Nosto-ovi JK-40

Varma- helppo ja ekologinen

Visuaalisesti moderni JK-40 päivittää autotallisi nykyaikaan. Nosto-ovesi avautuu jatkossa kevyesti käsin, tai kauko-ohjaimen nappia painamalla. Hyvän tiiveyden ja tehokkaan eristyksen ansiosta malli soveltuu hyvin lämpimän ja puolilämpimän tallin oveksi.

 • Erityisen hyvä lämmöneristys
 • Vaatii vain vähän sivu- ja ylätilaa
 • Valmistetaan mittatilaustyönä
 • Esikasatut jousipakat, helppo asentaa
 • Kevyt ja helppo käyttää
 • Näyttävä ja kustomoitava visuaalinen ilme
 • Valmius automatiikalle

Nosto-ovi mittatyönä Suomen ankariin oloihin

Kohteen rajoitteiden ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöity JK-40 nosto-ovi soveltuu hyvin niin uusio- kuin saneerauskohteisiinkin. Hyvän tiiveyden ja laadukkaan eristyksen ansiosta malli soveltuu erityisen hyvin lämpimän ja puolilämpimän tallin oveksi.

Teknisesti viimeistä huutoa

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa. Nosto-ovet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi.

 • Pitkät takuuajat; Lamellit 10v ja kulutusosat 5v
 • ISO 9001 laatujärjestelmä ja CE-sertifioidut tuotteet

Nykyaikainen

Kiskot ja jouset

Markkinoiden järeimmät kiskot ovat tukevat, kestävät ja täyttä terästä, ei muoviosia. Kompaktien vetojousien sijainti määritetään kohteen rajoitteiden mukaan, mikä mahdollistaa hankalampienkin kohteiden toteutuksen.

Nosto-oven kiskot mukautuvat tilaan. Ne voidaan sijoittaa vapaiden tilojen mukaan joko kiskojen ylä- tai alapuolelle, tarvittaessa myös sivuille tai molemmin puolin erikseen määritettynä edellisten yhdistelmänä.

Koteloitu neljän jousen järjestelmä (kaksi per pakka) takaa pitkän eliniän, sekä turvaa oven käytön myös yhden jousen katketessa. Tehtaalla esikasatut jousipakat tekevät oven asennustyöstä helpon ja nopean.

Rullat ja saranat

Nylon-pinnoitetut ja kuulalaakeroidut rullat takaavat oven hiljaisen ja sulavan liikkeen kiskoilla. Saranoiden säädettävillä rullarungoilla varustettu ovi tiivistyy seinää vasten ja pysyy tukevasti kiskoilla, tehden ovesta varmatoimisen.

Lamellit

Lamellit on valmistettu markkinoiden paksuimmasta nosto-ovissa käytettävästä teräspellistä. Sinkkipinnoite suojaa terästä korroosiolta. Korkealaatuinen pintakäsittely takaa maalipinnalle 10 vuoden takuun.

Kumitiiviste estää kosteuden pääsyn lamellien väliin, joka voi muutoin aiheuttaa rakennevaurioita pakkasella.

Kompaktien vetojousien sijainti määritetään kohteen rajoitteiden, mikä mahdollistaa hankalampienkin kohteiden toteutuksen.Matalanostona ylätilan tarve vain 9cm.

Kuulalaakeroitujen nylonrullien ansiosta nosto-ovi liikkuu kiskoilla sulavasti ja lähes äänettömästi.Nylon-rullat takaavat oven hiljaisen ja sulavan liikkeen kiskoilla.

Lamellien muotoilu estää sormien jäämisen niiden väliin oven sulkeutuessa. Teräslevyjen pintakäsittelynä sinkitys, pohjamaalaus, värjäys ja pinnoitus.Nosto-ovi on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä.

Energiatehokas

Lamelli

Lamellin 40mm paksu laadukas PU-eristys tekee kokonaisuudesta energiatehokkaan. Polyuretaani on markkinoiden tehokkain yleiseriste. 40 milliä paksu eristys vastaakin noin 100mm pari- ja kippiovissa perinteisesti käytettävää mineraalivillaeristystä.

Välitiiviste

Hyvin muotoiltujen lamellien välinen kumitiiviste estää kosteuden. Lamellien väliin päässyt kosteus voi muutoin aiheuttaa rakennevaurioita pakkasella.

Ylä- ja sivutiiviste

Suojaavat pölyltä ja säältä rankoissakin olosuhteissa. Sivutiivisteen tuplahuullos takaa tiiveyden ja toimii samalla sormisuojana.

Alatiiviste

Hyvän muotoilunsa ansiosta tiivistää oven tiukasti epätasaisillakin pinnoilla ja toimii samalla iskunvaimentimena.

Alatiiviste sulkee oven epätasaistakin lattiaa vasten ja toimii samalla iskunvaimentimena.

Nosto-ovi on tiivistetty kauttaaltaan.

Polyuretaani on markkinoiden tehokkain yleiseriste ja oven 40 milliä paksu eristys vastaakin noin 100mm pari- ja kippiovissa perinteisesti käytettävää mineraalivillaeristystä.

