Autotallin ovet sesonkihinnoin | JK-Ovet - Ilmainen kartoitus!

Autotallin ovet – Talviale!

Kelit kylmenevät, pakkaslumi narskuu kohta kenkien alla ja lumihiutaleet leijailevat ajoittain alas taivaalta. Lisäksi autotallin nosto-ovia saa taas perinteisesti alennetuin hinnoin.  Nyt onkin oiva aika hyödyntää sesonkihintamme ja päivittää autotallisi nykyaikaan. Kysy tarjous tai kutsu edustajamme ilmaiselle kartoituskäynnille!

  • Ilmainen suunnittelu- ja kartoituspalvelu
  • Nosto-ovet valmistetaan millitarkkana mittatilaustyönä
  • Laadukkaat tuotteet, pitkät takuuajat

Näin hyödynnät kampanjaedut

Kartoituksen yhteydessä edustajamme ehdottaa toteutusaikaa urakalle. Etujen hyödyntämiseen riittää kun tilaat sekä tilaamasi autotallin oviremontti toteutetaan 1.11.2019 – 29.2.2020 välisenä aikana!

Tarjoukset – Talviale 2020

Autotallin nosto-ovet -20% - Talviale 2019

Autotallin nosto-ovet JK-40 ja JK-40T

Talvikampanjan runkona autotallin nosto-ovet saa nyt alennetuin hinnoin. JK-malliston nosto-ovet ovat teknisesti viimeistä huutoa. Ne ovat energiatehokkaita, kevytkäyttöisiä sekä täysin automatisoitavissa. Ne eivät vie avautuessaan tilaa oven edestä, eikä yläasennossa oviaukon yläosasta.

Sähköinen ovenavaaja -20% - Talviale 2019

Sähköinen ovenavaaja

Ovenavaajalla varustettu nosto-ovi avautuu jatkossa helposti nappia painamalla, eikä esimerkiksi autosta tarvitse nousta talliin ajettaessa. Hiljainen hihnavetoinen kone on varustettu voimantunnistimella, joten se on turvallinen myös lapsiperheiden käytössä. Oven avaajaan integroitu LED-valaistus toivottaa sinut tervetulleeksi oven avautuessa ja automaattinen sulkeutumisen ajastus sulkee sen perästäsi.

Etu hyödynnettävissä vain nosto-oven ostajalle!

Autotallin turkkipeltikynnys -20% - Talviale 2019

Turkkipeltikynnys

Uuden kynnyksen ansiosta vesi ei valu tallin sisälle ja auton sisään ajaminen sujuu sulavammin. Kynnyksen uusiminen on helppo ja kustannustehokas tapa tehdä uudesta autotallin ovesta visuaalisesti astetta näyttävämpi.

Etu hyödynnettävissä vain nosto-oven ostajalle!

Autotallin ovien design-ratkaisut -20% - Talviale 2019

Ikkunat ja muut design-ratkaisut

Autotallin ovessa useat yksityiskohdat yhdistyvät osaksi näyttävää kokonaisuutta. Voit varustaa nosto-ovesi perinteisillä tai koristeellisilla ikkunoilla tuoden tilaan samalla valoa sekä luoda juuri haluamasi ulkonäön kokonaisuudelle.

Autotallinovi - Retro -20% - Talviale 2019

Retro -koristepanelointi

Vanhoja pariovia jäljittelevä Retro-mallisto tarjoaa vaihtoehdon vanhoihin rakennuksiin ja esimerkiksi maalaismiljööseen. Nosto-oven lamelleihin tehtaalla kiinnitetyt koristepaneelit ja -metalliosat kruunaavat kokonaisuuden.

Tuotekuvasto – Autotallin ovet

Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun. Modernien designien monimuotoisuus, värien kirjo ja yksityiskohdat. Uskalla toteuttaa itseäsi ja luo maamerkki naapurustoosi.

Miksi autotallinoven uusiminen kannattaa?

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan. Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.

  • Talvi on edukkainta aikaa oviremonteille!
  • Asennukset toteutetaan avaimet käteen -periaatteella
  • Talviasennuksien osalta tila on mahdollista sulkea ja lämmittää asennuksen aikana
Autotallin oviremontti Kouvolassa

Päivitä tallisi nykyaikaan

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa. Nosto-ovet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi.

Autotallin nosto-ovet uudiskohteessa Loviisassa. Malli: Retro Z

Kotisi ulkonäkö kohenee

Visuaalisesti moderni nosto-ovi päivittää autotallisi nykyaikaan. Nosto-oven visuaalinen ilme valittavissa laajasta mallistosta perinteisistä vaakaurallisista malleista aina erikoisempiin, tai jopa itse suunniteltuihin kokonaisuuksiin. Markkinoiden monipuolisimmasta valikoimasta lamellimallit makuun kuin makuun.

Katukuvaa siistittiin yhden autotallin verran Porvoossa. Taannoin valmistuneessa saneerauskohteessa vanha kippiovi oli parhaat päivänsä nähnyt ja tilalle kaivattiinkin kipeästi uutta. Eipähän jatkossa tarvi kaikin voimin ovea ylös enää riuhtoa.

Autotallin ovi Porvoossa ennen JK-Ovia. Vanha kippiovi oli parhaat päivänsä nähnyt ja tilalle kaivattiinkin kipeästi uutta.

Autotallin ovi asennettuna avaimet käteen -palveluna Porvoossa. Puujäljitelmäpinta

Katukuvaa siistittiin yhden autotallin verran uudella puujäljitelmäpintaisella nosto-ovella.

TALVEN oviremontit varataan NYT!

Näin se käy!

Valitse helppo ja huoleton; Avaimet käteen -palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen. Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle.

  1. Pyydä tarjous tai kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.
  2. Suunnitellaan yhdessä paras ratkaisu juuri sinulle.
  3. Toteutamme oviremontin avaimet käteen -palveluna.
  4. Nauti uudesta kevyt- ja helppokäyttöisestä nosto-ovestasi!

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Kotitalousvähennys on ansio- tai pääomaverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotonaan teetetystä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Kotitalousvähennys 50% työstä (Maksimivähennys 4800€)!

Ota yhteyttä, kysy tai pyydä tarjous

Markku Hämäläinen JK-Ovet

Markku Hämäläinen
Kotitalousmyynti – Kymenlaakso

Puhelin
040 055 6773
Joonas Vanhatalo JK-Ovet

Joonas Vanhatalo
Kotitalousmyynti – Etälä-Karjala – Päijät-Häme

Puhelin
050 407 9951
Simo Ollikainen Myyntiedustaja JK-Ovet

Simo Ollikainen
Kotitalousmyynti – Uusimaa

Puhelin
050 449 4978
Atso Mallat JK-Ovet Myyntiedustaja Teollisuus

Atso Mallat
Teollisuusmyynti

Puhelin
040 765 2920
Sending