Autotallin ovien vaihto vaivatta

Asennukset kauttamme kaikille tuotteillemme vaivatta avaimet käteen -palveluna ennakoivasti lopputulos huomioiden, asiakkaan kiinteistöä kunnioittaen ja siisteyttä painottaen.

Autotallin nosto-oven asennus avaimet käteen -pakettina.

Autotallin oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä. Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme.

Avaimet käteen -palvelu

Valitse helppo ja huoleton;  palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen. Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle.

  • Kohteen suunnittelu ja kartoitus
  • Tarvikkeiden toimitus kohteeseen
  • Vanhan oven purku ja jättäiden loppusijoitus
  • Uuden oven asennus ja säätö
  • Pielityöt puusta tai pellistä
  • Automatiikan asennus ja ohjelmointi
  • Loppusiivous ja avaimien luovutus

Asiakas osana ratkaisua

Tarjoamme kokonaisuuden johon kuuluu asiakaslähtöinen palvelu, laadukas tuote ja ammattitaitoinen toteutus. Tarkoituksenamme on auttaa asiakkaitamme toteuttamaan visionsa ja löytämään heille paras ratkaisu yhdessä. Lähtökohtana asiakkaan tarpeet, päämääränä paras mahdollinen lopputulos.

Paikallisilta paikallisille

Palvelumme pohjana toimii malli, jossa pyrimme yhdistämään paikallisten osaajien kokemus ja ammattitaito osaksi jokaista toteutustamme. Näin tarjoamamme palvelu säilyttää kilpailukyvyn laadusta tinkimättä. Asiakkaalle paras on myös meidän parhaaksi.

Suomalaista takuutyötä

Oven oikeaoppinen asennus on sen turvallisen toiminnan ja pitkän eliniän kannalta erittäin tärkeää. Asennukset kauttamme ammattitaidolla suomalaisena takuutyönä (Työn takuu 2v).

Autotallin oviremontti

Purku ja muutostyöt

Purkutyö kiinteistöäsi kunnioittaen

Vanhan oven purkutyö toteutetaan ennakoivasti valmis lopputulos huomioiden, asiakkaan taloa kunnioittaen ja siisteyttä painottaen. Huomioimme kantavat rakenteet ja puramme vain tarvittavan.

Autotallin oven purkutyö tehdään useimmiten purkamalla vanha ovi aukosta karmeineen. Näin saadaan lisää leveyttä oviaukkoon, jolloin esimerkiksi auto on helpompi ajaa talliin. Kippiovien osalta nosto-ovi säästää tilaa oviaukon yläosasta.

Vanhan autotallin oven purkutyö toteutetaan ennakoivasti valmis lopputulos huomioiden, asiakkaan taloa kunnioittaen ja siisteyttä painottaen. Huomioimme kantavat rakenteet ja puramme vain tarvittavan.

Seinän muutostyöt

Joskus ovea ei sellaisenaan ole mahdollista tai suotavaa asentaa aukkoon, tällöin seinän muutostyöt ovat välttämättömät. Rakennamme kiinnityspinnat autotallin ovelle osana avaimet käteen -palvelua.

Rakenteista pyritään tekemään mahdollisimman kestävät ja energiatehokkaat. Toteutuksessa käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja; mittatarkkaa kertopuu väliseinärankaa, vaneria sekä polyuretaanieristystä.

Autotallin oviaukon rakenteista pyritään tekemään mahdollisimman kestävät ja energiatehokkaat. Toteutuksessa käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja; mittatarkkaa kertopuu väliseinärankaa, vaneria sekä polyuretaanieristystä.

Siivous ja jätteiden loppusijoitus

Autotallin oviremontin loppusiivous; jälkeen jää siisti pihapiiri uusilla ovilla. Kaikki asennustyöstä syntyneet jätteet loppusijoitetaan ja lajitellaan asianmukaisesti paikallisella jäteasemalla.

Autotallin oviremontin loppusiivous; jälkeen jää siisti pihapiiri uusilla ovilla. Kaikki asennustyöstä syntyneet jätteet loppusijoitetaan ja lajitellaan asianmukaisesti paikallisella jäteasemalla.

