Autotallin Nosto-ovi asennettuna | JK-Ovet- Nosto-ovet mittatyönä

Autotallin nosto-ovi asennettuna

Artikkeli käsittelee autotallin nosto-oven asennusta vaihe vaiheelta. Voit myös tutustua tuotteisiimme ennen artikkelin lukemista.

Autotallin nosto-ovi

Autotallin nosto-ovi JK-40 Kotkassa - Leveä vaakaura sileällä pinnalla

Visuaalisesti moderni JK-40 päivittää autotallisi nykyaikaan. Nosto-ovesi avautuu jatkossa kevyesti käsin, tai kauko-ohjaimen nappia painamalla. Hyvän tiiveyden ja tehokkaan eristyksen ansiosta malli soveltuu hyvin lämpimän ja puolilämpimän tallin oveksi.

Lue lisää

Nosto-ovi käyntiovella

Nosto-ovi käyntiovella - autotallin saneeraus Kouvolassa

Vääntöjousilla varustettua nosto-ovea on kevyt käyttää. Nosto-oveen integroidulla käyntiovella luot helposti lisäkulkureitin autotalliisi. Valmistetaan mittatilaustyönä 6000mm leveyteen asti.

Lue lisää

Teollisuusovi

Teollisuuden nosto-ovet mittatilaustyönä

Mittatilaustyönä valmistettava lämpöeristetty lamellinosto-ovi ammattikäyttöön. Nosto-ovesi avautuu jatkossa kevyesti käsin, tai kauko-ohjaimen nappia painamalla. Kattavasti turva- ja lisävarusteltu kokonaisuus vastaa tarpeitasi ja on turvallinen käyttää.

Lue lisää

JK-ovien nykyinen valikoima rakentuu visiomme pohjalta harkitusti valituista tuotteista. Korkeatasoiset tuotteet ja ammattitaitoiset työntekijät johtavat kokonaisvaltaisesti parempaan asiakaskokemukseen.

Autotallin nosto-ovet asennettuna ympäri vuoden

Nosto-oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä. Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme. Asennukset kauttamme kaikille tuotteillemme vaivatta avaimet käteen -palveluna; ennakoivasti lopputulos huomioiden, asiakkaan kiinteistöä kunnioittaen ja siisteyttä painottaen.

Autotalli Kotkassa ennen oviremonttia.

Vanha autotallin pariovi ja rakennuksen pääovi ennen oviremonttia.

Autotalli Kotkassa oviremontin jälkeen.

Uusi nosto-ovi sekä ulko-ovi peilikuviona turkkipeltikynnyksellä.

Miksi autotallinoven uusiminen kannattaa?

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa. Laadukas autotallin ovi säästää siis lämmityskuluissa, lisää tallisi käytännöllisyyttä sekä päivittää sen visuaalisesti nykyaikaan. Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii.

Vanhoissa pariovissa runko on valmistettu perinteisesti puusta ja eristeenä käytetään villaa. Pariovien puurunko elää ja ajan saatossa kokonaisuuden tiiveys kärsii. Vanhojen pariovien ongelmana onkin ollut lämmön vuotaminen huonon tiiveyden sekä heikon eristyksen takia.Vanhoissa pariovissa runko on valmistettu perinteisesti puusta ja eristeenä käytetään villaa. Pariovien ongelmana onkin ollut lämmön vuotaminen huonon tiiveyden sekä heikon eristyksen takia.

Autotallin ovien uusiminen on helppo ja nopea keino parantaa autotallisi energiatehokkuutta ja nostattaa samalla kotisi arvoa.Nosto-ovissa käytetty PU-eristys ja tiiveys kauttaaltaan tekee kokonaisuudesta energiatehokkaan. Polyuretaani on markkinoiden tehokkain yleiseriste.

Nosto-ovi on autotallin ovien osalta teknisesti viimeistä huutoa. Se on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa.Nosto-ovi on energiatehokas, kevytkäyttöinen ja täysin automatisoitavissa. Nosto-ovet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä oviaukkoon sopivaksi.

Autotallin ovi sinun ehdoillasi

Autotallin ovet saat meiltä mittatilaustyönä juuri sellaisena ja juuri niillä lisävarusteilla joita tarpeesi vaatii. Autamme sinua rakentamaan autotallin oven sinun ehdoillasi pala palalta, makusi ja tarpeidesi mukaan, visiostasi toteutukseen.

Autotallin oven vaihto avaimet käteen -pakettina

Valitse helppo ja huoleton; Avaimet käteen -palvelu kaikille tuotteillemme takuutyönä suunnittelusta toteutukseen. Kutsu meidät ilmaiselle kartoituskäynnille niin löydetään yhdessä oikea ratkaisu juuri sinulle

  • Kohteen suunnittelu ja kartoitus
  • Tarvikkeiden toimitus kohteeseen
  • Vanhan oven purku ja jättäiden loppusijoitus
  • Uuden oven asennus ja säätö
  • Pielityöt puusta tai pellistä
  • Automatiikan asennus ja ohjelmointi
  • Loppusiivous ja avaimien luovutus

Autotallin oviremontti

Autotallin oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä.

Autotallin oven asennus ammattilaisen toimesta sujuu nopeasti työnlaadusta tinkimättä.

Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme.

Tulemme aamulla uuden oven kanssa ja lähdemme iltapäivästä vanha mukanamme.

Vanhan oven purkutyö kiinteistöäsi kunnioittaen

Vanhan oven purkutyö toteutetaan ennakoivasti valmis lopputulos huomioiden, asiakkaan taloa kunnioittaen ja siisteyttä painottaen. Huomioimme kantavat rakenteet ja puramme vain tarvittavan.

