JK-40 nosto-oven tekniset tiedot

Autotallin nosto-ovi JK-40 tekniset tiedot

Kiskot ja jouset

Markkinoiden järeimmät kiskot ovat tukevat, kestävät ja täyttä terästä, ei muoviosia. Kompaktien vetojousien sijainti määritetään kohteen rajoitteiden mukaan, mikä mahdollistaa hankalampienkin kohteiden toteutuksen.

Koteloitu neljän jousen järjestelmä (kaksi per pakka) takaa pitkän eliniän, sekä turvaa oven käytön myös yhden jousen katketessa. Tehtaalla esikasatut jousipakat tekevät oven asennustyöstä helpon ja nopean.

Nosto-oven kiskot mukautuvat tilaan. Ne voidaan sijoittaa vapaiden tilojen mukaan joko kiskojen ylä- tai alapuolelle, tarvittaessa myös sivuille tai molemmin puolin erikseen määritettynä edellisten yhdistelmänä.
Autotallin nosto-ovi JK-40 - UM-kiskot-min
Autotallin nosto-ovi JK-40 - SM-kiskot-min
Autotallin nosto-ovi JK-40 - TM-kiskot-min

Rullat ja saranat

Nylon-pinnoitetut ja kuulalaakeroidut rullat takaavat oven hiljaisen ja sulavan liikkeen kiskoilla. Saranoiden säädettävillä rullarungoilla varustettu ovi tiivistyy seinää vasten ja pysyy tukevasti kiskoilla, tehden ovesta varmatoimisen.

Lamellit

Lamellit on valmistettu markkinoiden paksuimmasta nosto-ovissa käytettävästä teräspellistä (Mallista riippuen 0,7 tai 1 millin paksuinen teräspelti molemmin puolin eristystä). Sinkkipinnoite suojaa terästä korroosiolta. Korkealaatuinen pintakäsittely takaa maalipinnalle 10 vuoden takuun.

Kumitiiviste estää kosteuden pääsyn lamellien väliin, joka voi muutoin aiheuttaa rakennevaurioita pakkasella.

Kompaktien vetojousien sijainti määritetään kohteen rajoitteiden, mikä mahdollistaa hankalampienkin kohteiden toteutuksen.Matalanostona ylätilan tarve vain 9cm.

Kuulalaakeroitujen nylonrullien ansiosta nosto-ovi liikkuu kiskoilla sulavasti ja lähes äänettömästi.Nylon-rullat takaavat oven hiljaisen ja sulavan liikkeen kiskoilla.

Lamellien muotoilu estää sormien jäämisen niiden väliin oven sulkeutuessa. Teräslevyjen pintakäsittelynä sinkitys, pohjamaalaus, värjäys ja pinnoitus.Nosto-ovi on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä.

Energiatehokkuus

Lamellin 40mm paksu laadukas PU-eristys tekee kokonaisuudesta energiatehokkaan. Polyuretaani on markkinoiden tehokkain yleiseriste. 40 milliä paksu eristys vastaakin noin 100mm pari- ja kippiovissa perinteisesti käytettävää mineraalivillaeristystä.

Hyvin muotoiltujen lamellien välinen kumitiiviste estää kosteuden pääsyn lamellien väliin. Kosteus voisi muutoin aiheuttaa rakennevaurioita pakkasella.

Ylä- ja sivutiivisteet suojaavat pölyltä ja säältä rankoissakin olosuhteissa. Sivutiivisteen tuplahuullos takaa tiiveyden ja toimii samalla sormisuojana.

Hyvän muotoilunsa ansiosta alatiiviste tiivistää oven tiukasti lattiaa vasten epätasaisillakin pinnoilla sekä toimii samalla iskunvaimentimena.

Nosto-oven lamellin tekniset tiedot
Nosto-ovissa yleisimmin käytettävien 500 tai 610 mm  korkeiden lamellien tekniset tiedot.

Energiatehokas autotallin nosto-ovi - 40 mm PU-eristys
Autotallin nosto-oven alatiiviste

Nosto-ovi on tiivistetty kauttaaltaan.

Autotallin nosto-oven välitiiviste

Välitiiviste estää kosteuden pääsyn lamellien väliin.

Autotallin oven sivutiivistys

Sivutiivisteen tuplahuullos takaa tiiveyden ja toimii samalla sormisuojana.

Turvallisuus

Sormisuojaus: Lamellien muotoilu estää sormien väliin jäämisen. Sivutiivisteet toimivat myös sormisuojana. Vaijerit suojattu turvallisuuden takia.

Vetojouset: Koteloitu neljän jousen järjestelmä (kaksi per pakka) takaa pitkän eliniän, sekä turvaa oven käytön myös yhden jousen katketessa.

Automatiikka: Voimatunnistin estää oven sulkeutumisen vastuksen kasvaessa, estää oven alle jäämisen. Saatavilla myös optiset sensorit. Ulkopuolinen vapautin sähkökatkosten varalle. Vapautin vaihtaa oven käsikäytölle

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan. Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.

Uusi autotallin nosto-ovi on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä.

Autotallin nosto-ovi JK-40

Autotallin nosto-ovi JK-40 Kotkassa - Leveä vaakaura sileällä pinnalla

Varma- helppo ja ekologinen

Visuaalisesti moderni JK-40 päivittää autotallisi nykyaikaan. Nosto-ovesi avautuu jatkossa kevyesti käsin, tai kauko-ohjaimen nappia painamalla. Hyvän tiiveyden ja tehokkaan eristyksen ansiosta malli soveltuu hyvin lämpimän ja puolilämpimän tallin oveksi.

 •  Erityisen hyvä lämmöneristys
 •  Vaatii vain vähän sivu- ja ylätilaa
 •  Valmistetaan mittatilaustyönä
 •  Esikasatut jousipakat, helppo asentaa
 •  Kevyt ja helppo käyttää
 •  Näyttävä ja kustomoitava visuaalinen ilme
 •  Valmius automatiikalle

Nosto-ovi käyntiovella JK-40T

Käyntiovellinen nosto-ovi Kuusankoskella – Valkoinen RAL9016 - Puunsyy

Kokoa ja käytännöllisyyttä

Vääntöjousilla varustettua nosto-ovea on kevyt käyttää. Nosto-oveen integroidulla käyntiovella luot helposti lisäkulkureitin autotalliisi. Valmistetaan mittatilaustyönä 6000mm leveyteen asti.

 •  Käyntiovi saatavilla
 •  Maksimikoko 6000mm x 3000mm
 •  Erityisen hyvä lämmöneristys
 •  Vaatii vain vähän sivu- ja ylätilaa (100mm/120mm)
 •  Valmistetaan mittatilaustyönä
 •  Kevyt ja helppo käyttää
 •  Näyttävä ja kustomoitava visuaalinen ilme
 •  Valmius automatiikalle