Autotallin oven asennus

Autotallin oven oikeaoppinen asennustyö takaa uuden oven tiiveyden, varmatoimisuuden ja pitkäikäisyyden.

Autotallin nosto-oven asennus

Mahdollisimman energiatehokkaan kokonaisuuden saavuttamiseksi nosto-ovi asennetaan pääsääntöisesti oviaukon sisäpintaan, mutta myös oviaukkoon asentaminen on mahdollista.

Ennen oven käyttöönottoa tiivisteet ja kulutusosat voidellaan asianmukaisesti pitkän eliniän ja luotettavan käytön takaamiseksi. Asentajamme opastaa uuden nosto-oven käyttämisen asiakkaalle asennustyön valmistuttua.

Nosto-oven oikeaoppinen asennustyö takaa uuden oven tiiveyden, varmatoimisuuden ja pitkäikäisyyden. Nosto-ovi mukautuu tilaan joustavien nostotaparatkaisujen ansiosta.

Autotallin parioven asennus

Uusi autotallin pariovi asennetaan aukkoon vanhan parioven tilalle kantavat rakenteet huomioiden mittatarkasti mahdollisimman suuri käytännöllinen ovileveys saavuttaen.

Autotallin Kaskipuu pariovi; Hdf-levypintainen, alumiinivahvisteinen, reunalla liimapuun ja kertopuun yhdistelmä, kokonaisvahvuus 62 mm. Pinta kuvioitu ulkopuolelta, sisäpuoli sileä.

Pielityöt ja julkisivusaneeraus

Ovelle kuin kehykset taululle

Arkitehtuurin mukaan valitut puu- tai peltipielet yhdistävät oven osaksi rakennuksen julkisivua. Hyvin viimeistellyt pielityöt tekevät kokonaisuudesta näyttävän. Työ toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti puusta tai pellistä halutun värisenä.

Autotallin oviremontti; Arkitehtuurin mukaan valitut puu- tai peltipielet yhdistävät oven osaksi rakennuksen julkisivua. Hyvin viimeistellyt pielityöt tekevät kokonaisuudesta näyttävän.

Työ sisältää tarvikkeet sekä maalauksen haluttuun väriin ja kattaa myös pienimuotoiset rungon rakennus ja seinän muutostyöt.

Pielityöt puusta

Pielityöt tehdään vain laadukkaimpia materiaaleja käyttäen; Kuivissa oloissa esimaalattua ulkovuoripanelia sekä reunapyöristettyä lautaa. Kiinnityksissä käytämme porakärkiruuvia laudan halkeamisen estämiseksi.

Autotallin oviremontti; Arkitehtuurin mukaan valitut puu- tai peltipielet yhdistävät oven osaksi rakennuksen julkisivua. Hyvin viimeistellyt pielityöt tekevät kokonaisuudesta näyttävän.

Pielityöt pellistä

Peltipielet mitoitetaan vasta oviasennuksen jälkeen, jolloin saavutetaan mittatarkka lopputulos. Ylimääräinen peltikanttaus huolittelee pellin oven pystykiskojen alle.

Autotallin oviremontti; Peltipielet mitoitetaan vasta oviasennuksen jälkeen jolloin saavutetaan mittatarkka lopputulos. Ylimääräinen peltikanttaus huolittelee pellin oven pystykiskojen alle.

Julkisivusaneeraus

Uusien ovien asentamisen yhteydessä julkisivun saneeraus on joskus paikallaan. Kauttamme julkisivun paneloinnit, pellitykset ja maalaukset.

Taloyhtiökohde lahdessa. Nosto-ovet varustettiin ikkunoilla, käyntiovilla ja turkkipeltikynnyksillä.

Kynnystyöt

Kynnys viimeistelee kokonaisuuden

Näyttävässä autotallin ovessa useat yksityiskohdat yhdistyvät osaksi kokonaisuutta. Kynnyksen uusiminen onkin helppo ja kustannustehokas tapa tehdä uudesta autotallin ovesta visuaalisesti astetta näyttävämpi.

