliin ajo sujuu jatkossa sulavammin.

Rosso Evo ovenavaajalla varustettu nosto-ovi Kouvolassa.

Sähköinen ovenavaaja

Ovenavaajalla varustettu nosto-ovi avautuu jatkossa helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Hiljainen hihnavetoinen kone on varustettu voimantunnistimella, joten se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä. Oven avaajaan integroitu LED-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi oven avautuessa ja automaattinen sulkeutumisen ajastus sulkee sen perästäsi.

Uuden kynnyksen ansiosta vesi ei valu tallin sisälle ja auton sisään ajaminen sujuu sulavammin. Kynnyksen uusiminen on helppo ja kustannustehokas tapa tehdä uudesta autotallin ovesta visuaalisesti astetta näyttävämpi.

Turkkipeltikynnys

Uuden kynnyksen ansiosta vesi ei valu tallin sisälle ja auton sisään ajaminen sujuu sulavammin. Kynnyksen uusiminen on helppo ja kustannustehokas tapa tehdä uudesta autotallin ovesta visuaalisesti astetta näyttävämpi.

Retro-koristepaneloitu nosto-ovi ikkunarivillä asennettiin viime viikon lopulla Sipooseen.

Ikkunoista älylukituksiin

Paljon muita varusteluvaihtoehtoja: Design- ikkunoista ja koristepaneloinneista aina sormenjälkitunnisteiseen älylukitukseen. Kysy lisää lisävarustelusta edustajiltamme!

Autotallin oviremontti

Asennukset kauttamme kaikille tuotteillemme vaivatta avaimet käteen -palveluna ennakoivasti lopputulos huomioiden, asiakkaan kiinteistöä kunnioittaen ja siisteyttä painottaen.

Autotallin oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä.

Ilmainen kartoituskäynti ja asennus avaimet käteen -palveluna.

Autotallin nosto-oven asennus

Autotallin oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä.

Autotallin oviremontti avaimet käteen -palveluna

Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme.

 • Ilmainen suunnittelu ja kartoitus
 • Puramme vain tarvittavan kiinteistöäsi kunnioittaen
 • Käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja
 • Tuotteet mittatilaustyönä
 • Laadukas tuote, Tyytyväinen asiakas
 • Suomalaista Takuutyötä
 • Maksat vasta valmiin lopputuloksen hyväksyttyäsi

Kuvia toteutuksista

Paritallin saneeraus autotallin nosto-ovilla Kouvolassa

Paritallin saneeraus toteutettiin purkamalla vanhat ovet karmeineen ja asentamalla uudet avaimet käteen -palveluna. Nosto-ovet varustettiin sähköisillä ovenavaajilla ja ulkonäkö huoliteltiin pielitöillä sekä turkkipeltikynnyksillä.

Nosto-ovet käyntiovilla - Taloyhtiösaneeraus Lahdessa

Taloyhtiön saneerauskohde Lahdessa avaimet käteen -palveluna julkisivun panelointeineen. Nosto-ovet varustettiin ikkunoilla, käyntiovilla ja turkkipeltikynnyksillä. Värinä RAL-kartasta asiakkaan valitsema vaalean harmaa.

Ota yhteyttä, kysy tai pyydä tarjous

Markku Hämäläinen JK-Ovet

Markku Hämäläinen
Myyntiedustaja

Puhelin
040 055 6773
Joonas Vanhatalo JK-Ovet

Joonas Vanhatalo
Myyntiedustaja

Puhelin
050 407 9951

Sending