Syyskampanja: Nosto-ovi + avaaja -20% | JK-Ovet - Ilmainen kartoitus!

Syyskampanja käynnissä!

TARJOUS: Nosto-ovi + ovenavaaja -20%

Kelit kylmenevät, sadot korjataan ja lehtipuut pudottavat lehtensä. Lisäksi nosto-ovia saa taas perinteisesti sesongin mukaisin kampanjahinnoin. Päätimme alentaa ovimallistomme suosituimman lämpimään talliin suunnitellun JK40 autotallin nosto-oven sekä sähköisen ovenavaajan hintaa syyskampanjan ajaksi -20%. Hyödynnä tarjoushinnat ja kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.

 • Ilmainen suunnittelu- ja kartoituspalvelu
 • Nosto-ovet valmistetaan millitarkkana mittatilaustyönä
 • Asennukset toteutetaan avaimet käteen -periaatteella
 • Nopeat toimitukset, 3-6 viikkoa tilauksesta
 • Laadukkaat tuotteet, pitkät takuuajat
 • TARJOUS voimassa 30.11.2018 asti!
Autotallin nosto-ovi Klaukkalassa

Autotallin oviremontit vaivatta avaimet käteen -palveluna alennetuin hinnoin. Syksyn oviremontit varataan NYT!

Sähköinen ovenavaaja -20%

Ovenavaajalla varustettu nosto-ovi avautuu jatkossa helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Hiljainen hihnavetoinen kone on varustettu voimantunnistimella, joten se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä. Oven avaajaan integroitu LED-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi oven avautuessa ja automaattinen sulkeutumisen ajastus sulkee sen perästäsi. TARJOUS vain nosto-oven ostajalle!

 • Kauko-ohjaus
 • Hiljainen hihnaveto
 • Turvallinen myös lapsiperheiden käytössä
 • LED-valaistus ovea käytettäessä
 • Automaattisen sulkeutumisen ajastus
 • TAKUU 5V
Rosso Evo ovenavaajalla varustettu nosto-ovi Kouvolassa.

Ovenavaajalla varustettu nosto-ovi avautuu jatkossa helposti nappia painamalla.

Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa.

LED-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi oven avautuessa ja automaattinen sulkeutumisen ajastus sulkee sen perästäsi.

Syksyn oviremontit varataan NYT!

Näin se käy!

Valitse helppo ja huoleton; Avaimet käteen -palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen. Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle.

 1. Pyydä tarjous tai kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.
 2. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu juuri sinulle.
 3. Toteutamme oviremontin avaimet käteen -palveluna.
 4. Nauti uudesta helppokäyttöisestä automatisoidusta nosto-ovestasi!

Miksi autotallinoven uusiminen kannattaa?

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan. Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.

Päivitä tallisi nykyaikaan

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa. Nosto-ovet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi.

Autotallin nosto-ovet Hollolassa. Purkamalla vanhat pariovet oviaukoista karmeineen ja asentamalla uudet nosto-ovet seinän sisäpintaan, saatiin aukkoon lisää leveyttä noin 20 senttiä.

Autokanta levenee levenemistään eikä uudet autot meinaa enää aina vanhoilla ovilla varustettuihin talleihin mahtua. Sama tilanne oli myös Hollolassa, jossa asiakas aiemmin jätti autonsa usein suosiolla tallin edustalle kapean oviaukon vuoksi. Purkamalla vanhat pariovet oviaukoista karmeineen ja asentamalla uudet nosto-ovet seinän sisäpintaan, saatiin aukkoon lisää leveyttä noin 20 senttiä.

Kotisi ulkonäkö kohenee

Visuaalisesti moderni nosto-ovi päivittää autotallisi nykyaikaan. Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa laajasta mallistosta perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Katukuvaa siistittiin yhden autotallin verran Porvoossa. Taannoin valmistuneessa saneerauskohteessa vanha kippiovi oli parhaat päivänsä nähnyt ja tilalle kaivattiinkin kipeästi uutta. Eipähän jatkossa tarvi kaikin voimin ovea ylös enää riuhtoa.

Autotallin ovi Porvoossa ennen JK-Ovia. Vanha kippiovi oli parhaat päivänsä nähnyt ja tilalle kaivattiinkin kipeästi uutta.

Autotallin ovi asennettuna avaimet käteen -palveluna Porvoossa. Puujäljitelmäpinta

Katukuvaa siistittiin yhden autotallin verran uudella puujäljitelmäpintaisella nosto-ovella.

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on ansio- tai pääomaverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotonaan teetetystä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Kotitalousvähennys 50% työstä (Maksimivähennys 4800€)!

Ota yhteyttä, kysy tai pyydä tarjous

Markku Hämäläinen JK-Ovet

Markku Hämäläinen
Myyntiedustaja

Puhelin
040 055 6773
Joonas Vanhatalo JK-Ovet

Joonas Vanhatalo
Myyntiedustaja

Puhelin
050 407 9951
Sending