Messutarjous: Autotallin nosto-ovet -20% | JK-Ovet - Ilmainen kartoitus!

Messutarjoukset!

JK-Ovet mukana Kouvolan asuntomessuilla!

Asuntomessut järjestetään Kouvolan Pioneeripuistossa. Puiston asuinalue rakentuu Korian vanhalle kasarmialueelle, Kymijoen rantamaisemiin.

Rakentamisen uusia ideoita esittelevät alueelle rakennettavat modernit pientalot, rivitalot, paritalot ja uudenlainen senioriasumisen kortteli. Kokonaisuus on upea yhdistelmä uusimpia asumisen ratkaisuja ja historiaa. Myös meillä JK-Ovilla on kahden pariautotallin esittelykohteet nähtävillä messujen ajan airontiellä.

Asuntomessut Kouvolassa ovat avoinna 12.7.—11.8.2019, kello 10—18.

Tuote-esittelyt

• Tuotteisiimme pääsette tutustumaan messualueella kohteissamme airontiellä.
• Edustajamme ovat paikalla messujen ajan keskiviikkoisin klo 10 – 17:00.

Nähdään messuilla!

Messutarjous

Alensimme autotallin nosto-ovien ja ovenavaajan hintoja messutarjouksen merkeissä. Hyödynnä tarjoushinnat ja tule tutustumaan meihin ja tuotteisiimme paikan päälle, tai kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille. Tarjous voimassa messujen loppuun 12.8. asti.

Autotallin nosto-ovet -20%

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa. Nosto-ovet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi. Visuaalisesti vaihtoehtoja löytyy lähes yhtä paljon kuin on makujakin aina moderneista kuoseista perinteisempiin lookkeihin.

Nosto-ovi avautuu kevyesti käsin, tai kauko-ohjaimen nappia painamalla.  Hyvän tiiveyden ja laadukkaan eristyksen ansiosta ovi soveltuu erityisen hyvin lämpimän ja puolilämpimän tallin oveksi.

Autotallin nosto-ovi + ovenavaaja -20% Messutarjous - JK-OvetAutotallin oviremontit vaivatta avaimet käteen -palveluna alennetuin hinnoin.

Sähköinen ovenavaaja -20%

Sähköisellä oven avaajalla varustettu autotallin ovi on tätä päivää. Automatisoitu ovi avautuu helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa.

Tyylikäs, viimeistelty, vankkarakenteinen, turvatoiminnoilla ja LED-valaistuksella varustettu koneisto on huoleton valinta arjen avuksi myös lapsiperheiden käyttöön. Avaajat soveltuvat hyvin Suomen ankariin oloihin, niin lämpimiin kuin kylmiinkin talleihin. Moottori toimitetaan kahdella kauko-ohjaimella.

Sähköinen ovenavaaja -20%

• Soveltuu hyvin Suomen ankariin oloihin (Käyttölämpötila -25 — +70ºC)
• Hihnavetoinen ovenavaaja on erittäin hiljainen
• LED-valaistus ja automaattisen sulkeutumisen ajastus
• Voimantunnistus tunnistaa esteet oviaukossa ovea käytettäessä

Voit räätälöidä avaajan käyttöympäristön esimerkiksi sijoittamalla langattoman koodinäppäimistön oven pieleen tai seinäpainikkeen ulko-ovesi yhteyteen. Monikanavaiset seinäpainikkeet toimivat hyvin myös huoltoavaimina taloyhtiöissä.

Ovenavaajan lisävarustelu

Miksi autotallinoven uusiminen kannattaa?

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan. Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.

• Säästät lämmityskustannuksissa
• Ovenavaajalla ovi avautuu helposti nappia painamalla
• Uusi nosto-ovi virkistää julkisivusi ilmettä
• Sisäpintaan asennettu nosto-ovi voi lisätä aukon leveyttä jopa 25cm

Valitse helppo ja huoleton; Avaimet käteen -palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen. Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle

Kotisi ulkonäkö kohenee

Visuaalisesti moderni nosto-ovi päivittää autotallisi nykyaikaan. Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa laajasta mallistosta perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Katukuvaa siistittiin yhden autotallin verran Porvoossa. Taannoin valmistuneessa saneerauskohteessa vanha kippiovi oli parhaat päivänsä nähnyt ja tilalle kaivattiinkin kipeästi uutta. Eipähän jatkossa tarvi kaikin voimin ovea ylös enää riuhtoa.

Autotallin ovi Porvoossa ennen JK-Ovia. Vanha kippiovi oli parhaat päivänsä nähnyt ja tilalle kaivattiinkin kipeästi uutta.

Autotallin ovi asennettuna avaimet käteen -palveluna Porvoossa. Puujäljitelmäpinta

Katukuvaa siistittiin yhden autotallin verran uudella puujäljitelmäpintaisella nosto-ovella.

Asennus avaimet käteen -palveluna

Asennukset kauttamme kaikille tuotteillemme vaivatta avaimet käteen -palveluna ennakoivasti lopputulos huomioiden, asiakkaan kiinteistöä kunnioittaen ja siisteyttä painottaen.

 

Autotallin oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä.

Ilmainen kartoituskäynti ja asennus avaimet käteen -palveluna.

Autotallin nosto-oven asennus

Autotallin oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä.

Autotallin oviremontti avaimet käteen -palveluna

Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme.

Kiinnostuitko oviremontista?

Näin helposti se hoituu.

Valitse helppo ja huoleton; Avaimet käteen -palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen. Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle.

  1. Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille. Käynti ei sido mihinkään, eikä päätöstä tarvitse tehdä heti!
  2. Laskemme teille tarkan urakkatarjouksen haluamastasi ovesta
  3. Toteutamme oviremontin sovituin asennusvaihein tai avaimet käteen -palveluna
  4. Laskutamme vasta urakan valmistuttua kerta- tai osamaksusopimuksella
  5. Nauti uudesta helppokäyttöisestä nosto-ovestasi!

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on ansio- tai pääomaverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotonaan teetetystä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Kotitalousvähennys 50% työstä (Maksimivähennys 4800€)!

Ota yhteyttä, kysy tai pyydä tarjous

Markku Hämäläinen JK-Ovet

Markku Hämäläinen
Myyntiedustaja

Puhelin
040 055 6773
Joonas Vanhatalo JK-Ovet

Joonas Vanhatalo
Myyntiedustaja

Puhelin
050 407 9951
Sending