Kouvolan rakennusmessut 2017 | JK-Ovet - Paikallinen vaihtoehto

Kouvolan rakennusmessut 2017

Rakennusmessut Kouvolassa 8.-9.4.2017

Avaamme omalta osaltamme messukauden viikonloppuna Ekovilla Oy:n hallissa 8.-9.4.2017 Kouvolan rakennus- ja sisustusmessuilla. Tulkaahan paikan päälle meitä moikkaamaan!

JK-ovet – Paikallinen vaihtoehto

Olemme rakennusalalla toimiva kasvava suomalainen perheyritys. Tukikohtamme sijaitsee Kymijoen varrella Kouvolassa ja toimimme pääsääntöisesti Kymenlaakson alueella kattaen kuitenkin myös Lappeenrannan, Lahden, Loviisan ja Porvoon kaupungit.JK-ovet Kouvolan rakennusmessut Edustajat

Laadukas tuote, Tyytyväinen asiakas

JK-ovien nykyinen valikoima rakentuu visiomme pohjalta harkitusti valituista tuotteista. Korkeatasoiset tuotteet ja ammattitaitoiset työntekijät johtavat kokonaisvaltaisesti parempaan asiakaskokemukseen. Lähtökohtana asiakkaan tarpeet, päämääränä paras mahdollinen lopputulos.

Autotallin ovet avaimet käteen -palveluna

Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii. Korkkaa kylmä, ota rento asento ja anna asentajamme hoitaa loput. Asennukset kauttamme vaivatta avaimet käteen -palveluna, suunnittelusta toteutukseen.Autotallin nosto-ovi RETRO Yksilöllinen lopputulos - JK-Ovet

Lue lisää autotallin ovista

Lue lisää oviremontista

Nosto-ovi nähtävillä messuilla

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa. Visuaalisesti vaihtoehtoja löytyy lähes yhtä paljon kuin on makujakin aina moderneista kuoseista perinteisempiin lookkeihin.Messuilla nähtävillä antrasiittiharmaa nosto-ovi kuvaa vastaavalla kolmen ikkunan design-ratkaisulla.Design autotallin nosto-ovet. Uskalla toteuttaa itseäsi - JK-Ovet -Yksilöllinen lopputulos.

Tule tutustumaan meihin!

Kysy, pyydä tarjous tai varaa ilmainen kartoituskäynti

Kysy, pyydä tarjous tai varaa ilmainen kartoituskäynti