Tarjoukset | JK-Ovet - Autotallin nosto-oven avaaja -20%

Nosto-oviautomatiikka -20%

Avaimet käteen autotallin nosto-ovipaketin ostajalle hihnavetoinen Rosso EVO vetomoottori kahdella kauko-ohjaimella -20%! Voimassa syyskuun 30.9.2017 loppuun asti!

Nykyaikaisen ovivarustelun kulmakivi

Automatisointi on helppo ja kustannustehokas tapa lisätä nosto-oven käytännöllisyyttä. Kattava lisävarustelu yhdistettynä monipuolisiin turvallisuuslaitteisiin mahdollistaa joustavat ja täysin räätälöitävät ratkaisut.

Mukava palata kotiin

Sähköisellä ovenavaajalla varustettu autotallin ovi on tätä päivää. Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Hiljainen hihnavetoinen kone on varustettu voimantunnistimella, joten se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä. Oven avaajaan integroitu LED-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi oven avautuessa ja automaattinen sulkeutumisen ajastus sulkee sen perästäsi.

  • Kauko-ohjaus vakiona
  • Hiljainen hihnaveto
  • Turvallinen myös lapsiperheiden käytössä
  • LED-valaistus ovea käytettäessä
  • Asennus- ja käyttöohjeet

Lisävarustele tarpeidesi mukaan

Voit räätälöidä avaajan käyttöympäristön ja käyttäjien mukaan esimerkiksi sijoittamalla langattoman koodinäppäimistön oven pieleen tai langattoman seinäpainikkeen ulko-ovesi yhteyteen.

Langaton koodinäppäimistä - ovenavaaja - Autotallin oven avaaja
Langaton seinäpainike ovenavaaja autotalli

Autotallin ovi sinun ehdoillasi

Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii. Autamme sinua rakentamaan autotallin oven sinun ehdoillasi pala palalta, makusi ja tarpeidesi mukaan, visiostasi toteutukseen.

Ota yhteyttä, kysy tai pyydä tarjous

Markku Hämäläinen Myyntiedustaja JK-Ovet

Markku Hämäläinen
Myyntiedustaja

Puhelin
040 055 6773
Joonas Vanhatalo Myyntiedustaja JK-Ovet

Joonas Vanhatalo
Myyntiedustaja

Puhelin
050 407 9951
Kysy, pyydä tarjous tai varaa ilmainen kartoituskäynti

Kysy, pyydä tarjous tai varaa ilmainen kartoituskäynti