Autotallin oven purkutyö tehdään useimmiten purkamalla vanha ovi aukosta karmeineen. Näin saadaan lisää leveyttä oviaukkoon, jolloin esimerkiksi auto on helpompi ajaa talliin. Kippiovien osalta nosto-ovi säästää tilaa oviaukon yläosasta. Purkujätteet siivotaan urakan päätteeksi ja loppusijoitetaan paikalliselle jäteasemalle.

Seinän muutostyöt

Joskus ovea ei sellaisenaan ole mahdollista tai suotavaa asentaa aukkoon, tällöin seinän muutostyöt ovat välttämättömät. Rakennamme kiinnityspinnat autotallin ovelle osana avaimet käteen -palvelua.

Rakenteista pyritään tekemään mahdollisimman kestävät ja energiatehokkaat. Toteutuksessa käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja; mittatarkkaa kertopuu väliseinärankaa, vaneria sekä polyuretaanieristystä.

Rakennamme kiinnityspinnat autotallin ovelle osana avaimet käteen -palvelua.

Taloyhtiökohteen saneeraus Lahdessa. Vanhat pariovet päivitettiin uusiin nosto-oviin.

Rakennamme kiinnityspinnat autotallin ovelle osana avaimet käteen -palvelua.

Kohteen julkisivupanelointi uusittiin oviremontin yhteydessä.

Uuden nosto-oven asennus

Autotallin oven oikeaoppinen asennustyö takaa uuden oven tiiveyden, varmatoimisuuden ja pitkäikäisyyden. Mahdollisimman energiatehokkaan kokonaisuuden saavuttamiseksi nosto-ovi asennetaan pääsääntöisesti oviaukon sisäpintaan, mutta myös oviaukkoon asentaminen on mahdollista.

Ennen oven käyttöönottoa tiivisteet ja kulutusosat voidellaan asianmukaisesti pitkän eliniän ja luotettavan käytön takaamiseksi. Asentajamme opastaa uuden nosto-oven käyttämisen asiakkaalle asennustyön valmistuttua.

Mahdollisimman energiatehokkaan kokonaisuuden saavuttamiseksi nosto-ovi asennetaan pääsääntöisesti oviaukon sisäpintaan, mutta myös oviaukkoon asentaminen on mahdollista.Käyntiovellisen nosto-oven lamellien valmistelua.

Autotallin oven oikeaoppinen asennustyö takaa uuden oven tiiveyden, varmatoimisuuden ja pitkäikäisyyden.Käsikäyttöinen nosto-ovi varustettiin tehtaan vakiolukituksella.

Ennen oven käyttöönottoa tiivisteet ja kulutusosat voidellaan asianmukaisesti pitkän eliniän ja luotettavan käytön takaamiseksi.Oikeaoppinen asennustyö takaa uuden oven tiiveyden sekä pitkäikäisyyden.

Pielityöt puusta tai pellistä

Pielityöt ovat ovelle kuin kehykset taululle. Arkkitehtuurin mukaan valitut puu – tai peltipielet yhdistävät oven osaksi rakennuksen julkisivua. Hyvin viimeistellyt pielityöt tekevät kokonaisuudesta näyttävän.

Pielityöt tehdään vain laadukkaimpia materiaaleja käyttäen; Kuivissa oloissa esimaalattua ulkovuoripanelia sekä reunapyöristettyä lautaa. Kiinnityksissä käytämme porakärkiruuvia laudan halkeamisen estämiseksi. Työ toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti puusta tai pellistä. Työ sisältää tarvikkeet ja maalauksen haluttuun väriin sekä se kattaa myös pienimuotoiset rungon rakennus ja muutostyöt.

Autotallin ovi peltipielillä ja turkkipeltikynnyksellä.

Autotallin ovi peltipielillä. Ylimääräinen peltikanttaus huolittelee pellin oven pystykiskojen alle.

Peltipielet mitoitetaan vasta oviasennuksen jälkeen, jolloin saavutetaan mittatarkka lopputulos.

Peltipielet mitoitetaan vasta oviasennuksen jälkeen, jolloin saavutetaan mittatarkka lopputulos.

Pielityöt ovat ovelle kuin kehykset taululle. Arkitehtuurin mukaan valitut puu – tai peltipielet yhdistävät oven osaksi rakennuksen julkisivua.Taloyhtiökohteen saneeraus Kouvolassa. Autotallin ovien vaihto ja julkisivupanelointi toteutettiin avaimet käteen -palveluna.

Turkkipeltikynnys

Viimeistelee kokonaisuuden

Näyttävässä autotallin ovessa useat yksityiskohdat yhdistyvät osaksi kokonaisuutta. Kynnyksen uusiminen onkin helppo ja kustannustehokas tapa tehdä uudesta autotallin ovesta visuaalisesti astetta näyttävämpi.

Uuden kynnyksen ansiosta vesi ei valu tallin sisälle ja auton sisään ajaminen sujuu sulavammin. Jämerä 5mm paksu turkkipeltikynnys pitää muotonsa suurenkin painolastin kuormittamana, eikä sen asentaminen vaadikaan erillisiä pohjustustöitä kynnyksen osalta.

Autotallinoven turkkipeltikynnys

Kiinnostuitko oviremontista?

Ota yhteyttä, kysy tai pyydä tarjous

 

Markku Hämäläinen Myyntiedustaja JK-Ovet

Markku Hämäläinen
Myyntiedustaja

Puhelin
040 055 6773
Joonas Vanhatalo Myyntiedustaja JK-Ovet

Joonas Vanhatalo
Myyntiedustaja

Puhelin
050 407 9951

Sending