Tuotteet

Laadukas tuote, Tyytyväinen asiakas.

JK-ovien nykyinen valikoima rakentuu visiomme pohjalta harkitusti valituista tuotteista. Korkeatasoiset tuotteet ja ammattitaitoiset työntekijät johtavat kokonaisvaltaisesti parempaan asiakaskokemukseen.

Miten voimme olla avuksi?

Sending

Autotallin ovet

Uusi autotallin ovi päivittää autotallisi nykyaikaan. Kuttamme autotallin nosto-ovet, pariovet ja sivuovet asennettuna.Suomen ankariin oloihin soveltuvat autotallin ovet kotitalouksiin, taloyhtiöihin, teollisuuteen ja maatalouteen, niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Kaikki huolto- ja asennuspalvelut saman katon alta suomalaisena takuutyönä. Markkinoiden monipuolisin valikoima, pitkät takuuajat ja tilaan mukautuva tuote kertovat laadusta ja mahdollistavat hankalampienkin kohteiden toteutuksen.

Lue lisää autotallin ovista

Teollisuusovet

Nosto-ovet teollisuuteen. Kaikki palvelut saman katon alta: suunnittelu, toteutus ja huolto.Laadukkaat teollisuusovet maatalouden ja pienyritysten tarpeista teollisuuskäyttöön. Mittatilaustyönä valmistettavat nosto-ovet mukautuvat tilaan joustavien nostotaparatkaisujen ansiosta. Räätälöitävän teollisuusoven sekä kattavan lisä- ja turvavarustelun myötä kokonaisuus vastaa tarpeitasi mahdollisimman hyvin. Kaikki palvelut saman katon alta: Suunnittelu, toteutus ja huolto.

Lue lisää teollisuusovista

Ovet ja ikkunat

Suomessa valmistetut Pihlan ja Kaskipuun ovet ja ikkunat asennettuna.Toimimme myös Pihla-ovien ja ikkunoiden valtuutettuna jälleenmyyjänä. Laaja valikoima sisältää ulko-ovet, parvekeovet, varaston ovet, liukuovet, palo-ovet ja ikkunat. Kattavaan mallistoon kuuluu kymmeniä eri ovimalleja. Kaikki ovet ja ikkunat pääovikokonaisuuksista terassi- ja parveoviratkaisuihin valmistetaan mittatilaustyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan Suomessa.

Lue lisää ovista
Lue lisää ikkunoista