Kynnys paikoilleen mittatyönä

Uuden kynnyksen ansiosta vesi ei valu tallin sisälle ja auton sisään ajaminen sujuu sulavammin. Jämerä 5mm paksu turkkipeltikynnys pitää muotonsa suurenkin painolastin kuormittamana, eikä sen asentaminen vaadikaan erillisiä pohjustustöitä kynnyksen osalta.

Turkkipeltikynnys viimeistelee kokonaisuuden "Kun koin ja näin sen, tiesin miksi muutkin sen valitsivat."

Autotallin oven avaaja

Nykyaikaisen ovivarustelun kulmakivi

Automatisointi on helppo ja kustannustehokas tapa lisätä nosto-oven käytännöllisyyttä ja helpottaa arkea. Kattava lisävarustelu yhdistettynä monipuolisiin turvalaitteisiin mahdollistaa joustavat ja täysin räätälöitävät kokonaisuudet tarpeidesi mukaan.

Avaajan asennus ja ohjelmointi

Sähköisen oven avaajan asennustyö kattaa automatiikan asennuksen ja ohjelmoinnin, turvarajan säädön sekä tarvittaessa ulkopuolisen vapauttimen asennuksen (Vapauttaa oven käsikäytölle esimerkiksi sähkökatkosten ajaksi). Lisähinnasta teemme myös tarvittavat sähköjen vedot moottorille (230v pistoke moottorin läheisyyteen).

Ovi auki nappia painamalla

Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Led-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi ja automaattisen sulkeutumisen ajastus huolehtii lopusta.

Voit räätälöidä avaajan käyttöympäristön ja käyttäjien mukaan esimerkiksi sijoittamalla langattoman koodinäppäimistön oven pieleen tai langattoman seinäpainikkeen ulko-ovesi yhteyteen.

Autotallin ovi sinun ehdoillasi

Autamme sinua rakentamaan autotallin oven sinun ehdoillasi pala palalta, makusi ja tarpeidesi mukaan, visiostasi toteutukseen.

Miksi autotallin oven uusiminen kannattaa?

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan.

Autotallin nosto-ovi ja kaskipuu ulko-ovi asennettuna Kotkassa.

Uusilla ovilla päivitetty julkisivu Kotkassa

Nosto-oven lamellimallit

Klassikoista nykyaikaan

Modernien designien monimuotoisuus, värien kirjo ja yksityiskohdat. Yhdistä maltillisesti alueen yleiseen arkkitehtuuriin tai luo maamerkki naapurustoosi.

Nosto-ovet mittatilaustyönä

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen sekä täysin automatisoitavissa. Nosto-ovet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi.

Autotallin nosto-ovet makusi ja tarpeidesi mukaan mittatyönä juuri sinulle.

Nopea toimitus

Kuormia varastollemme saapuu kahden viikon sykleissä, joten urakka voidaan aloittaa jo 2-4 viikon päästä tilauksesta.

Kiinnostuitko autotallin oviremontista?

Tutustu tuotteisiimme

Laadukas tuote, tyytyväinen asiakas

JK-ovien nykyinen valikoima rakentuu visiomme pohjalta harkitusti valituista tuotteista. Korkeatasoiset tuotteet ja ammattitaitoiset työntekijät johtavat kokonaisvaltaisesti parempaan asiakaskokemukseen.

Lue lisää tuotteistamme

OP-Rahoitus

Osta nyt, maksa myöhemmin

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaille mahdollisuutta joustaviin rahoitusratkaisuihin, jolloin voit saada rahoituksen tuotteiden ja palveluidemme ostamiseen. Rahoitusratkaisut toteutetaan yksilöllisesti.

Lue lisää rahoituksesta

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys 50% työstä (Maksimivähennys 4800€)! 

Kotitalousvähennys on ansio- tai pääomaverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotonaan teetetystä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä

Kysy tai pyydä tarjous

Jäikö jokin mietityttämään? Kysy niin autamme mielellämme. Voit myös täyttää viestikenttään vapaamuotoisen tarjouspyynnön haluamillesi tuotteille ja palveluille.

Sending

Tällä lomakkeella pyydät tarjouksen haluamastasi nosto-ovipaketista juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.

Tarjouspyyntö autotallin nosto-oville

Tarjouspyyntö autotallin nosto-oville

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tai kutsua edustajamme ilmaiselle kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle.

Sending