Kevätkampanja: Autotallin nosto-ovet -20% | JK-Ovet - Ilmainen kartoitus!

Kevätkampanja käynnissä!

TARJOUS: Autotallin nosto-ovet -20%

Kampanja käynnissä: Kevään oviremontit varataan nyt!

Kelit lämpenee ja pidot paranee. Käynnistelimme kevätkampanjan jonka ajan autotallin nosto-ovet sekä käyntiovi alennetuin hinnoin. Nyt on siis oiva aika päivittää vuotavat ovet ja nauttia energiatehokkaammasta kodistasi. Hyödynnä kampanjahinnat ja kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille. Kampanja voimassa 30.4 asti.

• Ilmainen suunnittelu- ja kartoituspalvelu
• Nosto-ovet valmistetaan millitarkkana mittatilaustyönä
• Asennukset toteutetaan avaimet käteen -periaatteella
• Nopeat toimitukset, 3-6 viikkoa tilauksesta
• Laadukkaat tuotteet, pitkät takuuajat

Autotallin oviremontti KouvolassaAutotallin oviremontit vaivatta avaimet käteen -palveluna alennetuin hinnoin. Kevään oviremontit varataan NYT!

Miksi autotallinoven uusiminen kannattaa?

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan. Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.

Päivitä tallisi nykyaikaan

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa. Nosto-ovet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi.

Autotallin nosto-ovet Hollolassa. Purkamalla vanhat pariovet oviaukoista karmeineen ja asentamalla uudet nosto-ovet seinän sisäpintaan, saatiin aukkoon lisää leveyttä noin 20 senttiä.

Autokanta levenee levenemistään eikä uudet autot meinaa enää aina vanhoilla ovilla varustettuihin talleihin mahtua. Sama tilanne oli myös Hollolassa, jossa asiakas aiemmin jätti autonsa usein suosiolla tallin edustalle kapean oviaukon vuoksi. Purkamalla vanhat pariovet oviaukoista karmeineen ja asentamalla uudet nosto-ovet seinän sisäpintaan, saatiin aukkoon lisää leveyttä noin 20 senttiä.

Kotisi ulkonäkö kohenee

Visuaalisesti moderni nosto-ovi päivittää autotallisi nykyaikaan. Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa laajasta mallistosta perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Katukuvaa siistittiin yhden autotallin verran Porvoossa. Taannoin valmistuneessa saneerauskohteessa vanha kippiovi oli parhaat päivänsä nähnyt ja tilalle kaivattiinkin kipeästi uutta. Eipähän jatkossa tarvi kaikin voimin ovea ylös enää riuhtoa.

Autotallin ovi Porvoossa ennen JK-Ovia. Vanha kippiovi oli parhaat päivänsä nähnyt ja tilalle kaivattiinkin kipeästi uutta.

Autotallin ovi asennettuna avaimet käteen -palveluna Porvoossa. Puujäljitelmäpinta

Katukuvaa siistittiin yhden autotallin verran uudella puujäljitelmäpintaisella nosto-ovella.

Makusi ja tarpeidesi mukaan

Rosso Evo ovenavaajalla varustettu nosto-ovi Kouvolassa.

Sähköinen ovenavaaja

Ovenavaajalla varustettu nosto-ovi avautuu jatkossa helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Hiljainen hihnavetoinen kone on varustettu voimantunnistimella, joten se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä. Oven avaajaan integroitu LED-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi oven avautuessa ja automaattinen sulkeutumisen ajastus sulkee sen perästäsi.

Nosto-oveen integroidulla käyntiovella luot helposti lisäkulkureitin autotalliisi ilman muutostöitä. Ratkaisu parantaa nosto-oven käytännöllisyyttä entisestään pienentäen samalla sen avauksista koituvia lämpöhäviöitä.

Käyntiovi

Nosto-oveen integroidulla käyntiovella luot helposti lisäkulkureitin autotalliisi ilman muutostöitä. Ratkaisu parantaa nosto-oven käytännöllisyyttä entisestään pienentäen samalla sen avauksista koituvia lämpöhäviöitä.

Uuden kynnyksen ansiosta vesi ei valu tallin sisälle ja auton sisään ajaminen sujuu sulavammin. Kynnyksen uusiminen on helppo ja kustannustehokas tapa tehdä uudesta autotallin ovesta visuaalisesti astetta näyttävämpi.

Turkkipeltikynnys

Uuden kynnyksen ansiosta vesi ei valu tallin sisälle ja auton sisään ajaminen sujuu sulavammin. Kynnyksen uusiminen on helppo ja kustannustehokas tapa tehdä uudesta autotallin ovesta visuaalisesti astetta näyttävämpi.

Retro-koristepaneloitu nosto-ovi ikkunarivillä asennettiin viime viikon lopulla Sipooseen.

Ikkunoista älylukituksiin

Paljon muita varusteluvaihtoehtoja: Design- ikkunoista ja koristepaneloinneista aina sormenjälkitunnisteiseen älylukitukseen. Kysy lisää lisävarustelusta edustajiltamme!

Asennus avaimet käteen -palveluna

Asennukset kauttamme kaikille tuotteillemme vaivatta avaimet käteen -palveluna ennakoivasti lopputulos huomioiden, asiakkaan kiinteistöä kunnioittaen ja siisteyttä painottaen.

 

Autotallin oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä.

Ilmainen kartoituskäynti ja asennus avaimet käteen -palveluna.

Autotallin nosto-oven asennus

Autotallin oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä.

Autotallin oviremontti avaimet käteen -palveluna

Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme.

Kevään oviremontit varataan NYT!

Näin se käy!

Valitse helppo ja huoleton; Avaimet käteen -palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen. Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle.

  1. Pyydä tarjous tai kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.
  2. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu juuri sinulle.
  3. Toteutamme oviremontin avaimet käteen -palveluna.
  4. Nauti uudesta kevyt- ja helppokäyttöisestä nosto-ovestasi!

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on ansio- tai pääomaverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotonaan teetetystä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Kotitalousvähennys 50% työstä (Maksimivähennys 4800€)!

Ota yhteyttä, kysy tai pyydä tarjous

Markku Hämäläinen JK-Ovet

Markku Hämäläinen
Myyntiedustaja

Puhelin
040 055 6773
Joonas Vanhatalo JK-Ovet

Joonas Vanhatalo
Myyntiedustaja

Puhelin
050 407 9951
Sending