PU-eriste on markkinoiden tehokkain yleiseriste.

Turvallinen

Sormisuojaus

Lamellien muotoilu estää sormien väliin jäämisen. Sivutiivisteet toimivat myös sormisuojana. Vaijerit suojattu turvallisuuden takia.

Vääntöjouset

Jousenkatkeamissuojalla varustetut vääntöjouset takaavat oven turvallisen käytön.

Automatiikka

Voimatunnistin estää oven sulkeutumisen vastuksen kasvaessa, estää oven alle jäämisen. Saatavilla myös optiset sensorit. Ulkopuolinen vapautin sähkökatkosten varalle. Vapautin vaihtaa oven käsikäytölle.

Näyttävä

 

Nosto-oven ulkonäkö on täysin räätälöitävissä. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Luo maamerkki naapurustoosi

Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Tutustu nosto-oven lamellimallistoon

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan. Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa.

Kattava lisävarustelu

Autotallin ovessa useat yksityiskohdat yhdistyvät osaksi toimivaa kokonaisuutta. Asiakkaan tarpeiden mukaan varustellulla kokonaisuudella saavutetaan käytännöllisyyden näkökulmasta paras mahdollinen lopputulos.

Abloy-lukituksella sarjoitat nosto-oven avaimillesi, ikkunoilla räätälöit sen ulkonäköä tuoden samalla luonnonvalon talliisi, sähköisellä avaajalla avaat sen kätevästi nappia painamalla ja turkkipeltikynnyksellä viimeisteltynä talliin ajo sujuu jatkossa sulavammin.

Sähköinen ovenavaaja

Sähköisellä ovenavaajalla varustettu nosto-ovi avautuu seinäpainikkeesta tai kauko-ohjauksella, jolloin esimerkiksi autosta ei tarvitse nousta talliin ajettaessa.

On mukava palata kotiin

Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Led-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi ja automaattisen sulkeutumisen ajastus huolehtii lopusta.

Hiljainen hihnavetoinen kone on varustettu voimantunnistimella, joten se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä.

 • Kauko-ohjaus vakiona
 • Hiljainen hihnaveto
 • Voimantunnistus
 • LED-valaistus ovea käytettäessä

Lue lisää ovenavaajasta

Turkkipeltikynnys

Uuden kynnyksen ansiosta vesi ei valu tallin sisälle ja auton sisään ajaminen sujuu sulavammin. Kynnyksen uusiminen on helppo ja kustannustehokas tapa tehdä uudesta autotallin ovesta visuaalisesti astetta näyttävämpi.

Turkkipeltikynnys viimeistelee kokonaisuuden

Uuden kynnyksen ansiosta vesi ei valu tallin sisälle ja auton sisään ajaminen sujuu sulavammin. Kynnyksen uusiminen on helppo ja kustannustehokas tapa tehdä uudesta autotallin ovesta visuaalisesti astetta näyttävämpi.

Jämerä turkkipeltikynnys pitää muotonsa suurenkin painolastin kuormittamana, eikä sen asentaminen vaadikaan erillisiä pohjustustöitä kynnyksen osalta.

Referenssikohde Kuusankoskella

Paritallin saneeraus toteutettiin purkamalla vanhat ovet karmeineen ja asentamalla uudet avaimet käteen -palveluna. Nosto-ovet varustettiin sähköisillä ovenavaajilla ja ulkonäkö huoliteltiin pielitöillä sekä turkkipeltikynnyksillä.

Paritallin saneeraus toteutettiin purkamalla vanhat ovet karmeineen ja asentamalla uudet avaimet käteen -palveluna. Nosto-ovet varustettiin sähköisillä ovenavaajilla ja ulkonäkö huoliteltiin pielitöillä sekä turkkipeltikynnyksillä.

Referenssinäytöt sovittavissa edustajiemme kautta.

Nosto-oven asennus

Nosto-ovien asennukset kauttamme vaivatta avaimet käteen -palveluna.

Asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä. Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme. Suomalaista takuutyötä, takuu 2v.

Asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä. Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme. Suomalaista takuutyötä, takuu 2v.

Lue lisää autotallin oviremontista

Lamellimallit

 • Peilikuvio

  Peilikuvio

  Kaunis peilikuvio on tyyliltään ajaton. Kokonaisuus sopii erityisen hyvin perinteisiin sekä maaseutukohteisiin. Saatavana myös viimeisteltynä luonnollisella kulta tammi -pinnalla.

  Pintaratkaisut

  • Vakiopinnoite
   Puunsyy

  Värivaihtoehdot

  • Vakiopinnoite
   Normaali valkoinen RAL 9016
  • Kultainen tammi Woodgrain
  • RAL-värit
 • Leveä vaakaura

  Leveä vaakaura

  Yksinkertainen vaakaurajako tekee kokonaisuudesta rauhallisen modernin. Malli on erittäin suosittu ympäri Eurooppaa ja se soveltuu hyvin niin uusio- kuin saneerauskohteisiinkin.

  Pintaratkaisut

  • Vakiopinnoite
   Puunsyy
  • Vakiopinnoite
   Rappaus (vain valkoinen)
  • Rappaus
  • Sileä

  Värivaihtoehdot

  • Vakiopinnoite
   Normaali valkoinen RAL 9016
  • Vakiopinnoite
   Ruskea RAL 8017
  • Vakiopinnoite
   Vihreä RAL 6009
  • Vakiopinnoite
   Normaali Harmaa RAL 7016
  • RAL-värit
 • Leveä vaakaura -WOOD

  Leveä vaakaura -WOOD

  Mallin pinta jäljittelee luonnollisia jalopuita tammen sävyistä mahonkiin. Jalopuun ylväs olemus tuo rakennuksen ilmeelle arvokkuutta.

  Pintaratkaisut

  • Vakiopinnoite
   Sileä

  Värivaihtoehdot

  • Vakiopinnoite
   Kultainen tammi
  • Vakiopinnoite
   Vanha tammi
  • Vakiopinnoite
   Vaalea tammi
  • Vakiopinnoite
   Tumma tammi
  • Vakiopinnoite
   Mahonki
 • Vaakaura

  Vaakaura

  Vaakaurakuvionti antaa ovella klassisen ilmeen. Yksinkertainen panelointia jäljittelevä kuviointi on yhtä rakennuksen kanssa.

  Pintaratkaisut

  • Vakiopinnoite
   Puunsyy
  • Vakiopinnoite
   Rappaus

  Värivaihtoehdot

  • Vakiopinnoite
   Normaali valkoinen RAL 9016
  • Vakiopinnoite
   Ruskea RAL 8017
  • RAL-värit
 • Yhtenäinen

  Yhtenäinen

  Yhtenäinen kuvioimaton lamelli antaa ovelle modernin ja jämerän ulkomuodon. Sileä pinta soveltuu erityisen hyvin ikkuna- ja designratkaisujen rungoksi. Erikoisväreillä helmiäissävyistä kupariin luot varmasti uniikin lopputuloksen.

  Pintaratkaisut

  • Vakiopinnoite
   Puunsyy
  • Vakiopinnoite
   Rappaus
  • Sileä

  Värivaihtoehdot

  • Vakiopinnoite
   Normaali valkoinen RAL 9016
  • MattaHarmaa RAL 7016
  • Mattahopea RAL 9006
  • Mattamusta RAL 9005
  • Ruostumaton teräs
  • Kupari
  • Antrasiittiharmaa
  • RAL-värit
  • RAL-helmiäisvärit
 • Makroura

  Makroura

  Mallissa yhdistyvät rauhallisempi 10 millin välein aaltoileva kuviointi ja rappausjäljitelmäpinta. Nykyaikaisen ja tyylikkään ulkomuodon omaava ovi sopii hyvin asuinkohteiden lisäksi myös teollisuuteen.

  Pintaratkaisut

  • Vakiopinnoite
   Rappaus

  Värivaihtoehdot

  • Vakiopinnoite
   Normaali valkoinen RAL 9016
  • Vakiopinnoite
   Normaali Harmaa RAL 7016
  • Vakiopinnoite
   Hopea RAL 9007
  • RAL-värit
 • Mikroura

  Mikroura

  Malli saa modernin luonteensa aaltoilevasta pinnasta. Mallin uniikki tyylii mahdollistaa erikoisempienkin kohteiden luovan toteutuksen.

  Pintaratkaisut

  • Vakiopinnoite
   Sileä

  Värivaihtoehdot

  • Vakiopinnoite
   Normaali valkoinen RAL 9016
  • RAL-värit
 • Retro

  Retro

  Vanhoja pariovia jäljittelevä Retro-mallisto tarjoaa vaihtoehdon vanhoihin rakennuksiin. Koristepanelointi ja -metalliosat kruunaavat kokonaisuuden.

  Pintaratkaisut

  • Vakiopinnoite
   Puunsyy
  • Vakiopinnoite
   Rappaus
  • Vakiopinnoite
   Sileä

  Värivaihtoehdot

 • Slimline

  Slimline

  Sileiden lamellien ja lasitettujen alumiinisektioiden yhdistelmä kulkee nimellä Slimline. Ikkunoihin upotettava ledivalaistus tukee huippumodernia muotoilua.

   

  Pintaratkaisut

  • Vakiopinnoite
   Sileä

  Värivaihtoehdot

  • Vakiopinnoite
   Normaali valkoinen RAL 9016
  • Vakiopinnoite
   MattaHarmaa RAL 7016
  • RAL-värit
  • RAL-helmiäisvärit
 • Yläura

  Yläura

  Kaksoisurallisista lamelleista koostuva malli on yksi markkinoiden erottuvimmista. Paksumpi teräs takaa korkealaatuisen sileän paanelipinnan, joka on hyvä alusta ikkuna- ja designratkaisuille.

  Pintaratkaisut

  • Vakiopinnoite
   Sileä

  Värivaihtoehdot

  • Vakiopinnoite
   Normaali valkoinen RAL 9016
  • Vakiopinnoite
   MattaHarmaa RAL 7016
  • RAL-värit
  • RAL-helmiäisvärit

Kiinnostuitko?Tilaa ilmainen mitoituskäynti!

Sending